Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


Szextörténetek, erotikus történetek


Büntiszex öklözéssel

Beküldő:Rebi Ribi

Amikor a férjem iszik, nagyon szeret baszni, es ha másnapos akkor is. De ilyen meg sose volt.
Ket hete egy esküvőn voltunk es összevesztunk a végen. Mikor hazamentunk mindketten feldúltan es haragosan meg persze jol beitalozva aludtunk el. Másnap reggel arra keltem, hogy az álló farkát dörgöli hozzam.
Azt tudni kell a férjemrol, hogy óriási fasza van, mikor először meg baszott meg is mondtam neki, hogy így meg senki sem baszott meg életemben ( pedig voltak egy páran - de ez egy másik történet). Rendszeresen előfordul hogy alig tudok járni ugy helyre tesz az en uram.
Egyszóval hiába voltam ra ideges, nem utasítottam vissza. Ő pedig nem is teketoriazott, hanem egyből ugy szárazon betette a meredezo faszat, de éreztem- csak félig. Így kezdett el nyomogatni szépen lassan, nem is kellett sok, hogy a pinam nedvesedjen be. Csendben is kellett lenni közben mert az anyjánal aludtunk akkor éppen, ezért befogta a számat es ugy kezdett erősebben baszni. Jol is tette, mert en mar nyogtem volna, annyira jo volt.
De ez meg csak az eleje volt...
Ram parancsolt, hogy basszam meg, ugy ahogy szereti. Nagyon szereti, ha fordított lovaglopozban ülök a faszaba, mert akkor nézheti a műsort, ahogy ki be mozog bennem a farka es csodálhatja a seggemet is. Óvatosan bele ültem, de ő egyből ráhuzott a kemény faszara. Biztos van vagy 20 centi - sose mertem le, de mindig ugy érzem mintha fel nyársalnanak amikor az elején bele ülök. 20 centi es nagyon vastag hozza.
Ahogy rahuzott el is kezdte diktálni az ütemet, fel le fel le mozgatott es mindig erősebben húzott ra a jo kemény farkara. Akkor döbbentem ra, hogy ő itt most megbüntet engem a tegnapi veszekedésert!! Nem tagadom, hogy nem tetszett, de inkább előre buktam es szépen elkezdtem lovagolni a faszan rázni a seggemet rajta, es közben a csiklomat is mindig izgalom. Ilyenkor fordított lovagloban valami egészen mas szögből van a fasza a puncikamban, olyan helyeken, ahol mas mikor nem es jo hamar érzem is a szokásos remegest. Most is éreztem, hogy jön. Meg egy meg egy fel le hintázas a jo nagy méretes faszan... Ah valami mennyei ez az érzés. Ilyenkor mindig látom, hogy a szőre mar tele van az en lucskommal, össze van ragadva teljesen a pina nedveimtol. Ekkor felemelte a seggemet, es jo keményen, agresszíven elkezdte ujjazni a pinamat.
Kelyesen toltam közelebb az a seggemet, mire ő megszólalt - tetszik, mi?! Es azzal az erővel fel nyúlt teljes ököllel.
Sose csinált még ilyet. Próbáltam húzódni mert nem voltam kitágulva es fajt, de ő visszahuzott.
Fekudj le! Mondta. Azt hittem vége, de nem. Folem terdelt, a faszaval paskolta az arcomat. Ezt se csinálta sose, es közben megint elkezdte betenni a teljes öklét. Nagyot köpött a pinamra es nagyon rutinos betette 3 majd 4 ujjat es nagyon jol ujjazott. Tudja mennyire szeretem ezt és megveszek ettől, úgyhogy be is kaptam a faszat, mert imádom szopni. Ra is húzta a fejemet, közben pedig jo erősen ujjazott, el is mentem. Amikor kejmamorban voltam, az óriási farka pedig a számban, szépen betette megint a teljes öklét.
Biztos, hogy nem először csinálja ezt. Elkezdte mozgatni az öklét es az ujjait. Valami fenomenális volt. Volt mar nekem ebben tapasztalatom a férjem elott, de ő nem tudja mennyien meg basztak es mekkora orbitális kurva vagyok.
Gondoltam magamban, akkor tessék, lássék.
Felnyomtam a csipomet, jelezve ezzel, hogy mennyire tetszik nekem az oklozes, teljesen eltorzult pózokat vettem fel, ő pedig ugyanúgy mozgatta bennem emberes öklét. Mar nem is tudom hányszor mentem el de közben végig tele volt a szám a faszaval. Szépen lassan mozgatta körbe körbe a csuklojat es minden kis rest ki tapogatott, kitöltött a pinamban. Jol meg forgatta bennem az öklét az tuti. Többször kellene összeveszni vele gondoltam magamban.
Egyszer csak abbahagyta es mindkét kezével ráhuzta a fejemet a farkara. Nagy farka van es elkezdtem oklendezni. Máskor mindig elenged ilyenkor de most nem engedett. Anyám meg fog hallani mondta valami kaján mosollyal. Kimeredt szemekkel bámultam ra amint letolta a torkomon az a kibaszott nagy farkát. Aztán pedig a torkomra lőtte a gecijet. Na! Ilyet meg tényleg sose csináltak velem! Jo dolog, ha a férjed meg tud új dolgot mutatni, nem igaz? Amit tudtam nyeltem de a geci elkezdett kicsorogni ket oldalt a számból. Ő pedig meg egyet húzott a farkan bele a számban.
A geci bugyborékolva jött ki a számon, ő pedig segítőkészen letorolte es vissza csepegtette a számban. Nyeld le szívem. Ha tegnap nem nyelted le a veszekedést, akkor most szépen lenyeled az összes gecimet.
Persze lenyeltem az összeset és bűnbánó fejet vágtam hozza, ahogy egy jo feleséghez illik.

Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (73)        Nem tetszik (10)Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2017-08-22 13:36:58
Enzós Niki
Engem is öklözött már meg a Poldikám. Olyan mint mikor a kutya faszán megdagad a csomó

2017-08-22 13:52:33
asd
Te se szaporodj.

2017-08-22 15:32:49
sex.75@freemail.hu
Nagyon izgatna ha egy ilyen nőbe benne lehetnék....

2017-11-21 19:40:06
Sanci
Szeretek én is ilyen keményen baszni.


Ezt a szex történetet 12809 X olvasták el.