Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


Szextörténetek, erotikus történetek


Szendvicsben két srác közt

Beküldő:Enzós Niki

Egy gyönyörű forró nyári éjszakán történt meg velem, amikor két jó barátommal készültem szórakozni, és füvezni egy kicsit, mert a férjem nem volt otthon. Nagyon kívánatosak voltak, azt hiszem minden nőnek beindult volna a fantáziája tőlük.
A szobámban voltam, kenegettem a vágytól izzó testemet, masszíroztam puha bőrömet, amikor beléptek a szobámba. Vetkőzni kezdtek, nem tudtam elhinni, hogy ez igaz lehet. Élveztem a dolgot, hogy mindketten arra készülnek, hogy kényeztessenek engem. Farkaik már teljes pompájukat hozták, amikor utolsó ruhadarabjuk is a földre került.
Először Csabi kezdett csókolni, közben Öcskös benyúlt tűzpiros selyembugyim alá és kezével forrósította a már lüktető puncimat. Közben Csabi keményre duzzadt farka már az ajkamat érintette, mohó vággyal bűvöltem át. Öcskös hirtelen a nyelvével a puncimba kalandozott, gyakran megérintette érzékeny csiklómat. Puncimról csöpögött a nedvesség, nem győztem várni kemény farkaikat.
Öcskös látva kiéhezett puncimat, magára rántott és megkeményedett bimbóimat kezdte csókolgatni. Én pedig megleptem ót azonnal, hogy a farkára csúsztattam vágytól izzó puncimat. Gyönyörű nagy farka volt és mélyen belém hatolt. Ekkor Csabi mögém helyezkedett és lassan elbarangolta csodálatos popsimban. Csodálatos élvezettel párosult, hogy két nagy farkat érezhettem. Nem tartott túl régóta a dolog, amikor éreztem, hogy Öcskös a puncimba engedte forró spermáját, miközben még a popsim munkára volt fogva. Hallottam, hogy Csabi is közel jár a gyönyörhöz és nemsokára az O spermáját éreztem a popsimon.
Mind a hárman éreztük, hogy csodálatos volt az együttlét. A gyönyörtől felforrósodott testünkkel nemsokat pihentünk. A srácok ismét becézgetni kezdtek, nyalogatták remegő csiklómat. Ismét felált nekik és könyörtelen módon folytatták a szendvicsesest. A következő ejakulációt az arcom kapta, alig bírtam felfalni a forró nedűt. Ez volt életem legkellemesebb bulija.
Gyakran még álmomban is visszatér ez az emlék, és ettől teljesen nedves bugyiban ébredek.Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (18)        Nem tetszik (9)Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:


Ezt a szex történetet 11587 X olvasták el.