Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


Szextörténetek, erotikus történetek


Erotikus fantázia

Beküldő: Bögyös Maca

Elképzelem, hogy hátulról magadhoz szorítasz, belecsókolsz a nyakamba, közben simogatod-gyúrogatod a melleimet, én meg hátravetett fejjel csak sóhajtozom. Aztán szembe fordulok Veled, nagy hévvel csókolózni kezdünk, közben meg simogatjuk egymást. Lehámozzuk egymásról a ruhát, majd hátradöntesz az ágyra.

Azonnal a lábaim közé veted magad, és minden teketória nélkül beledugod azonnal két ujjadat a puncimba (tudván, hogy úgyis olyan nedves már, hogy nem lesz probléma vele), a nyelveddel meg a csiklómat kezded izgatni. Én már az első nyelvcsapásoktól elélvezek, vonaglok az ágyon, sóhajtozom, nyögök, Te meg egyre hevesebben smárolsz a csiklómmal és egyre vadabbul ujjazol. Miután már jó párszor beleélveztem a szádba a nedvemet, felülök, odahúzlak magamhoz, lesmárollak, lenyalogatom az álladról a létyómat, majd megkérlek, hogy cseréljünk helyet. Lefekszel az ágyra, rádmászok, smárolunk, aztán szépen lassan elkezdek lefelé csúszni, végigcsókolgatva a testedet, elidőzve a mellbimbóidnál, egyre lejjebb és lejjebb csúszva, a combod belső oldalát sem kímélem, majd a zacskódat veszem kezelésbe .

Végtelenül gyengéden beszippantom a golyóidat, majd végre a farkad következik. A nyelvem hegyével izgatom a makkodat, majd egyetlen mozdulattal az egészet a számba veszem. Te felnyögsz, ahogy megérzed a torkomat a makkodon, majd fel-le mozgással szopogatom, szívogatom a farkadat. Néha alábbhagyok picit, akkor csak a nyelvem hegyével kényeztetlek, majd minden átmenet nélkül újra a torkomat érzed. A melleimet közben a golyóidhoz érintem, úgy folytatom a szopást. Aztán felcsúszom újra hozzád, a teljesen nedves puncimba egyetlen mozdulatra belecsúszik a farkad, és elkezdek lovagolni, fel-le, előre-hátra mozogni.
Először csak rajtad fekve és smárolva, majd felemelkedve és föléd guggolva. Te közben előrenyúlsz, és a melleimet simogatod, majd hirtelen ledöntesz az ágyra és felém kerekedsz. A jobb lábamat a válladra veszed, és úgy kezdesz dugni. Közben smárolunk. Utána leszállsz rólam, újra én kerekedek felülre.

Ekkor jelenik meg a barátom, aki eddig a zuhany alatt állt és a fürdőből hallgatózott. Jelenlétét csak onnan veszem észre, hogy a puncimba a farkad mellé becsusszan az ő farka is. Felnyögök a kéjtől, hátrahajolok, smárolok vele, aztán újra Te következel. Felváltva mozogtok ki-be belőlem, mintha világéletetekben ezt gyakoroltátok volna. Aztán egyszer csak szólsz, hogy szálljak le gyorsan, mert mindjárt elélvezel. Gyorsan leugrok, te felállsz, a pasim melléd és egyszerre lövitek a számba a geciteket. Én meg minden egyes cseppjét lenyelem mindkettőtökének, nehogy egy csepp is kárba vesszen.

Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (45)        Nem tetszik (11)Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2017-09-13 11:50:39
Cuckold
Én alád nyelvelnék és utána tolnám be a farkamat a puncidba a másik mellé.

2017-09-19 20:14:51
asd
Főleg, hogy ide csak srác ír kamunévvel magyarán leszopnád. BUZAAAAAAAAAAAAA!

2017-10-06 19:03:28
Cuckold
Idióta barom. Mindenhol a negatív kritikát nyomod. Húzzál innen a francba.

2017-10-06 19:11:23
Donkopil
Asd, a cuckoldnak az a lényege, hogy titkon szopnák a faszt, beszállnának a nő helyére, csak nem merik bevallani

2017-10-08 12:00:24
Mrac
Volt 1 olyan ismerős, aki azt élvezte,ha beleélveznek a feleségébe, ő meg kinyalja. Elmesélte nekünk részegen, mi meg agyba főbe vertük. mit érezhetnek az ilyen szar emberek


Ezt a szex történetet 4244 X olvasták el.