Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


Szextörténetek, erotikus történetek


A nővérem és én

Beküldő:69fiucska69

Éppen a 15.dik születésnapom volt a növérem már 18 éves volt a szüleink elutaztak vidékre és ketten maradtunk én még szűz voltam tudta ö is és én is tudtam hogy ö már nem az és rendszeresen szed fogamzásgátlót.

Éppen fürdeni volt és én be mentem a szobájába amit ö meg tiltott, jött ki a fürdöböl egy törölközöbe és én bebujtam. Az ágya alá. Ö már csupasz volt és észre vett engem mondta hogy jöjjek ki és megláttam a hatalmas melleit, elpirultam ö vigyorgott rám , oda jött szembe és monda hogy fogjam meg a melleit, nem kellett kétszer mondania és én meg is markoltam aztán lefeküdt az ágyára és monda hogy menjek oda a két lába közé én még fel voltam öltözve és mentem oda éreztem a nedves punciját és le vette rólam a ruhát meglátta az álló kémény farkamat és elkezdte fel le huzigálni

Én meg a punciját simogattam mikor mondta hogy tegyem belé a farkam akkor még jobban izgultam de persze bele tettem nagyon jó volt,könnyedén bele is ment,nemm szexszeltünk sokat amikor monda hogy huzzam ki, az már annyira nem tetszett nekem de kihúztam és akkor bevette a szájába a farkamat és le szopott hamar el is élveztem aztán utána picit tvztünk, azt hittem hogy ennyi és akkor este jött oda hogy ismételjük meg mondtam neki hogy miért ne.

Megint bementünk a szobájába csak alötte bezárták a lakás ajtót és megint látta az álló farkam de most egyböl apuncijába dugtam körülbelül egy fél óra után bele élveztem a puncijába egy hatalmasat de nem hagytam abba a kefélést nekem kellett sokat csak negyed óra mikor ö is el élvezett és nem húztam ki belöle így aludtunk .

Ennyi remélem tetszett .És remélem lessz fojtatás is.Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (54)        Nem tetszik (38)Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2017-09-11 16:46:51
Nagylány
Hüha öcskös, nem tudtam hogy ami történt azt ki fogod ide irni... Keszüljetek jöna 3.dik rész begerjedtem jövök öcsi.


Ezt a szex történetet 17076 X olvasták el.