Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


Szextörténetek, erotikus történetek


Negyvenes pár fiatalabb nővel

Beküldő:Basszák a nejem!

Végre szombat van. Igaz, hogy tegnap volt a szülinapod, de megbeszéltük, hogy inkább holnap ünnepeljük a vendéglős-vacsorázós módon.
Úgy láttam, tegnap kicsit nehezteltél is rám, biztosan azt hitted elfelejtettem, hogy milyen nap van, ugyanis semmilyen ajándékot nem kaptál.
Bízom benne, hogy amit ma kapsz, az minden rossz érzésedért kárpótolni fog.
Késő délután át is mentünk a megszokott kis vendéglőnkbe, és kis tanakodás után, megint a két személyes tálat rendeltük. Még mielőtt kihozták, koccintottunk, és még sok boldog együtt töltött évet kívántunk egymásnak.
Alig kezdtünk el enni, egy nagyon dekoratív nő lépett az asztalunkhoz.
- Sziasztok! Nem Judit vagy? - kérdezte tőlem.
- De igen. Ismerlek?
- Együtt dolgoztál édesanyámmal valaha a .nél, én még nagyon kicsi voltam, de ti nagyon jó barátnők voltunk.
- Tényleg, már emlékszem Krisztina. Ülj le közénk, meghívunk, legalább segítesz elpusztítani ezt a rengeteg kaját.
- Ugyan, nem akarok zavarni.
- Nem zavarsz, ugye Kedvesem?
Láthatóan nem tetszett Neked a dolog, de kényszeredett mosollyal udvariasan helyet kínáltál Krisztinának.
Vacsora közben beszélgettünk, ki mit csinál, hogy él, bort ittunk, és egész jól feloldódtunk a kezdeti zavartság után. Jó hangulatban álltunk fel az asztaltól, én hívtam Krisztinát, nézze meg hol lakunk, jöjjön be pár percre.

Mikor hazaértünk, Te lesegítetted Róla a kabátot, és észrevettem, hogy titokban kedvtelve nézel végig formás alakján, amit nem nagyon rejtegetett. Combközépig érő szűk szoknyája rásimult kerek popsijára, mély V kivágású felsője bőven engedte látni dús, feszes melleit. Karcsú dereka csak még jobban kihangsúlyozta gyönyörűen telt idomait.
Bementünk a szobába, Ti leültetek, én behoztam az előre elkészített pezsgőt.
Én, Krisztinával a három személyes, kinyitott ágyon ültem, te pedig a fotelben.
- Krisztina, nagyon szép ez a felső mondtam, és ujjaim hegyével finoman megsimítottam a dekoltázsból kibuggyanó mellét (előzőleg soha nem értem még más nő melléhez). Nem ellenkezett, mosolyogva hagyta, ezért lágyan lesimítottam vállairól a felsőjét, előtűnt melleit alig takaró melltartója.

Rád néztem, mit szólsz a dologhoz. Mintha zavarban lettél volna, nem tudtad, mire véljed, mit csinálj, egyáltalán odanézhetsz-e. Kedves, bátorító mosolyt küldtem feléd.
Közben Krisztina keze is elkezdett rajtam kalandozni., simogatni, miközben apránként lekerült rólunk minden ruha.
Megkértelek Téged, hogy helyezd magad kényelembe, szabadulj meg azoktól a ruhadaraboktól, amiket feleslegesnek gondolsz, mintha csak ketten lennénk.
Ez alatt Krisztina fölém hajolt, gyengéden szájon csókolt. Duzzadó mellei a mellemet érintették. Mindkét kezemmel elkezdtem simogatni, éreztem, ahogy a bimbói kővé merevednek a vágytól, ettől egyre vadabbul csókolt. Nagyon jó érzés volt nyelve a számban, éreztem, ahogy a teste egyre inkább felforrósodik és ez bennem is őrült vágyat keltett.
Láttam, hogy közben te is levetkőztél, és kezded hinni a lehetetlent, hogy ez neked szól, és végre átadod magad a helyzetnek.
Elnyúltál a fotelben, farkad már mereven ágaskodott a markod szorításában, miközben gyönyörködve nézel minket.
Ez megnyugtatott, és úgy döntöttem, most már én is átadhatom magam a gyönyörnek.
Mivel még sosem tettem, kíváncsi voltam, milyen egy nő érintése, kényeztetése, ezért hanyatt fektettem Krisztinát, és most én hajoltam a szájára, forrón megcsókoltam. Aztán elkezdtem lejjebb haladni, végigcsókoltam a nyakát, vállait, közben simogattam melleit, hasát és közeledtem a puncijához. Éreztem, hogy Krisztina már nagyon vágyik arra, hogy lent kényeztessem. Egyik kezemmel a mellét masszíroztam, másik kezemmel simogatni kezdtem a szeméremajkait. Éreztem, itt az ideje, hogy lejjebb menjek, lábait széttárva elém tárult, amit még sosem láttam, a vágytól nedves női punci. Nagyon izgató volt, ráhajoltam, és belenyaltam. Finom volt és forró. Rátaláltam a csiklóra, ami már duzzadt, lüktetett a vágytól.
Izgató volt érezni a női vágyat a nyelvem alatt, az én puncimat is elöntötte a forróság, és vágytam rá, hogy ott legyél. Néha felnéztem Krisztina arcára, és láttam, mennyire élvezi., a nyelvemet. Belemarkolt a hajamba, és irányított, mit, hogyan csináljak, hogy jó legyen neki.
Kiszolgáltatott, de egyben rettenetesen jó érzés volt.

Ahogy ott pucsítottam Krisztina felett, fél szemmel láttam, hogy végre közelebb jössz hozzánk. A hátam mögé térdeltél, keményen megfogtad a fenekemet, és határozottan belém tetted duzzadó szerszámodat.. Ez nagyon felpörgetett, és ahogy te lökdöstél hátulról, én úgy nyaltam egyre szenvedélyesebben az elém táruló csiklót. Krisztina egyre fokozódó lihegése, és nyögései jelezték, hogy hamarosan a csúcsra jut. A látvány, és a hangok téged annyira izgattak, hogy egyre gyorsabban, keményebben mozogtál bennem, mindhárman ott tartottunk, hogy azonnal felrobban a világ, és egyszer csak robbant is
Először Krisztina vonaglott meg alattam, kéjes sikongatásokkal, ennek hallatára úgy begyorsítottál, és olyan keményen lökdöstél, hogy bennem összekeveredett az édes fájdalom a kéjjel. Sorozatosan élveztem, mintha sosem akart volna vége lenni.
Menekültem volna, ezt látva Krisztina a számra tapadt, szenvedélyes csókkal állva el az egyik menekülő utat, hátulról meg Te nem engedtél, szorosan tartottál a popsimnál fogva, és teljesen elfeledkezve magadról, addig pumpáltál keményen, minden mozdulatnál tövig nyomva belém kőkemény farkadat, míg éreztem, hogy spriccelve árad szét bennem a meleg nedű.
Leborultunk az ágyra és kimerülten, zihálva feküdtünk egymás mellett egy ideig.
Először Krisztina mozdult, kiment a fürdőszobába, rendbe tenni magát.

Aztán mi ketten mentünk ki. Mire vissza értünk. Krisztina egy pohár itallal várt bennünket. Egészségünkre, és az ünnepeltére külön is, mondta! Jóízűt kortyoltunk, aztán hanyatt löktünk az ágyra. Két oldalról a farkad mellé hemperedtünk, és felváltva kényeztettük nyelvünkkel, szoptuk, hogy ismét elérje 15 centi hosszát, és öt centis vastagságát. Néha össze-összeakadt nyelvünk, szánk Krisztinával a farkadon, ilyenkor kicsit csókolóztunk, de kezünk ekkor is járt a szerszámodon. Kis idő múlva talpra is szökkent, ami nálad, bár már jócskán túlléptél a negyvenen, megszokott volt így is. Ekkor Krisztina föléd kerekedett, és én mögé állva segítettem, hogy bele ereszkedjen. Combja remegett, ahogy a vastag farkadba bele ült. Én pedig Szembe vele a fejedet, válladat fogtam közre combjaimmal, hogy puncimat száddal kényeztethesd. Meg is tetted, sőt, ujjaddal a kisebbik barlangomba is bekandikálva fokoztad élvezetemet. Krisztina arca összeért az enyémmel. Vadul csókolóztunk, és kezeink egymás mellén kószáltak. Krisztina fara egyre ütemesebben emelkedett, egyre furcsábban vette a levegőt. Éreztem, amint két ujjadat becsúsztatod puncimba, amelyik még így, közel az ötvenhez is olyan rugalmas, hogy sok csitri megirigyelhetné, a cickóim feszességével együtt is. Nagyon ügyesen járattad ujjaidat, orroddal pedig csiklómon körözve fokoztad az élvezetet. Csiklóm egyre inkább kiemelkedett, és lágy érintéseidnek, illetve ujjaid puncimban történő keringésének aztán lassan meg lett az eredménye: másodszor is hatalmába kerített a kéj: testem görcsösen össze, folyamatosan összerándult, Krisztina száját majdnem szétharaptam a gyönyör közben, majd elalélva buktam mellétek az ágyra.

Ekkor Krisztina csípőjét kissé megemelted, és magadra, féloldalira húztad. Mellét nyelveddel, száddal kényeztetted, miközben farát hátra tolta, Te pedig egyre ütemesebben nyomtad tövig puncijába a farkadat. Sikítozva élvezett, miközben spermádat befogadta lüktető puncija.
Ott feküdtünk egy percet hárman, egymás mellett, majd Krisztina kiment (gondoltuk fürödni).

Mivel egy ideje már nem jött vissza, utána mentünk megnézni, hogy hol is késik. De csak egy cetlit találtunk a konyha asztalon. Ez állt rajta:

Boldog szülinapot! Örültem a találkozásnak. Vigyázzatok egymásra. Krisztina.

BOLDOG SZÜLINAPOT EGYETLENEM, mondtam én is!


Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (53)        Nem tetszik (6)Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2017-09-13 13:32:50
öreg
nagyon aranyos az egész igazi férfiálom

2017-09-30 14:33:51
Katka
Párommal már rég óta megosztjuk az ágyunkat tini lányokkal.


Ezt a szex történetet 9285 X olvasták el.