Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


Szextörténetek, erotikus történetek


2002 február

Beküldő:Judit

2002 február (úszás)
Végre vége a vizsga időszaknak, újra vannak egyetemi bulik. Egyik barátom javasolta, hogy a TK-n érdemes felvenni az úszást a mi tesink helyett, mert ott már a félév elején leigazoljak az indexbe a félévet. Azt utána ha van kedve az embernek, akkor jár. Szogi egyik ismerőse sem hallott még erről a kiskapuról, öt annyira nem is érdekelte, de rávettem, hogy jöjjön el ö is.
Végül is tényleg így volt, beiratkozáskor aláírta a tanár az indexet.
Szép kényelmes mell úszásban úszkáltam amikor odajött a tanár a medence széléhez és közölte, hogy egy ideje néz már és nem tudta eldönteni, hogy úszók vagy fuldoklom. *128512 Elkezdődött az úszás oktatásom, amihez semmi kedvem nem volt Alig akart az órának vége lenni.
Szogi a zuhanyzóban a szemközti részében a fal felé fordulva zuhanyzott. Végig a nyakát, a derekát, a fenekét és a térd hajlatát néztem, ahogy mozgott és folyt le rajtuk a víz. Tisztára ráizgultam. Ez pont az szitu amikor hátulról kellene átölelni és úgy simogatni. Kár hogy mások is voltak ott. Alig bírtam magammal, amikor *8203 nem látott senki a puncimat simogattam. Próbáltam nem feltűnően sokáig csinálni és igyekeztem nem elragadtatni magam. Reménykedem hátha kettesben maradunk, de mindig volt bent más is, meg közben a Szogi is végzett.
Az öltözőbe bejött egy másik csapat is, alig volt helyünk öltözni. De nem mondanám, hogy zavart, ha véletlenül egymáshoz értünk. Egy hirtelen ötlettel vezérelve a ruha kupacból kivettem a Szogi bugyiját és az vettem fel, miközben nem figyelt és a haját törölte. Előtte még sosem volt rajtam semmilyen ruhája, csak fordítva amikor az az ominózus elázós első eset volt. Mikor meglátta hogy mit tettem elég kikerekedett szemekkel nézett, de halkan csak annyit mondott hogy az az enyém. Én meg hogy most már az enyém és rámutattam a padon fekvőre, jelezvén, hogy azt vegye fel.
A bugyi csere csak még egy lapáttal rátett a tűzre, hihetetlenül fel voltam már húzva. Legszívesebben ott mindenki előtt téptem volna le a ruháját és csókoltam volna mindenhol a meztelen testét. Érezni akartam a meleg nyelvét és punciját a számban.
Az öltözőből kifelé egy hosszú folyosón kell végigmenni, ami elkanyarodik. Hátra néztem és nem láttam senkit, rögtön a falhoz nyomtam és megcsókoltam. Olyan mélyen nyomtam a szájába a nyelvem amilyen mélyen csak tudtam. Erősen magához húzott, éreztem a mozdulataiból, hogy ő sem a matek szigorlaton gondolkozik. Lépteket hallottunk magunk mögött. Eltolt magától, de még egy nyelves csók belefér, egyre közelebbről *8203 hallatszottak a léptek. Na még egy csók, na még egy, na az utolsó és megyünk tovább. Nem sikerült. Ott állt mellettünk pár méterre a tesi tanárunk, miközben mi félreérthetetlenül össze voltunk ölelkezve. Hirtelen elengedtük egymást. Mindhárman eléggé zavarban voltunk. Elsőnek ő szólalt meg : Mégis mit képzeltek? Mit csináltok?
Pár másodpercig néztük szótlanul aztán gyors léptekkel elindultuk kifelé.
Koleszba menet a hangulatom eléggé negatív tartományba zuhant. Szogit annyira nem viselte meg ez az incidens, mert csak annyit mondott, hogy többet nem nagyon kell úszni menni. De legalább az index alá van írva.

Megjegyzés: a bugyikat végül is sosem cseréltük vissza. Már nem hordom, mert elég viseltes, de otthon van a fehérneműs fiókban és ha kezembe akadt, mindig jó szívvel gondolok vissza Rá.

Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (34)        Nem tetszik (20)Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:


Ezt a szex történetet 5366 X olvasták el.