Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


Szextörténetek, erotikus történetek


Leszbi lányok 1.

Beküldő:pina

Nagyon fáradtan értem haza a suliból mert egyre többet kell tanulni az éttségire. De ahogy beléptem a lakásunk ajtaján elfogott egy nagyon jó, nyugodt érzés. Konyhába mentem, készítettem egy forró teát és ahogy megfordultam észre vettem,hogy egy idegen lány alszik a kanapémon egy szál bőszabású, gombos ingben. Nagyon szexisen nézett ki ahogy a felső két gomb kinyílt a két gyönyörű melle fölött. Leraktam a teámat a konyhapultra és oda mentem hozzá, hogy menézzem, alszik-e. Hát nagyon is aludt! Letérdeltdem mellé, hogy közelebbről is lássam azokat a gyönyörű melleket ha már így a nappaliba küldte az ég. Óvatosan benyúltam az ingébe és megérintettem a mellét. Nagyon puha és forró volt. Megemeltem és rögtön megkeményedtek a mellbimbói. Ott tartottam a kezemben egy alvó lány melleit a kezeben! Mit tudtam volta csinálni?! Csókokkal borítottam el a mellei közét. Megrázkódott és hanyadt fordult, így mind a ket melle égnek merededt. Már teljesen benedvesedtem amikor mgszólalt:
-Te még is mint csiálsz?- kérdezte rekedtes hangon.
- Hát.. hát... Én csak..- hebegtem habogtam össze vissza.
-Semmi baj!- válaszolta, teljesen nyugodt hangon és erre belecsókolt a nyakamba és kezeit pedíg az én melleimre tapasztotta és maszírozni kezdte.
-Ne légy már ennyire meglepődve!-szólt.
-Hát tudod én még ilyet nem csináltam... soha.. és nem tudom,hogy mit is kellene gondodlom.
-Akkor ne gondolj semmire és csak az után mond meg, hogy mit gondolsz miután elélveztél!-mondta nyugodt és magabiztos hangon. Erre maga alá fordított és elkezdte gyengéden lehúzni rólam a ruháimat.
Szerencsére csak egy ujjatlan es egy forró nadrág volt rajtam, hamar végzett is.
Ott feküdtem teljesen mesztelenul egy gyönyörű lány alatt aki lovaglóulésben helyezkedett el rajtam . Isteni ézés volt ahogy a kis puncija hozzá myomódott az enyémhez!
-Olyan gyönyörű vagy ahogy itt fekszel védtelenül alattam!- mondta.
Elprirultam. És már teljesen be voltam nedvesedve és felizgulva!
Elkezdte körkörösen mozgatni a csípőjét ezáltal a puncink még jobban össze myomódott, majd előre hajolt és a melleink is össze értek! Nagyon finom érzés volt.
-Ohh...ah! Ez isteni érzés!-lihegtem a nyakába.
-Tudom!- egyre gyorsabban mozgatta magát fölöttem, egyre közelebb érve a csúcshoz. Ekkor elkezdte simogatni a kezével a combom belső részét egyre közelebb érve a puncim nyílásához, majd óvatosan belém nyomta egy ujját és ekkor hirtelen megállt, és kihúzta a csodákat művelő ujját és felpattant,és elszakadtak a puncijaink amint nagyon bántam. Kirohant a nappaliból egyenesen a háló szobámba. Nagyon meg voltam lepőve és fogalmam sem volt, hoGy most mit kellene csinálnom.. Ott fekúdtem a kanapén totál felizgulva! Óvatosan felálltam és utána menetem a szobámba.

Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (41)        Nem tetszik (15)Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:


Ezt a szex történetet 5712 X olvasták el.