Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


Szextörténetek, erotikus történetek


Kalandom Anna nénivel

Beküldő:Zsolt

Forró júniusi nap volt. 16 éves lehettem. A szüleim elmentek dolgozni és mivel nyári szünet volt egyedül voltam otthon. Olyan fél kilenc körül keltem fel és azon gondolkoztam mit kéne csinálnom. Mivel semmi nem jutott eszembe ezért kimentem a fürdőbe és lezuhanyoztam. Csengettek. Csak egy törölköző volt a derekam köré csavarva. Gyorsan ajtót nyitottam és láttam, hogy a szomszéd nő az, Anna néni. Olyan 35 év körüli nő volt, jó adottságokkal. Megkért, hogy segítsek neki betolni a kocsit mert nem indul. Mondtam neki, hogy felöltözök és megyek. Erre amikor megfordultam leesett rólam a törölköző és kiesett az ajtón kívülre.Ott álltam anyaszült mesztelen előtte. Gyorsan kimentem, hogy felvegyem a törölközőt de a huzat becsapta az ajtót. Kizártam magam. Gyorsan magam köré tekertem a törölközőt. A nő felajánlotta, hogy menjek be hozzá, mert nem fontos a dolga. Mondta, hogy várjam meg, hoz ruhát nekem. Öt perc múlva vissza jött a szobájából egy vörös tanga bugyival egy női felsővel és egy bő szoknyával.
-Csak ez van ami rád menne.
El kezdtem öltözni, de mire teljesen felvettem amit adott el kezdett merevedni a farkam. Annyira merev lett, hogy kivcsúszott a tanga bugyiból. Alíg tudtam tartóztatni magamat.
-Elmegyek akkor a boltba gyalog.
Mondta és abban a pillanatban amikor kitette a lábát a házból maszturbálni kezdtem. A bolt olyan 5 percre volt, szóval gyorsnak kellett lennem. Az ajtóval szemben álltam amikor benyitott. Én annyira meglepődtem, hogy telibe élveztem Anna nénit. Eleinte csak állt az ajtóban és nézett, de később levette a ruháját és a melltartóját. Ott állt előttem egy szál tabgabugyiban.
-Na jó... Ha te is élveztél én is fogok.
El kezdett a bugyiában turkálni a másik kezével megfogta a farkamat (ami olyan 20 centi lehetet)és húzott rajta egy párat utána meg el kezdett szopni. Mondani sem kell, nagyon fel voltam izgulva, hamar el is mentem a szájába. Nyelt egy nagyot és letörölte a spermámat a szája széléről a ruhájával.
-Most te jössz.
Lehúztam a bugyit róla és elkezdtem nyalni a csiklóját.
-Már nagyon fel vagyok izgulva, a szerszámod kész?
Erre csak annyit tudtam nyögni: Igen.
Erre hanyatt lökött, szopott egy kicsit majd tövig bele ült.
-Nyugodtan élvezz belém nem lesz semmi baj.
Ez után vagy 10 percig hintázott a farkamon, mi után hatalmasat élveztem a pinájába. Ez után még a farkamon maradt és addíg mozgott amíg annyira össze nem ment, hogy kicsúszott belőle.
-Megvárjuk, amíg megint nem lesz merevedésed. Orgazmust akarok.
Egy pár perc múlva ismét bele ült, és hamar a csúcsra jutott. A teste görcsbe rándult, nyögött. Hatalmas orgazmusa volt. Leszállt rólam, és elkezdte verni a faszomat.
-Szólj ha élvezel, hozok egy meglepetést.
Pár perc múlva szóltam, és ide hozta a kis rózsaszín tangabugyiát és bele verte a farkamat. Utána felvette és mellém feküdt.
-Ez jól esett, nem akartam szólni de az ablak nyitva maradt és simán haza tudtál volna menni.
Ezután még egy fél óráig ott feküdtünk egymás mellett.
Utána felkaptam a törölközőmet és be másztam a konyha ablakon. Gyorsan lezuhanyoztam és elkezdtem TV-t nézni, mire a szüleim haza érnek ne bukjak le.


Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (36)        Nem tetszik (12)Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:


Ezt a szex történetet 16369 X olvasták el.