Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


Szextörténetek, erotikus történetek


Családi viszonyok

Beküldő:Jáne

Már régóta szeretem a testvér szexes videókat nézni a neten. Egy ideje már maszturbálás közben a hugomról Annáról is fantáziálok. Elejével fura volt kissé taszító, de egy időután már egészen bele éltem magam. Talán perverz vagyok, elejével mikor rászoktam ezekre a videókra mindíg másokat képzeltem a hugom hejére, de egy idő után valahogy egyre inkább érdekelni kezdett az igazi hugom Anna.
A történetet talán ott kezdeném amikor egyszer meglestem Annát a fürdőszobában. Akkor már egy ideje mér fantáziáltam a hugomról. Azt tudni kell, hogy ketten élünk egy háztartásban nem a legjobb viszonyban, de elvagyunk. Már mindketten dolgozunk , én 24, Anna 23 éves.
Szóval akkor már egy ideje fantáziáltam a hugiról és egy alkalommal mikor épp könnyítettem volna magamon észre vettem. hogy Anna épp fürdeni indul. Amikor bement a fürdőszobába én utánna indultam. Izgultam is rendesen, totál be voltam zsongva és Féltem is kissé. De elszántam magam, hogy megnézem, magamnak, hogy valájában mit is kéne elképzelnem.Először a kulcsjukon próbálta belesni ott viszont nem láttam szinte semmit így kimentém és az ablakon próbálkoztam leselkedn. Végül is sikerült belesnem. Anna már addigra meztelen volt, és csodás látványt nyújtott. Szép kerek tenyérbe illő mellek kis ágaskodé bimbókkal, és csupaszra borotvált gyönyörű punci, illetve csodás kerek, feszes popsi.
Nem is bírtam magammal és ott helyben elmentem.
Ezután szinte csak erről fantáziálzam. Viszont többet nem leselkedtem valamiért... azt nem tom miért, pedig tübbször is gondoltam rá.
Ám aztán kicsivel később Egy alkalommal Anna idő előtt elverte minden pénzét, megszorult anyagilag és tőlem kényszerült kölcsön kérni. Egyszer-kétszer fodult már ijen elő oda is és vissza is. Most viszont támadt egy ötletem. Tudtam, hogy nem fogja tudni egykönnyen megadnia pénzt ezért más lehetőségen agyaltam, csak ezt valahogy Annának is fel kellett vezetni.
Nem is részletezem túl (főleg hogy nincs is mit) egyszerűen kimondtam. Anna először ledöbbent aztán elkezdtünk beszélni róla, hogy honnan jött ez meg ijesmi. Már féltem, hogy nem lesz belőle semmi max botrány, de végül sikerült rávenni a hugit, mivel más lehetősége nem volt.
Ahogy egyezségre jutottunk nem is beszéltünk többet, mintha teljesen össze hangolódtunk volna.
Anna leguggolt lehúzta a nadrágom és egyből minden előzmény nélkül szopni kezdett. Ahogy a szájába vette szinte majd meg állt a szívem. Nem is kellett sok és a szájába élveztem. Ő nem szólt érte semmit csak lenyelte, ami kifolyt azt szétkente magán aztán vetkőzni kezdett. Nagyon erotikusan vetkőzött én közben símogattam a melleit és a fenekét markolésztam. Majd mikor teljesen meztelenül állt előttem a punciját is meg símogattam kicsitt illetve ujjazni kezdtem, közben a melleit csókolgattam.
Itt figyeltem először fel az arcára ami kicsit zavart volt viszont látszott az is, hogy egyre jobban kezdi élvezni.
Mikor ismét kezdtem állni Anna ismét leguggolt és kőkeményre szopott. Amikor készen álltam Anna négykézlábra ereszkedett az ágyon én mögé térdeltem és finoman belé vezettem a farkam. Ojan nedves volt, hogy nem is kellet sokat finomkodni. Kb negyedórán át basztunk keményen mire újra éreztem a kéjt. Mint később kiderült addigra Anna is túl volt három orgazmuson. Mikor éreztem, hogy itt az idő kivettem a farkam és felálltem, hugi megfordult, majd az arcára élveztem.
Aztán Anna kiment a fürdőszobába, én is rendbe szedtem magam, de nem öltöztem fel.
Mikor Anna kijött a fürdőből bugyiban és melltartóban még a fenekére csaptam eggyet, majd a pénzt a bugyijába dugtam. Erre elmosolyodott, és átdugta a pénzt a melltartójába...


Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (89)        Nem tetszik (25)Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2017-08-03 14:08:45
jani
Meg basznam

2017-08-04 07:54:30
a
Írni sem tudsz te paraj. Egy szó! Megbasznám!

2017-08-04 08:54:26
Tucunul
Fasz szopó mindegyik aki ide jár

2017-08-05 23:44:50
white shinobi
áll a farkam mint a cigány a kút előtt.jól elmesélted a story-t,5 csillagos

2017-12-24 19:08:42
maxi
Nagyon hadilábon állsz az ly-al, hely, kulcslyuk, ilyen, olyan.


Ezt a szex történetet 22447 X olvasták el.