Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


Szextörténetek, erotikus történetek


Alamuszi nyuszika

Beküldő:MyLifeIsLove

Ábel vagyok,16 éves. Az ötödik barátnömet 2 hónapja ismerem. A kapcsolatunk igen romantikus volt,sokat randiztunk,moziztunk stb. De egy napod,mikor már a vérkeringésünk is megváltozik a másik láttán... Nem a jóságra törekszünk....

Tegnap elhívtam magamhoz. A szülinapja volt,nagy mrglepivel készültem. (Még nem feküdtünk le) Gyertyákkal világítottam be az egész lakást,a vacsora kikészítve az asztalra. Öltöny rajtam,halk zene. Megérkezett. Elképesztö vörös dressben,közepes smink (a kedvencem)tüsarkú.... A köszöntést és a vacsorázást nem részletezem,csak a végét. Odaadtam neki az ajándékot,egy iPhone6 S-t. Örömében a nyakamba ugrott és csókjai közepette köszöngette. De SAJNOS visszaült a helyére,de láttán rajta is a vágyat,tehát nem adtam fel. Bementem a hálószobába,és az intim,mellizom,hasizomomra nyomtam tehszínhabot,és külön-külön rá egy epret.
És egy epret a számba. Majd.behívtam a szobába. Nem kellett elmagyarázni neki semmit. Egyszer elharapta a szája szélét és azonnal rácuppant a testemre. Már minden ruhámtól megszabadított,és már csak egy eper volt hátra. A számból. Vagy 10 percig eljátszadoztunk a gyümölccsel, mikor váltottunk. Bekötötte a nyakkendömmel a szemem,és lágy puha szájával kezelésbe vette addigra kökeményre duzzadt hímvesszöm. Mindig is egy cuki lágynak tünt közepes mellekkel,sportos alkattal,de most bebizonyította hogy az alamuszi nyuszi nagyobbat ugrik mint a vadmacska. Lágy fel-le huzogatta a bört,míg csókolgatta a Mount Everest -et. Majd határozottan egyre jobban ingerelte a makkom,és a MÉLYTOROK!!! Akkor mégcsak az elsö orgazmusom volt,csak úgy nyelte mohón. Nem bírtam tovább,ledöntöttem az uralkodását,az ágyhoz nyomtam,és a nyakára tapadtam,mint egy vámpír. Szivogattam,nyalogattam,mindig leljebb. Útba kérült az a tüzes ruha. Gyorsan kicipzároztam,majd lerántottam róla. Elég tárult egy feszülös fekete csipkés melltartóban a két masszív melle. Nem elöször csatoltam ki melltartót,gyorsan leszedtem róla,majd bekaptam,nyalogattam kemény,álló mellbimbóit,és lágyan harapdáltam azt a két csodát. (A férfiak is tudnak egyszerre két dologra figyelni! *128521 )majd elértem a csuron nedves tangájához. De azért még hagytam ázni,a tangáján keresztül csókolgattam szeméremajkát,és simogattam csiklóját. Majd lehúztam róla,megfogtam egyik forró kezét,és és rátapasztottam ajkaim egész vaginájára. Nagyon finom volt. Jobbra-balra,elöre-hátra,pár cuppantás a csiklójára. Majd egyszer csak óriásit nyög,megszorítja a kezem,és óriásit élvezik. Utána hanyattfektettem,én föléje térdeltem,és maszíroztam a melleit,hasát kör-körös mozgásokkal. Simogattuk,kényeztettük egymást még vagy 2 óráig,mikor hanyattvágta magát,körbekarolta a nyakam,magára húzott,és elkezdtük az aktust. Nagyon kényelmes volt a lyuka,a legjobb méretü. Éreztem,ahogy testébe hatolok,körbe veszi a legjelentösebb testrészemet egy meleg nedv, és ott lihegek és csepegtetem az izzadságom a nyakára. Ö pedig a vállamra helyezte lábaim,teljesen ellazult,és a párnákba kapaszkodott. A végéig úgy folytattuk,majd mikor mind a ketten már a lepedöt téptük le az ágyról,megjött a második orgazmusom. Utána kifeküdtünk,még kicsit sütkéreztünk a gyertyafénynél,majd lágy kezét érzem mellizmomom,ráhajtja a fehér,és reggelig össebújva aludtunk.

Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (31)        Nem tetszik (10)Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:


Ezt a szex történetet 5698 X olvasták el.