Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


Szextörténetek, erotikus történetek


Szüleim elváltak - családi

Beküldő:vikike

14 voltam, amikor anya és apa úgy döntöttek, hogy elválnak. Apa külön költözött egy albérletbe. Nem volt nagy csak egy szoba konyha és egy fürdő volt benne. Persze a válás után jött a váltott hétvégém. Hol otthon voltam, hol apánál. Apánál nem voltam sokat csak reggel mentem és este jöttem haza. Mivel nem nagy lakás volt ahol lakott, nem volt hely ahol aludhattam volna. Neki volt egy ágya más nem is volt a szobában.
Eltelt már több mint egy év és apának még nem volt másik párja. Nem is keresett senkit. Mindig azt mondta, hogy 25 év után már nem tud csajozni, így nem keres senkit.
Egyszer aztán vett egy kanapét, ami elég nagy volt. Így amikor mentem hozzá kérdeztem, hogy ott aludhatok-e. Mondta, hogy igen mert akkor ő alszik a kanapén én meg az ágyban.
Lassan 16 éves lettem és hát a fiuk terén nem volt nagy sikerem. Nem azért mert nem voltam szép hanem valami oknál fogva mindig elkerültek. A suliban ahova jártam nem is volt sok fiú, akik meg voltak azoknak volt barátnőjük. Eljárni meg nem jártam el sehová. Szerettem volna már egy srácot, akivel átélhettem volna a szexet. Maszturbálni szoktam de az mégsem olyan mintha fiúval lennék.
Eljött a nap amikor mentem apához. Nyár volt, így laza nyári ruciban voltam. Melltartót sem vettem fel, egy bugyi volt a ruha alatt.
Amikor oda értem apához már elég késő volt. Kicsit beszélgettünk. Ismét előkerült, hogy miért nincs párja, amire megint a szokásos válasz érkezett. Kérdeztem, hogy bírod ki, vagy magadhoz szoktál nyúlni? Mire apa nagy kerek szemekkel nézett rám és döbbenten válaszolta, hogy nem. Viki, mit gondolsz te rólam? kérdezte döbbenten. Én amióta anyáddal szétmentünk a szex minden részét kizártam az életemből. Ez nagyon hülyén hangzott apa szájából, de ebben maradtunk. Mondtam, hogy elmegyek megfürdök. A fürdő ajtót szándékosan kitártam és úgy hagytam. A szobából teljesen be lehetett látni. Láttam is néha, hogy apa be-be néz. Fürdés után kijöttem a fürdőből teljesen meztelenül mivel elfelejtettem bevinni magammal ruhát, amit felvehetek. Apa látta hogy teljesen meztelen vagyok, végig nézett. Láttam rajta,hogy nem mint a lányán,hanem mint nőn néz végig rajtam, majd a tekintetét elkapta amikor ránéztem. Felvettem egy hálóinget és lefeküdtem. Apa meg a kanapén nyújtózott el. Nem kellett sok, hallottam ahogy egyenletesen veszi a levegőt. Én nem tudtam elaludni és arra gondoltam, hogy apa nem volt már nővel több mint egy éve, mennyire fel lehet töltődve. Erre a gondolatra elkezdett nedvesedni a puncim és nem tudtam megállni, meg kellett simítanom. Itt már megállás sem volt, elkezdtem dörzsölni és simogatni a csiklómat. Éreztem, hogy egyre nedvesebb lesz a puncim. Arra gondoltam, hogy apával vagyok és szeretkezünk.
Felkeltem az ágyból odamentem a kanapéhoz és letérdeltem mellé. Meglöktem apát, de mélyen aludt. A meleg miatt nem volt betakarva így az alsógatyáján keresztül megfogtam a farkát. Egyre jobban dagadt és keményebb lett. Kigomboltam a sliccet és kiemeltem azon keresztül a már keményre duzzadt vesszőt. Finoman húzogattam rajta a bőrt majd egy gondolattól vezérelve a számba vettem. Nagyon finom volt, jó íze van. Elkezdtem szívni és ekkor apa felébredt. Én a számban a farkával néztem rá, mire ő megrökönyödve kérdezte, hogy mit csinálsz? Észnél vagy? Hogy gondoltad ezt? Kiengedtem a számból a farkát és mondtam neki, hogy tekintsen úgy rám mint egy nőre ne a lányára, úgy ahogy este végig nézett rajtam. Mondta, hogy ezt nem lehet, de én erre az elengedett farkát ismét a számba vettem és innentől kezdve nem volt megállás. Nagyot sóhajtott és elterült.
Azt csinálsz velem amit akarsz- mondta. Én elkezdtem erősen szopni, majd fölé guggoltam és beleültem a farkába. Levettem a hálóingem és így lovagoltam apán. Kértem egy idő után, hogy hátulról csinálja. Mögém térdelt és hátulról kezdett kefélni. Isteni volt. Átjárt a forróság, remegtem ahogy mélyen belém nyomta a faszát. Így dugott, amikor felegyenesedtem és a tarkóját megfogva odahúztam magam.
Szeretnék kérni valamit, amire már nagyon vágyok és állandóan képzelgek róla.
Kérdezte, hogy mi az?
Dugd meg a fenekem.
Kihúzta a puncimból a faszát és a popsi lukammal kezdett játszani. Finoman dörzsölte, majd az ujját benyálazva finoman elkezdte ujjazni a fenekem. Először csak az egyik ujjával, majd kettővel. Kicsit feszített, de egy idő után kellemes volt. Nagyon finoman bánt vele és ettől megint elkezdett a puncim nedvesedni. Apa kihúzta az ujját a popsimból és a puncimat simogatta. Az ujját mélyen belemártotta a puncimba és a nedvemet átvitte a fenekemre és újra ujjazta. Kihúzta az ujját és éreztem ahogy a farka közelebb került a fenekemhez. Finoman elkezdte bedugni. Most jobban feszített, de egy idő után ez is kellemes volt. Kis idő múlva teljes hosszában betudta dugni a farkát és így kefélt. Iszonyatosan jó volt. Hatalmasat élveztem. Testem teljesen megremegett, összegörnyedtem ahogy izmaim megrándultak és összeugrottak. Miután elmúlt a hatás még éreztem, hogy apa bennem van, de még nem élvezett el. Óvatosan lecsúsztam a farkáról, elé térdeltem és a számba vettem. Nem kellett sok és már spriccelt is a számba. Nagyon sok jött belőle nem tudtam a számban tartani így ki is folyt belőle, le is nyeltem egy részét. Nagyon sok volt. Ernyedten feküdtünk egymás mellett a kanapén. Lehetőleg ez maradjon kettőnk között.- mondta apa.
Már több alkalommal aludtam apánál, mivel már van hol aludnom. Mondanom sem kell, hogy minden alkalommal szexelünk. Van amikor csak leszopom a farkát, van hogy csak a fenekemet kényezteti, van hogy csak kinyalja a puncimat és a popsimat. Mindig változtatunk rajta, ne unjuk meg egymást!

Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (137)        Nem tetszik (23)Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2018-01-23 11:41:19
sex.75@freemail.hu
Nagyon izgato kis történet !


Ezt a szex történetet 28748 X olvasták el.