Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


Szextörténetek, erotikus történetek


Sulis dugás

Beküldő:Anonymous

Sziasztok. Ez a sztori velem történt meg és gondoltam elmesélem nektek.
Még anno 11. osztályban történt az akkori barátommal. 3 éve voltunk már együtt. Sajnos ő pont végzős volt, és sokat tanult, ezért szinte suli időn kívűl csak hétvégente találkoztunk. Az egyik hétvégén én pont lebetegedtem, ezért nem tudtunk találkozni csak a rá következő hét közepén.
Reggel szokásos időben, negyed 8-ra már bent voltam, ugyanis akkorra ért be a buszom a sulihoz. Ő már bent volt, mert épp 0. órája lett volna, de azt mondta megvár, és ha beértem a suliba, utána bemegy az órára. Vagyis ez volt a terv.
Szóval beértem, és másfél hétnyi nem találkozás után egy szenvedélyes csókkal köszöntöttem. Láttam és éreztem, hogy ez tetszik neki, mert olyan merevedése lett, mint amilyen még sosem volt. Ettől egy kicsit zavarba is jöttem, amit Ő persze észre is vett. Nem titkolta, hogy tetszik neki a zavarom, így Ő is adott egy sokkal szenvedélyesebb csókot, mint amivel köszöntünk egymásnak. Mondanom sem kell, hogy teljes felcsigázott vele, mert hát mégis csak nem találkoztunk és nem volt semmi másfél hétig.
Bementünk az egyik terembe, és tovább folytattuk a csókcsatát. Eléggé felizgultunk, és úgy voltunk vele, hogy még korán van belefér egy gyors menet, mert miért is ne. Óvatosan kigombolta a nadrágomat, majd lehúzta rólam a bugyimmal együtt, ami addigra teljesen átázott, annyira benedvesedtem. Lassan felültetett a tanári asztalra, közelebb húzta a széket, és elkezdett apró, pici puszikat nyomni a combjaimra, es egyre feljebb. Egy kicsit elhúzta az időt, ami nem tetszett, ezért egy mindent kifejező morgással jeleztem neki, hogy ideje hogy csináljon valamitt OTT is. Vette a lapot úgyhogy elkezdte apró mozdulatokkal nyalni a puncim. Nem sietett el semmit, ráérősen csinálta. Csak nyalt és nyalt, én pedig egyre jobban éreztem, hogy közel az orgazmus. Ezt jeleztem is az egyre szaporább lélegzet vételemmel. Feltűnt neki és elkezdett gyorsabban nyalni. Par pillanat múlva el is élveztem.
Gondoltam ha már így belementünk a játékba legyen neki is egy jó napja. Leszálltam a tanári asztalról és mondtam neki, hogy cseréljünk helyet, most Ő következik. Szó nélkül oda ült a helyemre, de elötte még megszabadította mag *224 t a felesleges ruháitól.
Elkezdtem puszilgatni a hasát, majd mentem egyre lejjebb. Amikor a farkához értem először azt is puszilgattam,majd elkezdtem nyalogatni végűl a számba vettem és elkezdtem vadul szopni. Elég nagy farka van, igyekeztem az egészet bekapni. Sóhajokkal, és halk nyögésekkel jelezte, hogy ez tetszik neki, így nem hagytam abba, meg vadabbul, erősebben szoptam méretes faszát. Mikor éreztem hogy közel jár az orgazmushoz, a kezembe fogtam elkezdtem verni neki, de közben folyamatosan, egyre gyorsabb tempoval cumiztam. Pár pillanat múlva ő is elment. Az összes spermáját ami jött lenyeltem, nem hagytam veszni egy kicsit sem. Miután elment mondta, hogy Ő ezzel nem éri be, muszáj megdugnia. Leült a székre én pedig beleültem méretes farkába és elkezdtem lovagolni. Először csak lassan, majd egyre jobban gyorsítottam a tempón, közben a nyakát csókolgattam, Ő pedig a melleimet markolta, nyalogatta. Halkan nyögdécselt, éreztem hogy tetszik neki, ezért elkezdtem jobban, mozogni a nagy, kemény farkán. Hirtelen leállított, de nem azért, mert elment. Feltérdeltem a padra, Ő mögém állt, majd vissza rakta meredező faszát a puncimba és elkezdett lassan mozogni. Mély és hangos levegőket vettem. Elkezdett gyorsítani. Olyan tempóban kefélt, hogy nem tudtam elhinni, hogy lehet ilyen gyorsan is csinálni. Keményen baszta a pinámat, amikor szóltam neki, hogy én mindjárt elmegyek. Nem foglalkozott ezzel, továbbra is csak úgy j *224 rt ki-be bennem a fasza. Pár pillanat múlva megremegtem. Ezt érezte de még nem hagyta abba mondván, hogy ami jó azt még ne hagyjuk abba. Pózt váltottunk. Oda állított a táblához, és most állva kezdett baszni. Hihetetlenül jó volt végre élvezni a vastag, kemény farkát magamban. Olyan gyorsan mozgatta magát bennem, amilyen gyorsan csak tudta. Keményen, gyorsan kefélte nedves pinámat. Éreztem egyre gyorsabb levegővételét a nyakamon. Megfordultam, felugrottam rá, magamba helyeztem a faszát és elkezdtem mozogni rajta. Tudtam, hogy ez a gyengéje. Próbáltam minél lassabban és érzelmesebben, de annyira benne voltunk a ritmusban, hogy pár perc múlva egyszerre mentünk el. Éreztem, ahogy a pinámba lövi az összes spermáját. Utána felöltöztünk, és elindultunk a saját termeinkbe, mert pont becsengedtek.
Mondanom sem kell, hogy utána sokszor megismételtünk az ilyen reggeleket a suliban, és szinte azok voltak a legjobb dugásaink.

Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (51)        Nem tetszik (13)Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2017-09-12 06:46:32
Gilányi steewee gewe g
Erröl irok egy dalt a muzsika tvbe


Ezt a szex történetet 12636 X olvasták el.