Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


Szextörténetek, erotikus történetek


Szex a szaunában a lehendő párommal

Beküldő:Greg

Pár évvel ezelőtt történt egy téli napon, hogy a közeli fürdő szaunájában voltam. Az unalmas szürke hétköznap délutánjait mindig itt töltöttem. Ez most sem volt máskép. Tél révén csak egyedül voltam a kabinba egy törölközőben a derekamra tekerve. Nem rég ültem bent amikor is kinyílt az ajtó. Egy vörös hajú szép arcú női fej nézett be körbe nézett és csak enyit mondott-
Nem baj ha csatlakozok? - Közben mosolygott.
Mondom neki- dehogy is baj sőt örülök is a társaságnak.
Ekkor kinyitotta teljesen az ajtót ekkor tárult elém az egész teste. Sportos test alkata volt szép formás cicik pont tenyérbe illők a feneke feszes formás. Egy bikini volt rajta ami még jobban kimutatta a teste szépségét. Lerakta mellém a törölközőjét és leült mellém. Elkezdtünk beszélgetni ismerkedni, kiderült hogy Nikinek hívják ( alapjáraton nagyon tetszik ez a név nekem) és 24 éves és egy helyi étterembe felszolgáló.
Addig addig beszélgettünk röhögcséltünk, hogy jól elment az idő úgyhogy kimentünk lehűteni magunkat a hideg vizes medencébe. Mondtam neki hogy mindjárt megyek én is csak felkapom az alsóm. Erre kikerekedet a szeme, de egyből elröhögte magát és ment is a medencébe, felhúztam a fürdő alsóm és én is mentem utánna. Egy kicsit elvoltunk a vízbe majd mentünk vissza a szaunába. Mondtam neki, hogy pillanat csak alsó váltás és megyek is. Mikor beléptem utánna a kabinba ami a szemem elé tárult egyszerűen csodálatos volt. Törölközőtt leterítette a padra és a bikinit ledobva mesztelenül feküdt rajta. A cicije még szebb volt mind gondoltam volna egyenesen álltak a bimbói a hideg víz után még a puncija olyan szép volt, hogy arra nincsenek szavak teljesen le volt borotválva. A törölköző alat egyből megmozdult a férfiasságom csak úgy meredezett előre. Gyorsan le is ültem a padra vele szemebe.
Gondoltam ha rajtad sincs semmi akkor én is ledobom a bikinit -fordult az oldalára és egyenesen rám nézett - de akkor te is dobd le a törölközőt magad körül -mosolyogva mondta.
Nem is kellet kétszer mondani letekertem a törölközőt a derekemról így a szeme elé tárult ágaskodó férfiasságom. Niki szeme egyből megakadt rajta. Szép lassan felült megfogta a törölközőjét és oda ült mellém. A kezét rátette a farkamra és elkezdte verni, látszott rajta, hogy nem először csinál ilyet. Én az egyik kezemmel elkezdtem simogatni a combját és a fenekét. Gondoltam hogy én sem állok meg a fenekénél ézért oda nyúltam a puncijához erre szuszantott egy nyagyott. Szépen kitapogattam a csiklóját és elkezdtem játszadozni vele, nagyon tetszet neki. Közben hátra simította gyönyörű vörös haját és lehajolt a farkamhoz először csak a makkot nyalogatta és vette be a szájába gondoltam is, hogy ebből se lesz mélytorkozás de mindegy is mert nagyon jól csinálta ezt is. Nem telt el 1 perc azt veszem észre, hogy már tövig szopja a farkam, már majdnem ettől elmentem. Ekkor fel emelte a fejét és rám nézett.
Ugye nem haragszol csak rég nem voltam senkivel sem
Dehogy haragszom nagyon jól esik amit csinálsz.
Erre ő fel állt a padról ekkor láttam, hogy a punci nedve már a combján folyik. Nem volt sok időm nézegetni mert már szemebe ült is bele az ölembe a farkam a puncijához igazítottam és ő teljesen rá is ereszkedet mondhatom nagyon jól eset. Elkezdett szép lassan lovagolni rajtam és közben csókolózunk. Mondtam neki, hogy most én jövök ne csak ő dolgozon. Lefektetem a hátára a törölközőn és bedugtam a puncijába a farkam nagyon élvezte ahogy egyre ütemesebben dugom. A mutató ujammal közben elkezdtem izgatni a fenekét nem szólt semmit még akkor sem amikor már két ujam is bedugtam neki. Kaptam is az alkalmon kihúztam a puncijából a farkam és át dugtam a fenekébe erre egy nagyott sziszentett de nem szólt úgy hogy folytattam. Nem telt el sok idő és elkapata a rángatózás nagyokat élvezett és közben össze össze szorította a fenekét nekem se kellet sok elélveztem a fenekébe. Leültem a padra kimerülten. Ő is fel ült mellém magára tekerte a törölközőtt és hozzám bújt.
Szerintem menjünk ki hűtsük le magunkat - szólalt meg először.
Így is tetünk felöltözött és kimentünk a medencébe. Az élvezettől ki volt simulva az arca nagyon gyönyörű látvány volt. Amikor lehűtöttük magunkat elmentünk át öltözni egy közös kabinba. Mire kijöttünk a fürdő területéről már be sötétedet az idő úgy hogy elmentünk egy kávézóba. Ott telefon számot cseréltünk és megbeszéltük hogy még lesz ilyen. Azóta már persze Nikivel boldog kapcsolatba vagyunk és együtt élünk, de azért rendszeresen járunk szaunázni.

Ez lett volna az én kis történetem amit veletek szerettem volna megosztani remélem tetszet, ha Igen nyomj egy lájkot ha nem akkor nem :D

Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (73)        Nem tetszik (12)Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:


Ezt a szex történetet 6919 X olvasták el.