Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


Szextörténetek, erotikus történetek


Leszbikus beavatásom

Beküldő:Enzós Niki

Azt hiszem, a Piroska Club a legcukibb hely a városban, de az is meglehet, hogy az egész világon! Főleg, ha így tűz a nap a csupa beton városra, ahogy ma is. Ilyenkor semmihez sincs nagyobb kedvem, mint behajigálni egy puha frottírtörölközőt és a fürdőbugyimat a nagy, flitteres strandtáskámba, aztán irány a klub!

Ha a város szélénél rákanyarodom a tengerparti útra, szinte azonnal a szemembe ötlik a klub felirata. Hatalmas, édes-pofájú delfinek hirdetik, hogy idegeneknek tilos a bemenet, mert ez már itt a Piroska Club magánterülete.
A magas kőkerítést végig sűrű puszpángbokrok védelmezik a kíváncsi tekintetek elől. Erre pedig azért van szükség, mert a klubba szinte kizárólag unatkozó diplomatafeleségek, gazdag özvegyek és sznob társasági hölgyek járnak. Na és persze én! Imádom hallgatni a fecsegésüket, amint egy gyümölcskoktél mellett kitárgyalják, hogy a múlt hónapban ki lett terhes a fodrászától aki mellesleg homokos! -, avagy ki csalja bankár férjeurát a szállodai londinerrel stb. Elképzelni sem tudok üdítőbb szórakozást, mint az aszott testű nők közt heverészni a tűző napon.

Milyen angyali ez a fürdőruha rajtad, drágám! puszilt körbe szuper ajakfeltöltős rúzsával a szénbánya-konzorcium túlsúlyos neje.

Koszi, drágám! cuppantottam tavaly felvarratott ráncai közé egy udvarias csókot.

Szerencsés lehetsz, hogy minden ilyen jól áll neked!

És tőled szólalt meg egy érzékien búgó hang egy malomkerék nagyságú tüllkalap alól.

Ó, hadd mutassalak be benneteket egymásnak! repesett a dundi hölgy, mert imádta az új találkozásokat. Ő Yvettke, a mi csodás kis angyalkánk! Az Emporiumban valamelyik este te is megcsodálhatod!

A hatalmas kalap felém nyújtotta porcelánkörmű szolárium-barna kezét:

Úgy örülök! Sasvári Niki Fasztaliga vagyok

Hosszú ujjai megszorították a kezemet, én pedig zavartan elmosolyodtam, ugyanis eszembe jutottak a pletykák Sasvári Fasztaligaról, aki a hírek szerint úgy váltogatja a férfiakat, mint más a harisnyáit!

Jöjjön, kis Yvett, a mellettem lévő napozóágy épp szabad! invitált udvarias illatfelhőt fellebentve a Sasvári. Leterítettem hát rózsaszínű, Barbie-mintás törölközőmet a bambuszágyra és kényelmesen leheveredtem.

Éreztem, hogy a Sasvári engem figyel a hatalmas kalap diszkrét takarásából. Szeme talán épp a hegyes mellbimbóimon időzött, vagy a köldököm szexis kis gödröcskéjében. Nem is értettem, hogy egy nő, aki ennyire rajong a férfiakért, vajon miért néz rám ilyen punciig hatoló, fürkésző tekintettel! Talán féltékeny, mert én még fiatal husi vagyok?

Nem szeretnél úszni egyet, kedvesem? kérdezte tettetett közönnyel.

Szívesen. Jól fog esni a hűs medence, hiszen annyira elviselhetetlen ma a meleg! -feleltem ártatlan hangon és ruganyos léptekkel elindultam a medence kék tükre felé. Csak egy icipicit riszáltam a popsimat a rózsaszín-párducmintás fürdőbugyimban, mert pontosan tudtam, hogy magassarkú papucsom éppen ott feszíti meg a combizmaimat, ahol arra a legnagyobb szükség van. Igenis büszke voltam a lábamra! A tánc jót tett nekik. Izmosak voltak, de még épp szexisek. A férfiak többsége legalábbis döglött érte.

A medencénél a Sasvári levette óriáskalapját és átadta egy pincérfiúnak, aki a koktélokat hordta körbe. Most végre megpillanthattam az arcát! Olyan negyven év körüli lehetett, vonzó szemének tigristekintetével nevetett rám és az ajka érzékien duzzadt. Máris meg tudtam érteni a férfiakat, akik nem tudtak ellenállni ennek a gyönyörű asszonynak. Tökéletes fejest ugrott a hűvös vízbe és hagyta, hogy hosszú, aranyszőke fürtjei szétterüljenek a medence felszínén.

Én utálok fejest ugrani, mert akkor összefröcskölődik a hajam, amit úszáshoz mindig feltűzök. És azt sem szeretem, ha víz megy a szemembe, ezért pontosan úgy úszom, mint az öregasszonyok: jó magasan kitartom a fejecskémet a vízből!

A Sasvári mellém úszott és kikönyököltünk a medence karibi-kék peremére. A víz alatt a combja az enyémhez ért. Tűzforró volt a bőre, szinte perzselt. Mellbimbóim megkeményedtek a hideg víztől és mivel sosem hordok cicitartót, a Sasvári szemtől-szembe csodálhatta sötétlő kis cicigombjaimat.

Nagyon szexi, mikor lúdbőrzik a melled! szólt a Sasvári és keze megcirógatta combjaim hűs bőrét a klórtól csípős víz alatt. A mozdulat továbbsiklott és egyik kíváncsi ujja sejtelmes lassúsággal bekúszott a bugyim szegélye alá. Éreztem, ahogy porcelánkörmei megbizsergetik a bőröm pihéit. Nem húzódtam el a mozdulata elől, mert kezdtem egyre nagyobb kíváncsisággal szemlélni, hogy mire megy ki a Sasvári víz alatti játszadozása. A Sasvári nem volt szívbajos, ezt rögtön megállapíthattam, mert ügyes ujjacskája nem elégedett meg a szeméremdombom csiklandozásával, hanem egyre beljebb nyomult és úgy tűnik, célba vette a csiklómat. Picikét felgyorsult a szívverésem, amint kézfeje nekifeszült a rózsaszín úszóbugyimnak, s ujjbegyével finoman megérintette a csiklómat. A kis rózsaszín dudor azon nyomban megtelt vérre és izgatóan megduzzadt a Sasvári gondoskodó becézése következtében.

Csak ketten voltunk a medencében és egyetlen szempillarezdüléssel sem árultuk el, milyen izgalmas játék zajlik a hűs habokban. A Sasvári tekintete tökéletesen leplezte pattanásig feszült izgalmi állapotát. Azt hiszem, nem először részesített könnyűbúvár gyönyörökben fiatal lányokat.

Szereted simogatni magad? kérdezte csiklóbizsergető hangján, ami valószínűleg a férfiakra is elsöprő hatást gyakorol. Igent biccentettem, de a Sasvári nem elégedett meg ennyivel. Mivel csinálod, a kezeddel, vagy vibrátorral, vagy valami mással?

Mikor mivel leheltem. Ha nincs más kéznél, az ügyes ujjacskám is megteszi.

Hol szereted a legjobban? tapogatózott tovább és ujját végigsiklatta szeméremtestemen. Itt, a finom kis dombokon, vagy itt ahol a legérzékenyebb?

Amint a csiklómra siklott a keze, egész testemben megremegtem.

Itt jó, ugye? Tudod, hogy a fiatal lányok nagyon szeretik ám, ha játszadoznak a csiklójukkal?!
-Tudom én is szeretem.

A fiúkat vagy a lányokat szereted jobban? hajolt közel a fülemhez a Sasvári, hogy forró lehelete a hajtincseimet is meglebbentette.

És te, Sasvári Niki? A fiúkat vagy a lányokat szereted jobban?

Szeretem, ha egy férfi jól megkefél és szeretem, ha olyan szép fiatal lányokat simogathatok, mint amilyen te is vagy, drágám. A legfinomabb dolog azonban a kettő együtt. Ugye érted, drágám?

Hát persze, hogy értettem! Annyira azért nem vagyok butácska, hogy ne tudjam elképzelni ezt az eszményi hármas felállást, ahol a férfi aztán mindkét nőben kedvére megmártózhat

A medence túlsó felén fodrozódni kezdett a víz és egy almazöld úszósapka közeledett, egyenesen felénk. Niki a puncimra szorította tenyerét, aztán óvatosan kihúzta kezét a bugyimból. A polgármester felesége csapkodott el mellettünk, bizonytalan tempóival felkorbácsolva a vizet.

Helló, édeseim! integetett felénk sokgyűrűs ujjaival, aztán csapkodni kezdett és egy hullámmal nekiütközött a medence csempés szélének. Niki rámmosolygott és megfogta a könyökömet. Picit sajnáltam, hogy a polgármester feleségének épp most kellett lehűtenie magát, és ráadásul épp ebben a medencében! Választhatott volna egy másikat is és akkor Niki keze még most is ott cirkálna a csiklóm feszülő dombocskáján

Mi lenne, ha elmennénk fallabdázni?! kérdezte a Sasvári, szemében a rám váró csodás izgalmak ígéretével. Kiúsztunk a partra, és vizesen cuppanó léptekkel végigsétáltunk a klub naptól forró kövein. A fallabdapálya a bár épületében volt, ott, ahol egyébként isteni gyümölcskoktélokat készítettek. Nem nagyon szerettem volna fallabdázni, mert féltem, hogy megütöm magam az ütővel. A durva sportokat sosem szerettem és különben is, a fallabda szerintem csak fiús lányoknak való!

Niki egyenesen az öltözőbe tartott:

Adok egyet a saját pólóimból! Biztosan jól fog neked állni! húzott elő egy pedánsan összehajtogatott trikót a szekrényéből. Várj, hiszen csuromvíz vagy. Előbb szárazra kell, hogy töröljelek!

És egy puha fehér frottírral nekiállt leszárítani rólam a medence klórszagú vízcseppjeit. A nyakamnál kezdte és akkurátusán haladt lefelé. A cickóim bimbóin hosszasabban időzött. Tenyerébe fogott törölközőjével addig masszírozta a sötét-rózsaszín gömböcskéket, amíg azok ki nem hegyesedtek.

Ez az! Látod, így megint olyan szexis vagy, amilyennek látni szeretlek.

Közel hajolt az arcomhoz és finoman belecsókolt a szám szegletébe. Óvatosan viszonoztam a csókját. A szája egészen üde volt, mint a frissen rágott mentalevél. Nyelvét a szájpadlásomra csúsztatta, aztán végigjáratta a fogaimon, mintha minden kis ízemet ki szeretné élvezni.

Finom a szád! Tudod, hogy a lányok csókjából már azt is tudni lehet, hogy milyen a puncijuk íze?

Nem, ezt nem tudtam suttogtam.

A te puncid nagyon finom lehet. Édes és bódítóan fűszeres, mint valami keleti csemege.

És forró leheletű szája már indult is, hogy odalent megkeresse kedvenc csemegéjét. Ujjaival ügyesen lefejtette rólam a vizes fürdőbugyit, de meg sem várta, hogy kilépjek belőle.

Kezeimet az öltözőszekrény fémajtajának támasztotta és megmutatta, hogyan hajoljak előre úgy, hogy puncim nyitott gyümölcsként kínálja fel magát mohó nyelvcsapásainak.

Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (23)        Nem tetszik (9)Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:


Ezt a szex történetet 7469 X olvasták el.