Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


Szextörténetek, erotikus történetek


Mónika beavatott a szexbe

Beküldő:Hugyál Károly

Ez a történet zsenge ifjúkoromba vezet vissza, így kedves nekem - ezért megosztom Veletek is.
Mindig is szerettem utazni, más kultúrákat megismerni, más ételeket kóstolni és élvezni azt a fajta szabadságot, amit a megszokott otthoni környezet elhagyása jelent - így kerültem 16 évesen Prágába, egy cseh családhoz, ahol eltölthettem két kellemes hetet. Az utat szüleim boltolták le, azzal, hogy a család velem egyidős lányát mi látjuk majd vendégül cserébe.
Mónikával, Aki kitűnően beszélt magyarul, hamar megtaláltuk a közös hangot. Rengeteget lógtunk a városban, mindent megmutatott, amit érdemes látni, végigjártuk az összes jó sörözőt, vizisíeltünk a Vltaván, egyszóval jól összemelegedtünk. Én ekkor még szűz voltam, csak a haveroknak tudtam eladni a fergeteges szeretkezéseimről szóló beszámolóimat, gyanítom nekik is csak azért, mert még Ők sem voltak nővel.
Nem tudtam, hogyan kezdeményezhetném a kapcsolatunk elmélyítését . Ha közelebb kerültünk egymáshoz, elbizonytalanodtam és még a maradék bátorságom is elszállt. A jóelőre kigondolt és magamban ezerszer elismételt mondatok belémszorultak és remegő lábakkal, égő fülekkel bámultam Őt.
Szerencsémre Ő már nem volt ilyen gátlásos, így - felismerve, hogy rám hiába vár - egyik reggel arra ébredtem, hogy bebújt mellém.
Gyengéden símogatott, csókolt, közben kibújt a hálóingéből, szabaddá téve gyönyörű, telt melleit és (az akkori divat szerint, borotvát és egyéb szőrtelenítő eszközt még sosem látott), selymes ölét. Annyi kedvesség, gyengédség volt a mozdulataiban, az érintésében, hogy kezdeti bénultságom lassan oldódni kezdett és elindúltam felfedezni egy csodálatos világot, melyre már nagyon vágytam és amelyről rengeteget fantáziáltam addig is.
Hát a valóság ebben az esetben sokszorosan felülmúlta a képzeletet!
Mikor sikerült elszakadnom az ajkaitól, finom pihés nyakát csókoltam, a füleit, nyakszírtjét harapdáltam - gyenge, alig hallható sikoly és egyre szaporább légzés jelezte - jó úton járok. Kerek, súlyos mellei következtek az ismerkedésben, már megérintésük előtt, az előzmények következtében kőkemény bimbókkal vártak. A nyelvem hegyével, finoman körözni kezdtem körülöttük, majd felváltva az egyiket a kezemmel masszíroztam, a másikat a számmal, egyre erősebben nyalogattam, szívogattam.
Mónika teste megfeszült, fejemet az ölébe húzva egyértelműen jelezte, hogy a felfedező út folytatására vágyik.
Addig soha sem érzett izgalom uralkodott el rajtam, mikor végre szemtől szembe kerültem vágyaim királynőjével, egy csodálatos, nedves puncival. Nagyajkai kissé szétnyíltak és látni engedték a kisajkak által még szemérmesen takart, áhított hely bejáratát, melyet a határozottan előremeredő csikló koronázott és a reggeli nap fényében csillogó, selymes szőrzet keretezett. Alig tudtam betelni a látvánnyal - a mai napig sem igazán tudok ennél szebbet elképzelni, pedig azóta már jónéhány év eltelt és jónéhány ilyen alkalmat éltem át. Először finoman nyalogattam, ízlelgettem, majd egyre jobban felbátorodva fúrtam bele az arcomat ebbe a jó ízű, bársonypuha, sikamlós csodába. A bekövetkező reakciók hamarosan rávezettek arra is, hogy hogyan kell bánni ezzel a gyönyörűséggel és így Mónika hamarosan orbitális orgazmust élhetett át. Miután szorgalmasan kiszürcsöltem a gyönyör összes édes nedvét, az én kedvesem szájába vette az átéltek hatására pattanásig feszült, kőkemény farkamat és nyelvével körözve a makkomon szopogatni kezdte. Na ekkor felrobbant a világ! Az eszméletvesztés határán, mindent elsöprő orgazmust éltem át - oda a szüzességem....Hál Istennek és Mónikának!
Nem sok időm maradt az ünneplésre, mert kicsi én hamarosan ismét életre kelt és óriásit szeretkeztünk, kis szünetekkel folyamatosan, késő délutánig.
A hátralévő napok és az a két hét, amit Mónika nálunk töltött, életem legszebb időszakainak egyike volt. Férfi lettem.

Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (31)        Nem tetszik (9)Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:


Ezt a szex történetet 6188 X olvasták el.