Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


Szextörténetek, erotikus történetek


A kutyás ébresztő

Beküldő:Kutya go

Még csak hajnali hat volt, amikor Anita arra ébredt, hogy valami nagy, nehéz dolog esett az ágyára. Riadtan nézett fel, s akkor meglátta Fickót, unokatestvére kutyáját. Első pillanatban nem tudta, hogyan került oda a nagy testű állat, de aztán eszébe jutott, hogy Bence megkérte, vigyázzon Fickóra pár napig, amíg külföldön van. Anita az előszobában csinált fekhelyet a kutyusnak, de úgy látszik Fickónak már nem volt kedve szunyókálni, s a kilincset lenyomva kinyitotta a hálószoba ajtaját. Most ott toporgott és szimatolt Anita mellett.

A lány nyakig a takaró alatt volt, nem tudta megakadályozni, hogy Fickó, nedves orrát az arcához nyomja.

Hé, mit keresel Te itt?- szólt rá álmos hangon.

Kihúzta a kezét a takaró alól és eltolta magától az állat fejét. Fickónak játszani támadt kedve, s mellső lábaival ráugrott a lányra. Anita két kézzel fogta Fickó fejét, úgy próbálta levakarni magáról a hatalmas kutyát, kevés sikerrel.

Jól van!- adta meg magát- maradj, csak hagyj egy kicsit!

Fickónak birkózni támadt kedve, lerángatta Anita takaróját. A lány teljesen meztelen volt, a nyári meleg miatt nem vett fel hálóinget. A kutya a hátára hemperedet, Anita átölelte a nyakát, melle hozzáért az állat selymes szőréhez. Jólesően megborzongott. Egy darabig cirógatta a kutya nyakát, amikor Fickó újra felugrott, hanyatt döntve a lányt. Anita széttárt lábakkal feküdt a hátán. A kutya váratlanul a lány lába közé dugta hatalmas fejét, s megnyalta borotvált punciját. Anitát teljesen váratlanul érte Fickó megmozdulása, aprót sikított, ahogy a kutya érdes nyelve végig szántott a vénuszdombján.

Mit csinálsz, Fickó?- szólt a kutyához önkéntelenül.

Fickó visszapenderült a lány mellé, abba hagyva a nyalakodást. Anitát izgalomba hozta Fickó akciója, szerette volna még egyszer a lába között érezni az állat nyelvét. Széjjelebb tárta a combjait, hátha Fickónak kedve támad még egyet nyalakodni. A kutya, mintha csak értené Anita szándékát, a lány oldalához hasalt, feje épen Anita ágyéka fölé került. Ismét elkezdte nyalni a punciját. Anita egyre izgatóbbnak találta Fickó közeledését, arra vágyott, hogy a kutya nyelve mélyen behatoljon szeméremajkai közé. Próbált úgy helyezkedni, hogy az állat feje a lába közé kerüljön. Megfogta Fickó fejét, a lába közé húzta, s akkor megérezte magában a kutya mohón lefetyelő nyelvét.

Jaj, de jó!- sóhajtott egyet.

Fickó ismét abbahagyta a nyalakodást, a lány mellé lépett. Anitának perverz gondolata támadt. A kutya hasa alá nyúlt, megsimogatta az állat péniszét rejtő szőrös tokot. Fickó vörös pénisze néhány centire kicsúszott a tokjából. A kutya újból Anitára ugrott, birkózni kezdett a lánnyal. Időnként a puncijához dugta a fejét, beleszagolt, majd újra a lányra ugrott. Fickó egyre izgatottabban játszott, teljesen maga alá gyűrte a lányt, ágyéka Anita puncija fölé került. Ekkor Fickó pár gyors párzó mozdulatot tett, értésére adva Anitának, hogy mihez is lenne leginkább kedve. Anitát is magával ragadta a játék, vágyott valami őrültségre. Hasra fordult, fenekét megemelte, s várta, mihez kezd most Fickó.

A kutya azonnal mögötte termett, felugrott a hátára, s megpróbálta az időközben teljesen előbújt farkát Anita lába közé dugni. Ügyetlenül próbálkozott, de nem igazán sikerült becsempésznie vörös szerszámát az áhított nyílásba. Nyüszítve leugrott a lányról, ide-oda járkált, majd újra próbálkozott, ismét sikertelenül. Anita türelmesen várt, s a harmadik felugrásnál érezte, ahogy a kutya tíz-tizenkét centis fasza végre megtalálja a bejáratot. Fickó is tudta, jó helyen jár, erőteljes lökéssel betolta vastag szerszámát a nedves résbe. Anita felnyögött, ahogy a kutya farka teljes terjedelmével a hüvelyébe csúszott. Fickó őrült tempóban kezdett mozogni a lányon. Farka dugattyúként járt Anita barlangjában. Fél perc után megállt, s Anita érezte, ahogy a kutya fasza teljesen kitölti, feszíti a hüvelyét. Várta, hogy kicsússzon belőle a méretes szerszám, de Fickó nem mozdult, s a farka sem. Hasalt Anita hátán, lábaival körbefonva a lány derekát, s várt. Anita nyögött a kutya súlya alatt, de nem tudott kijönni alóla. Percek múltak el, mire a kutya kemény farka kicsit lanyhult, s ekkor egy cuppanással végre kicsúszott belőle. A puncija teljesen kitágult, s érezte, ahogy folyik ki belőle Fickó spermája. Az oldalára fordult, megemelte az egyik lábát, s engedte, hogy Fickó tisztára nyalja a punciját.

A kutya hasa alá nézett, s meglepve látta, hogy Fickó vesszője még teljes terjedelmével kinn van a tokjából, mintha nem is elégült volna ki. Odanyúlt, megfogta a tövénél lévő hatalmas csomót, ami nem engedte, hogy kijöjjön a puncijából a kutya fasza. Ahogy markolta, ellenállhatatlan vágyat érzett, hogy szájába vegye a kutya hasa alatt himbálózó vörös húsdarabot. Fejét a kutya alá tette, így Fickó fasza éppen a szájáig ért. Megnyalta a pénisz hegyes végét, majd fejét megemelve a szájába vette, s hosszan szopni kezdte. Fickó mozdulatlanul állt, engedve, hogy Anita kényeztesse a még mindig hatalmasra duzzadt szerszámát. Anita szopás közben az állat hasát, oldalát simogatta. Hosszú percekig játszott így, nem tudott betelni Fickó hatalmas faszával. Egyszerűen nem tudta abbahagyni. Nyalogatta, szopta, a tövét markolászta. Végül Fickó elunta a dolgot, s odébb lépett.

Anita hanyatt feküdt, s ujjaival a csiklóját kezdte izgatni. Ez Fickónál újra beindította az ösztönöket, mert azonnal a lány combjai közé dugta a fejét, s belenyalt Anita széthúzott szeméremajkai közé. Hosszasan nyalta, Anita nagy örömére. Hirtelen előre lendült, mellső lábaival Anita oldalához lépett, s az ismételten előbújt farkát megpróbálta a lányba dugni.

Várj egy kicsit! Megfordulok- szólt rá Anita.

Ismét odatartotta fenekét a kutyának, s az most nem hibázott. Anita ismét magában érezte a lüktető kutyafaszt. Fickó most hosszabban dugta, mint előtte, de végül megint benne maradt. Anita nagyon fel volt már izgulva, így mire a kutya fasza ismét kicsúszott belőle, ő is a csúcsra jutott. Fáradtan dőltek le egymás mellé az ágyra.

Ennél jobb ébresztőt nem is kívánhattam volna magamnak- gondolta.

Vajon holnap is Fickó ébreszt? Remélem!


Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (106)        Nem tetszik (18)Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2017-09-07 07:32:48
Drupal
Privátba akarsz beszélni?

2017-09-04 20:17:49
Jázmin
A szűzhártyát át tudja szakítani?A kutya fasza?

2017-09-08 20:41:47
asd
Próbáld ki egy lóé biztos.

2017-09-24 22:22:04
Ati
alapból ennyi


Ezt a szex történetet 18741 X olvasták el.