Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


Szextörténetek, erotikus történetek


Első szopás 3 az egyben

Beküldő:Veronika

Úgy emlékszem erre mintha tegnap lett volna.Azt mondják az első élmény maradandó,s ez így is van. 

 14 éves voltam barna hajú formás testű tinilány. Ekkoriban fedeztem fel, hogy hatással vagyok a pasikra. Húztam őket, játszadoztam velük, aztán egyszer megkaptam érte a magamét.

 Hétvégente dögös cuccokba bújtam, miniruci,magassarkú, sexi fehérnemű, combfix, szolid smink, majd irány az éjszaka. Discó discó hátán. Egy ilyen helyen esett meg velem a következő történet:  Már tartott a buli mikor megérkeztem, szokás szerint kevés pénz volt nálam,de gondoltam,hogy riszálok a pasik előtt s majd meghív valaki egy italra. Úgy is volt,alig pár perc táncikálás után egy pasi a pulthoz hívott s vett nekem egy italt. Míg iszogattam a srác letapizott s fogdosott, hagytam had tegye, ehhez már hozzászoktam, ilyenek a pasik. Majd kihívott sétálni. Kimentünk s elballagtunk a park felé. Gondoltam biztos csókolózni akar, de tévedtem.

 Markolászott, a bugyimba nyúlt s rángatta le rólam a rucim. Megijedtem s kétségbe esve próbáltam kiszabadulni. Szűz voltam még s az is akartam még maradni. Nem bírtam vele s segítségért kiáltottam.
  Hangom  meghallották mert hamarosan 3 srác érkezett. Egyikük a kint álló kidobó volt,s hamar lebeszélték a pasit az erőszakoskodásról. Egyikük egy üveget vett elő. 

 - Igyál cica, meglátod jó lesz!- mondta s kezembe nyomta. Ittam, nagyon erős ital volt egyből éreztem,hogy a fejembe szál. Körbe körbe járt az üveg s becsíptem mire kiürült a palack.Ekkorra oldottá váltam s mikor az egyikük azt mondta,hogy táncoljak nekik, habozás nélkül cselekedtem. Illegettem magam nekik, izgattam őket. Ők meg szorosan mellém álltak s fogdoztak simogattak ahol értek. Egyikük a bugyimba nyúlt. 

 - Nee szűz vagyok még ! -lihegtem mire a pasi
 -Kár,akkor máshogy szórakozunk! Van nálad rúzs?  
 -Igen -feleltem
 -Kend be jól a szád! - szólt parancsolóan. Megtettem mire a másik rám szólt 
 -Látni akarjuk a melled!- Majd mikor nem cselekedtem azonnal rám förmedt - Mit gondolsz, ingyen itatunk itt ?! azzal kiszabadította a ciciimet a ruhámból. Markolták, nyalták melleim, kezeimet a sliccükhöz húzták. 
 -Térdre s nyisd ki a szád ribanc! - parancsolta egyikük s térdre nyomott. Szinte azonnal megjelent a szám előtt az egyik dákó s gazdája a hajamba markolva ráhúzta a fejem

 -Szopjál! Na mi lesz már?! Mozgasd a nyelved! Szívjad! -parancsolta s én ösztönösen cselekedve nyaltam,faltam, szívogattam a szerszámot. Két kezemmel a többiek tagját simogattam, kezdett tetszeni a dolog, még akkor is mikor felváltva kellett szopnom őket s egyikük hajamba markolva megdugta a szám. Akkor öklendeztem kicsit de kitartottam, nem úgy a pasi aki a számba élvezett. El akartam rántani a fejem,mire kaptam egy pofont,s rám kiáltott

 -Nyeld le ribanc!  Megtettem, elsőre fura érzés és fura íze volt. De nem maradt sok időm ezen töprengeni,mert máris bennem volt a következő pasi, majd rövidesen a harmadik is. Lenyalatták magukról az utolsó cseppet is,majd egyikük elkérte a számom
 -Most már mehetsz! - lökött rajtam az egyik nagyot - Hozd rendbe magad! Úgy nézel ki,mint aki nagyot szopott! -nevettek s magamra hagytak.

 Összeszedtem magam s bementem a mosdóba. Hajam csapzott ,kócos, ruhám, testem spermafoltos, combharisnyám kilyukadva,sminkem elkenődve. Ahogy tudtam rendbe szedtem magamat,majd siettem haza. 

 Másnap délben kaptam egy sms-t Este 10 kor légy a padnál ribanc! üzenettel....... Elmentem.....de ez már a következő történet :)

Puszi , ...Veronika...
  

Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (46)        Nem tetszik (26)



Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:






Ezt a szex történetet 11917 X olvasták el.