Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


Szextörténetek, erotikus történetek


A céges swinger parti

Beküldő: swingerlaca

Bekerültem a vállalat nagyjai közé, beválasztottak az Igazgató Tanácsba. Szeretett fonökünk egy meglepoen furcsa ankétot szervezett pazarul berendezett lakásán. Szemszájnak ingere felvonultatásra került. Ínycsiklandozó svéd büfé, hozzá megszámlálhatatlan italfajta. Mégis legszebbek a ringó-libego nok voltak. Csak sürögtekforogtak, míg hozzám tapadt egy karcsú szépség. Lerítt rólam, hogy eloször vagyok ilyen összejövetelen, mert ilyet kérdeztem:
- Szivi, ez mind a cég titkárnoje?
A hölgy rámbámult, s nevetésben tört ki:
- Ez jó, nagyon jó! Ha ezt Klárinak én elmesélem! O az, aki amott szopikázik. - Akkor már beindultak a különbözo párok, de ez a csoport volt a legizgalmasabb, itt gyülekezett a legtöbb nézo. Mi is besoroltunk. Egy férfi enyelgett két novel. Az egyiknek a punciját nyalta, míg az a bizonyos Klári meg fuvolázott neki. Majd váltott a kép, Klarisszát hanyatt lökte a tag, s óriási kefélésbe kezdtek. A közönség pedig a lökések ütemére tapsolt, s hangosan kántálta:
-Basszad! Basszad!
O aztán becsületesen helytállt, s fergeteges élvezést mutattak be. A látványtól én is bekeményedtem. A kiszemelt barátnom is konstatálta a tényt, s külso tapizásba kezdett.
- Ha feszélyez a helyzet vonuljunk el a sarokba - szólt a társam, s már húzott is a fotel mögé. Mikor elovette a szerszámom felsikoltott.
- Jaj, de szép nagy darab! Ne csak Klára élvezzen, legyen nekem is egy jó estém - Már fordult is, s ott villogott elottem kívánatos tejfehér segge. Beriszálta magát, s felém nyomta a pináját. Megszunt körülöttem a világ, csak a vörös repedést láttam, marokra fogtam a faszom és belevágtam. Akkorát nyögött, hogy mindenki odakapta a fejét. Körbe fogott bennünket a társaság, s beindult az ütemes tenyérütögetés. Vezényszóra tömtem a csajt, miközben a fotel nyikorgott, recsegett, ágyékom meg a meztelen picsán csattogott. Az utolsó pillanatban kirántottam a nobol a nagyerest, látva ezt Klári odaugrott, s szájával illette meg fröcskölo farkamat, mindent felfogva, és lenyelve. Az alkalmi barátnom meg rettenetes dühbe gurult.
- Te kéjenc kurva, ez az én gecim lett volna! Te meg miért passzolod el az én adagom?
Hebegtem-habogtam, s kóválygó fejjel vonultam pihenore, de az éjszaka hátralévo része tartogatott még sok meglepetést.
Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (29)        Nem tetszik (22)Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:


Ezt a szex történetet 14059 X olvasták el.