Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


Szextörténetek, erotikus történetek


Anya pótlása

Beküldő:Zoli

a feleségemet 19 évesen ismertem meg, kapcsolatunk legelején letisztáztunk egy két dolgot. én elmondtam neki, hogy biszex vagyok, pasikkal is lefekszem, ha úgy van, és ezt női ruhában, nőként. elsőre jól fogadta, még tűsarkút és tangát is adott, hogy még jobban nézzek ki.
elmondta, hogy miután az anyjuk lelépett, egyedüli nőként, 14 évesen hamar fel kellett nőnie minden feladathoz. Az apja szülinapján este átment hozzá, dögösen, szexin, felöltözve, befeküdt az apja mellé az ágyba, csak annyit mondott apjának, hogy mindenben anyut fogom helyettesíteni, és már meg is csókolta apukáját. Először eltolta, mondván hogy nem helyes dolog amit csinál, de látszódott, hogy vmi megmozdult a nadrágban. ismét megcsókolta, de már szabad volt az út... simogatta. markolászta apukája farkát, közben csókolóztak, puszilgatták egymást. Levette nadrágját, megmarkolta apja farkát, és szájába vette. Érzékien, mély torkosan szopni kezdte, tövig nyomta torkába apukája egyre keményedő farkát. majd abbahagyta, apja ölébe ült, és nedves puncijába tövig eltüntette apja markát. Lovagolni kezdett, miközben apukája a gyönyörű szép melleit nyalogatta, szopogatta, markolászta lánya fenekét, combját. élvezték egymás testét... majd leszállt, szájába vette apja punci nedves farkát, szopni kezdte. apja megrándult, és már élvezte is tele kislánya száját a meleg gecijével. Kislánya az utolsó cseppig kiszívott mindent.... ezután apja szétnyitotta kislánya lábait, puszikkal befelé haladva nyelvével megérintette borotvált, nedves punciját. jó mélyen benyalt lányának, puszilgatta, addig kényeztette amíg el nem élvezett a lánya. Amikor csak tudnak szexelnek, van hogy csak leszopja apját, de van amikor órákig csak szexelnek. A Niki minden reggel azzal kezd, hogy apukájának jobb, és jobb napjai legyenek, leszopja az apját. Megbeszélték, független mindentől az esküvő napja lesz az utolsó, hogy együtt vannak.
Egyik délután éppen puncijánál kezdett borotválni, amikor is beállított a bátyja, és meglátta széttett lábakkal a húgát. Annyit kérdezett, hogy megborotválja e ő, mire Niki annyit mondott, ha akarja, csinálja. beült húga széttett lábai közé, és elkezdte borotválni. kenegette közben habbal, krémmel, Niki meg csak egyre jobban nedvesedett... Niki csukott szemmel, melleit simogatva élvezte tesója jelenlétét. Mikor végzett vele nem hagyta ott, hanem kihasználva a lehetőséget, odahajolt húga puncijához, és jó mélyen belenyalt. Niki nyögött egyett, majd jobban széttárta lábait, ezzel jelezve hogy folytathatja tesója amit elkezdett. hosszasan nyalta jó mélyen a hosszú nyelvével húga borotvált punciját. hosszú ujjait a popsiba, és a punciba is betolta. iszonyatosan nagyot élvezett a csajom... felült... megcsókolta tesóját, elfektette az ágyon, majd szájába vette tesója farkát. pillanatok alatt keményre szopta, majd kicsit később már nyelte tesója meleg gecijét, ki nem engedte volna szájából a lüktető farkat. dugni nem dugtak, csak orálisan kényeztették egymást. Ez a mai napig tart, de csak heti egy, két alkalom. többször aludtam náluk, mikor velem végzett, átment apukájához, és őt kényeztette. az esküvőnk előtti este menyasszonyi ruhában szexelt egy utolsót az apjával, és a tesójával. Én kértem, hogy abba legyen, másnap meg ebben álljon oltár elé, gecisen ha úgy alakul...


Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (86)        Nem tetszik (60)Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2017-05-29 19:01:52
turbóanyu
én is ilyen családot akarok majd


Ezt a szex történetet 19698 X olvasták el.