Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


Szextörténetek, erotikus történetek


Reggeli kényeztetés

Beküldő: kamukirálytörténetek

Reggel, mikor felébredtem, egyedül találtam magam az ágyban. Magamra kaptam egy rövidnadrágot és elindultam megkeresni. Pár perc mászkálás után zajt hallottam, így elindultam a hang irányába. A konyhába érkeztem, ahol épp reggelit készített.

Még nem vett észre, így megálltam az ajtóban gyönyörködni. Egy fekete szatén köntöst viselt. Elképzeltem, ahogy bőrömhöz ér a selymes anyag, és rögtön elkezdett mocorogni a farkam. Mögé lopóztam és átöleltem. Belecsókoltam a nyakába. Úgy meglepődött, hogy majdnem elejtette a tányért, ami a kezében volt.

Megfordult. Átöleltem és megcsókoltam. Visszacsókolt, majd csókolózni kezdtünk. Simogattam a hátát, derekát, fenekét.

- Rögtön kész a reggeli, bújj vissza az ágyba!

Szót fogadtam, visszatértem a hálóba, levetettem a nadrágom és bebújtam a takaró alá.

Nemsokára megjelent kedvesem is egy nagy tálcával a kezében. Volt rajta mindenféle finomság, amiket jó étvággyal elfogyasztottunk. Miután végeztünk az evéssel, a tálcát a földre helyeztem, és odahemperedtem mellé. Megcsókoltam, átöleltem. Simogatni kezdtem. A csók átcsapott heves csókolózásba. Kitapogattam a köntöst összefogó masnit, majd kioldottam. Kezem becsúsztattam az anyag alá, ahol újfajta textilt tapintott a kezem.

Megpróbáltam megnézni, de megfogta a fejem és nem eresztette, miközben vadul csókolt. Így kezemmel elindultam felfedező útra. A ruha fodros volt, a mellkasától a combja közepéig tartott. Elől egy idő után kettévált, így szabadon hozzáférhető volt a hasa, illetve a szemérem teste. Ahogy kezem a bugyit járta körbe feltűnt, hogy a szeméremdombjánál egy idő után eltűnik az anyag, és selymes bőrét tapintom. A bugyi hátul sem a megszokott módon folytatódott Y alakban feszült a fenekére. Teljesen felizgatott.

Mikor nagyjából kitapogattam a ruházatát, elengedte a fejem, így lehetőségem volt alaposabban szemrevételezni. Teljesen szétsimítottam a köntösét, hogy teljes rálátásom legyen. Egy fekete, átlátszó anyagból készült babydoll volt rajta, mely a mellei alatt nyitott volt.

Fölé kerekedtem, majd az arcát, a nyakát, vállait, mellkasát kezdtem csókolgatni. A melleit elérve kioldottam az apró masnit, ami a mellrésznél összetartotta az anyagot, így hozzáfértem a cicijeihez. Kezembe vettem az egyiket és simogattam, markolásztam, miközben a másikon a bimbót szopogattam, húzogattam az ajkaimmal.

Kezem a melléről levándorolt a hasára, majd a bugyijára. Simogattam a puha agyagon keresztül, majd ujjaim lejjebb vándoroltak, míg el nem érték a nyílást. Ekkor a bőrére tértek át, mely mostanra jóval melegebb volt, mint a teste többi részén. Mutatóujjam lassan tört utat magának a szeméremajkai közé, ahol még melegebb és nedvesebb környezet fogadott. Megkerestem a csiklóját és simogatni kezdtem. Közben ajkaim még mindig a melleivel játszottak, kemény farkam pedig a combjának nyomódott. Ujjam a borsóról lejjebb vándorolt a hüvelyéhez, melybe lassan be is dugtam két ujjamat. Ezekkel kezdtem ujjazni.

Egy idő után eltolta kezemet, és a hátamra fektetett. Végigcsókolta a mellkasom fentről lefelé, majd áttért a péniszemre. Csókot nyomott a hegyére, majd szopni kezdte, miközben a zacsimmal játszott.

Elengedte a farkam, és fölé helyezkedett, majd lassan beleült. Kezeim a melleire helyeztem és masszírozni kezdtem őket, míg ő lassan lovagolt rajtam. Bal kezemmel a bimbóját morzsolgattam, míg a jobb lassan végigvándorolt az oldalán a bugyijához, majd be a textil alá, ahol a csiklóját kezdtem masszírozni. Ez a párosítás - mellbimbó és csikló - mint mindig, most is megtette a hatását rövid időn belül elélvezett.

Leszállt rólam, és négykézláb állt az ágyon. Én mögé helyezkedtem. Egy pillanatig gyönyörködtem a bugyi résén kikandikáló szeméremajkaiban, illetve a farpofáira Y alakban feszülő anyagra, majd behatoltam.

Nagyon lassan, nagyon aprókat mozogtam benne - nekem ez a póz a végzetem. Próbáltam minden pillanatát kiélvezni. Belekapaszkodtam a fenekébe, és hol széjjelebb húztam, hol összébb toltam őket, így is szabályozva a hüvelye szorítását. Közben ő is aprókat mozdított a csípőjén előre-hátra, jobbra-balra.

Nem telt bele sok idő, hatalmasat élveztem. Ráborultam a hátára és apró csókokat leheltem a bőrére.

Leheveredtem az ágyra, ő pedig mellém feküdt, oda bújt hozzám, és egymást cirógatva pihentünk tovább.

Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (64)        Nem tetszik (20)Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2018-12-30 13:09:56
Huanito
Ez szep tornenet


Ezt a szex történetet 9160 X olvasták el.