Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


Szextörténetek, erotikus történetek


A haverom anyja

Beküldő: pusi

A legjobb barátomék elutaztak a feleségével és a lányaikkal nyaralni, és megkértek, hogy amíg nem lesznek otthon javítsam ki a fürdőszobájukba a leesett csempéket. Már besötétedett mire végeztem vele, és mikor indulni akartam haza, a barátom édesanyja, aki a földszinten lakott, megkért, hogy csináljam meg az eldugult lefolyóját. Elég piszkos munka volt, és mivel összekoszoltam magam, megkértem, hogy zuhanyozhassak le nála, mert ilyen koszosan nem ülök be az autómba. Amúgy a barátom édesanyja elvált 50 körüli nő, és egész jó formában van a korához képest.

Mikor kész lettem a tusolással, vettem észre, hogy a törülköző, amit adott a nappaliban felejtettem. Így hát vizesen gondoltam, hogy kifutok érte gyorsan, hogy meg ne lásson. Csendben elindultam a törülközőért, és mire érte nyúltam volna pont bejött a szobába és meglátott meztelenül. Soha nem voltam szégyenlős típus, mert nem volt mire, de furán éreztem magam, amikor a barátom anyja meztelenül látott engem. De azért párszor már elképzeltem, hogy milyen lenne lefeküdni vele, és eléggé felizgatott, amikor ott álltam előtte. Nem tudta mire vélni a dolgot, de láttam, hogy nem vette le a szemét a farkamról. Csak azért nem takartam el magam, mert gondoltam, hogy itt a nagy esély lefektetni őt. Láttam, hogy nem zavarja őt se a dolog, meg is dicsérte a testemet, mivel heti 4-szer járok konditerembe. És már a képzelőerőmtől el kezdett felállni a farkam, és kérdezte, hogy ezt mire vélje?! Mondtam neki, hogy rég láttam már nőt, aki ilyen jól nézett ki, mivel ő is már készülődött a lefekvéshez, csak fehérnemű volt rajta, egy melltartó és egy helyes kis tanga. Láttam rajta, hogy tetszett neki a bókom, mert visszabókolt a farkamra, hogy szép darab.
Utána közelebb lépett és elkezdett simogatni, először csak finoman, majd lejjebb ment és megmarkolta a farkamat. Elkezdtünk csókolózni, és mondta, hogy mivel már rég volt férfivel és mindig is tetszettem neki, azt akarja, hogy jól megdugjam. Letérdelt és elkezdte szopni a farkam. 18 cm-es a farkam, de bekapta az egészet, és látszott rajta, hogy nagyon kíván.

Pár perc után abbahagyta feltérdelt a kanapéra, és mondta, hogy dugjam meg hátulról. Hát nem kellett kétszer mondania. Belétettem a farkamat és olyan nedves volt, amilyet még sosem éreztem. Utána átmentünk a hálószobába és ott is magamévá tettem. Háromszor ment el, mielőtt én is elmentem volna, és előtte kivettem, ő elkapta, elkezdett szopni, és a szájába élveztem bele.

Még soha nem éltem át ilyen orgazmust, mint vele. Az esemény után akárhányszor csak találkozunk, mindig megkér valami szívességre, és én mindig segítek neki szívesen, és utána mindig az ágyban, vagy a zuhanyzóba vagy a kocsim hátsó ülésén kötünk ki.

Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (37)        Nem tetszik (30)Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:


Ezt a szex történetet 28315 X olvasták el.