Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


Szextörténetek, erotikus történetek


A leszbi torna

Beküldő:sasipipi

Be kell vallanom, hogy ahogy a véleményeket olvastam- valószínűleg nem fog tetszeni egyeseknek a történetem, de nekem egy felejthetetlen, egyszeri és megismételhetetlen (legalábbis eddig) élmény, amit meg kell osztanom Veletek. Nagyon szertem az aerobikot, több éve járok a xvx-i edzőterembe. Kb. fél éve is ugyanígy tettem, de nem mentem egyből haza a torna után, hanem maradtam még 1 picit gyúrni :o). 7 órakor hulla fáradtan kullogtam az öltözőbe, ahol rajtam kívül már senki sem volt. Legalábbis azt hittem. Épp a harisnyámmal bíbelődtem, mikor bejött egy nagyon, nagyon szép lány. Itt meg kell jegyeznem, hogy hetero vagyok (voltam addig),volt pasim is. Soha nem vonzottak a nők. Persze megnéztem az igazán szép nőket az utcán, és a leszbiket sem ítélem el, de engem hidegen hagyott a dolog. Egészen addig a percig.

Örülten vert a szívem, mikor leült mellém. Régóta járok oda, de még sohasem láttam Öt. Kedvesen megkérdezte, hogy mindig ilyen sokáig szoktam-e tornázni, és hogy gyakran járok-e oda. Csacsogtunk mindenféléről. Katának hívják. Ö közben teljesen meztelenre vetkőzött, csak úgy ledobálta magáról az izzadt ruháit. Én még mindig a harisnyánál tartottam, zavaromban nem tudtam kifordítani. Fél szemmel Katát figyeltem, hogy miért ül még mindig meztelenül, miért nem öltözik fel? Egyszer csak megfogja a kezem és megszólal a harisnyámra mutatva : Fordítva van . én is fordított vagyok . Kattogott az agyam, fel akartam állni, és otthagyni, elvégre ez engem nem érdekel, de képtelen voltam rá. Látva a tanácstalanságomat, megcsókolt. Istenien csókolt.

Nagyon gyengéd volt, finom puha nyelvével teljesen beindított, már eszembe se volt elmenni Visszacsókoltam, Kata közben a melleimet simogatta, aztán elém térdelt, és nyalogatni kezdte a bimbómat. Éreztem hogy teljesen elázott a bugyim. Én a hátát simogattam közben, nagyon puha bőre volt. Finoman levette a bugyimat, de még nem tért a lényegre, hanem a hasamat puszilgatta és játszott a köldök piercingemmel. Aztán a combomat simogatta és egyre közelebb került az ajka a puncimhoz, de nem ért hozzá, csak körülötte nyalogatta, őrületes volt, csak nyögtem és vonaglottam, nem érdekelt, hogy bárki is meghallja. Még soha nem kívántam senkit annyira mint Öt ott, és akkor. Felhúztam az egyik lábamat, így teljesen kitártam neki a kincsemet, amit ö hatalmas sóhajjal fogadott .és . végre belémnyalt.

Puha nyelvével épp csak hozzáért a csiklómhoz, de már úgy be voltam gerjedve, hogy éreztem, hogy mindjárt elmegyek. A nedvem már a padon csorgott. Egyre hevesebben nyalta a csiklómat, és végül egy erőteljes nyomásnál hatalmasat élveztem. Ez tényleg a 7.mennyország volt. De itt még nem volt vége a játéknak. Felálltam, megfordultam és hassal feküdtem a padra, ő meg alámcsúszott, így mentünk vissza az időben egészen 69-be :O).Végignéztem a testén és csodás látvány volt, ami elém tárult. Tökéletes alakja volt, nagyon kívántam. Nagyon nagyon finom, puha, borotvált puncija volt, bár először csináltam, imádtam nyalni Öt, annyira kívánatos és sexy volt, nyeltem a nedvét, mert Neki is volt bőven. Kata közben a popsimat vette kezelésbe nyalta és harapdálta, nagyon izgató volt.

Majd mikor újra megérintette a csiklómat, ujját pedig bedugta a csatakos puncimba, azt hittem megint mindjárt végem, de nem. Lassan csinálta már-már csigalassan, de jól esett. Így vonaglottunk hosszú percekig, majd ahogy begyorsítottam én is gyorsítottam én is, és nyaltuk-faltuk egymást, ahogy csak lehetett. Éreztem, hogy remeg a teste a gyönyörtől, és Ö is nagyon nagyot élvezett, nekem még kellett egy kis idő, de végül én is elmentem. Hihetetlen élmény volt. Csak azt bánom, hogy azóta se láttam, csak annyit tudok rola, hogy Ö Kata. Az én gyönyörű szép Katám.

Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (92)        Nem tetszik (14)Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2017-07-27 22:57:12
Puncifaló
Beszállnék én is egy ilyenbe szívesen!


Ezt a szex történetet 8731 X olvasták el.