Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


Szextörténetek, erotikus történetek


Az Erzsébet utalvány nem csak bevásárlásra jó

Beküldő:tonato

Tavaly nyáron történt a következő eset.Mivel,csak kettesben voltunk a kisgyerekkel otthon,csak egy bugyiban szaladgáltam a lakásban.Már nagyon álmos volt,de gondoltam,mielőtt leteszem,megszoptatom.Úgy is történt,már majdnem szopás közben elaludt,úgy,hogy mikor letettem,már aludt is.Gondoltam,mág alszik,leugrok ide a boltba,egy-két dologért.Csak egy könnyű nyári ruhát kaptam magamra,amin gyengén átsejlettek a melleim,de ez nem érdekelt,siettem,minél előbb vissza akartam érni.Mivel két pénztárcám volt,felkaptam az egyiket,és siettem a boltba,Csak útközben tudatosult bennem,hogy a másik pénztárcát kellett volna elhozni,ebben csak Erzsébet utalvány van,és nem mindent lehet vásárolni.Na,mindegy,gondoltam,lesz ami lesz,majd meglátjuk.A boltban,csak egy középkorú férfi eladó volt,aki rögtön végigmért,és rögtön kiszúrta-amit egyáltalán nem volt nehéz-,hogy nincs rajtam melltartó,és a ruha igencsak szép cickókat takar.Kissé zavarba jöttem,ahogy így méricskélt,de nem zavart és röviden felvázoltam neki,hogy jártam a pénztárcával.Mivel,senki nem volt a boltban,ráértünk cseverészni,aminek igencsak közelkerülés lett a vége.
Na,nézzük csak,mit is tehetnénk ebben az esetben.
Se szó se beszéd,egyszerűen elkezdett tegezni.Na,jó,gondoltam,kíváncsian várom mi lesz ebből.Hát,nem sokat kellett várnom.Rögtön a lényegre tért.
Ha,leveszed ezt a hacukát és megmutatod ami alatta van,beszélhetünk.
Hát,ha azt hiszed,hoy egy közönséges kurva vagyok,nagyot tévedsz.Férjem és gyerekem van,és főleg csak tejért ugrottam le,meg valami innivalóért mire hazajön a férjem.
Hát,ha nem,hát nem.Pedig megoldható lett volna,dehát....
Körülnéztem mégegyszer a boltban,nem volt senki,gondoltam lesz ami lesz,megteszem.Levetettem a ruhámat és megmutattam a melleimet.Ő csodálattal nézte a melleimet,és egész közel jött.
Megengeded,hogy megfogjam őket?De már a markában is tartotta,és finoman maszrozta őket,ami meg kell,hogy mondjam,nagyon is jólesett.
Majd,egy hírtelen mozdulattal,a lábam közé nyult,a bugyin keresztül éreztem,hogy pont a vágáshoz tette a kezét.El akartam rántani magam,de olyan erővel fogta az egyik kezével a mellemet,a másikkal meg a pinámat,hogy esélyem sem volt a védekezésre-amit már nem is nagyon akartam-Benyult a bugyimba,és az ujja máris bent volt a barlangomba ,és elkezdett izgatni.
Úgy érzem,borotválod magad,megmutatod?
Lehúztam a bugyimat,megmutatva a csupasz puncimat.
Nagyon jó alakod van.Gondolom,a férjednek igencsak jó dolga van.
Ezt,miből gondolod?
Hát,ahogy így elnézem a borotvált pinádat,úgy gondolom.sűrűen benyal,és te viszonzás képpen nagyon is leszopod.
Szólj,ha tévedek,de szívesen megszopatnálak én is,arról nem is beszélve,hogy a lompost is beverném.
Közben,bementünk az irodába ,elővette a szerszámát ,és színte utasított,hogy vegyem a számba,és szopjam.
Megtettem.Nem volt számomra idegen a szopás,a férjemet is már jó párszor leszoptam,soszor élvezett a számba,most is vártam a geci adagot,de,helyette a padlóra fektetett és belém hatolt.
Nem ellenkeztem,nagyon is jólesett,csak kissé rosszul esett,hogy mikor én elmentem volna,ő már elélvezett,tele verve egy jó adag gecivel.
Gyorsan felöltöztünk és máris mentün ki,de még mindig nem volt senki a boltban.Megdicsért,hogy milyen jó nő vagyok,milyen jól baszok,de a legjobban a szopásom tetszett neki,úgy búcsúzott,hogy reméli lesz még alkalom a folytatásra.
Nagy szatyorral tértem haza,az utalványom is megmaradt,agyerek is még aludt,így volt még idő rá,hogy elmenjek zuhanyozni,ahol is befejeztem az elélvezésemet,vagyis maszturbáltam.
Most,így utólag egyáltalán nem bántam meg ezt a futó kalandot,csak mégjoban élveztem,ahogy este a férjem kinyal.
Úgy leszoptam,mint még soha,nagyon is megvolt elégedve-még szerencse,hogy nem tudja mire gondolok-.

Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (16)        Nem tetszik (7)Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:


Ezt a szex történetet 5740 X olvasták el.