Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


Szextörténetek, erotikus történetek


Kukkolás és Squirt a koleszban

Beküldő: faszát

Koleszos voltam, főiskolás. Az egyik szobatársam nagy nőcsábász volt, mindig mesélte, most épp milyen csaja van, és milyen vele dugni. Egyik este szólt, kellene neki a szoba, jön a csaja. Na, kivonultunk TV-zni meg a haverokhoz dumálni. Később visszamentünk a szobatársammal, már nyitva volt az ajtó, dumáltak benn. Bementünk, és láttuk hogy nagyon nevetnek, esznek, aztán kiment a csaj a szobából, asszem pisilni, a srác pedig felhajtotta a paplant, és mutatta, hogy az ágy közepén egy nagy, félméter átmérőjű folt volt. Azt mondja a srác:
- Nem én voltam ez, hanem a csaj! Ekkorát élvezett...

Picit később kiment, odamentem és felhajtottam a paplant és megszagoltam, semmi különös szaga nem volt, ill. valami volt, de nem geciszag az biztos. Nem értettem nagyon a dolgot, el is felejtettem.

Pár héttel később, éjjel mikor aludtunk már, megébredtem halk beszédre, kilestem, hát ez a srác jött be a szobába, ezzel a lánnyal. Halkan beszéltek, suttogtak, azt hitték alszik mindenki a szobában. Smároltak, gyorsan lefeküdtek a szoba túlsó oldalán az ágyba, és indult a nyalásfalás, meg minden ami kell. Aztán beindultak, a srác jó alaposan megdugta a lányt, az visszafolytva nyögött, hallatszott hogy nagyon fel van izgulva, remegett a lihegése, a paplan alól lestem mi történik, a farkam majd szétdurrant már.
A srác kivette a farkát a lányból, és szájba dugta őt, aztán lement nyalni. Ujjazta és nyalta, de keveset láttam mert csak az ablakon beszűrődő fény volt, sajna. Nagy cuppogás hallatszott ahogy ujjazta, aztán hallom ahogy a lány suttogja hogy két ujjal akarja, aztán még egy ujjal, gyorsabban. A srác nyalta és ujjazta, egyre gyorsabban, a punci nedves cuppanásai és a lány lihegése brutálisan izgatóak voltak, halványan kivehető volt ahogy a lány emelgeti a csípőjét, markolja a lepedőt, ahogy ujjazza a srác.
Egyre gyorsultak, aztán pár pillanat múlva a lány azt suttogta elcsukló hangon, hogy \ még még... most.. jön...\ és eltolta a srác fejét, az ablakon beszűrődő utcalámpa fényében pedig tisztán látható volt amit azt hittem rosszul látok, a lány kis sugarakban ritmikusan spriccelt, a kis íveken megcsillant a fény mert némelyik magasra spriccelt, és közben hallatszott a kis finom sistergő hang, ahogy kispriccelt a puncijából, meg ahogy lecsepegett a lepedőre meg a srác vállára, hátára. 7-8 sugárban spriccelt el, majd megrázkódott, én pedig szintén elélveztem, bele a pizsibe, de baromira nem érdekelt, mert az élmény döbbenetes volt.
A srác még ráverte a farkát a lány hasára, majd letörölgette, közben lecseszte a lányt hogy összenedvezte az ágyat és így hogy alszik majd, a lány pedig szabadkozott és meg volt szeppenve.
Elaludtak, de ez az élmény máig él bennem, és irigyeltem borzasztóan azt a pöcsöt ott a másik ágyon... ma már tudom milyen csodás élményt nem tudott értékelni.

Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (48)        Nem tetszik (30)Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2016-10-15 21:14:59
xasa
kam, ilyen csak a filmeken van


Ezt a szex történetet 8342 X olvasták el.