Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


Szextörténetek, erotikus történetek


Fiatalkori élményeim

Beküldő:Stella

Mikor elvégeztem a középiskolát az egyik barátom aki már egy fél éve kefélt ajánlotta ,hogy menjek el a főnökéhet aki tud nekem ajánlani jó munkát. Elmentem és kaptam is egy könyvelői állást. A második héten behívott magához a főnököm és megkörnyékezett ami azt jelentette,hogy magához húzott és megcsókolt,majd megfogta a mellemet. Mivel tetszett és éreztem,hogy van farka is belementem ,majd lenyúltam és a nadrágján keresztül megfogtam a farkát.Ekkor közölte,hogy máma túlórázunk jó . A munka után bementem hozzá bezártuk az ajtót kulccsal és levetkőztetett,majd az asztalán magáévá tett. tetszett a dolog,hiszen amikor megláttam a korábban megfogott farkát nem gondoltam rá,hogy ekkora.

Vagy egy órán keresztül simogatott markolászta a melleimet és a végén bekapatta velem a faszát és teleengedte a számat ami nekem teljesen új volt,hiszen szoptam már faszt, de soha nem nyeltem le a tartalmát. Mondtam neki ez finom volt. Máskor is megismételhetjük amikor csak akarja.ettől kezdve rendszeresen szoptam. Később megismerkedtem egy másik tanárral aki már az első öt percben kivette a melleimet és elkezdte szívogatni. Később sokszor vele is aludtam,miközben mindig megkefélt.Ő szerzett gyógyszert is amit napi rendszeresen szednem kellett.

Az egyik alkalommal amikor délben elmentem kajálni az egyik hallgató meghívott táncolni. Persze a táncolás után felvitt a koliba és nemcsak ő ,de a három szobatársa is megkefélt. ettől kezdve majdnem minden hétvégén valamilyen más nemzeti Hallgatóval mentem táncolni, de éjszakára másokkal is keféltem.lassan sportot űztem abból,hogy minél változatosabb legyenek a partnereim. Az egyetemen huszonhat nemzet fiai tanultak és én mindegyiket kipróbáltam. persze amikor keféltek és akivel nagyon jó volt azt többször is a lábam közé engedtem. A 95-ös melleim amikor még egy évvel ezelőtt a munkahelyemre kerültem még feszesen előre néztek, de lassan a sok markolászás miatt egyre jobban lefelé kezdtek hajolni.

A srácokat egyébként érdekes módon sose zavarta és másokat sem,hogy már nem feszesek a melleim és élvezettek szívták be a szájukba és harapdálták össze.Egyszer az egyik srác kis híján leharapta az egyik bimbóm csúcsát, de aztán ő vitt el egy orvoshoz aki megműtötte és vissza varrta. Igaz ebből az lett,hogy nagyon sok orvos és beteghordó is sorozatosan kefélt. Az egyik alkalommal amikor visszamentem dolgozni és elmentem egy házi buliba összefutottam egy néger diákkal akinek akkora fasza volt,hogy nem fért el bennem. Már amikor kezdte belenyomni a szép nagy faszát a makkja is nagyon feszítette a pinámat.

Ezért hogy ne nagyon tágítsa inkább a számba vettem és leszoptam a négert. Később már jó pár évvel ezután amikor már férjhez mentem és két gyereket is szültem,majd többször is megerőszakoltak lassan olyanná lett a pinám mint a feneketlen tó. akkor összejöttem egy nagy faszú négerrel akinek a fasza harmincöt centis volt és hét centi a vastagsága amit ha belém tett üvöltöttem a fájdalomtól. Igaz kivették a méhemet is és ettől kezdve három hónap kihagyása után egy évig lovagoltam rajta naponta többször is. Ekkor már nem keféltem a férjemmel inkább bárkivel aki csak elhívott valahová, de volt,hogy aki invitált a kocsijába és bent voltak négyen is mindenki megkefélhetett.

Minden hétvégén szombaton és vasárnap ezt csináltam és néha több pénzt kerestem ezzel mint ami a fizetésem volt és az anyámat küldtem a férjem ágyába aki aztán rendszeresen meg is baszta. Az apám nem foglalkozott vele mert lassan teljesen a fiukkal szeretett lenni,,mert vagy megbaszták m de inkább szoptatták amit az apám le is nyelt.Az egyetemi munkahelyen lassan nem volt olyan srác aki ne lett volna az ágyamba és ne kefélt volna meg. Az egyik nyáron elmentem négy sráccal Bulgáriába ahol másokkal is egy hónapig abból éltünk amit a pinámmal és a számmal kerestem. Akkor nyáron több tízezer férfi és fiú kefélt meg.Mikor hazajöttünk a négy srác közöl ketten basztak mindig,mert úgy szétkúrtak, hogy egy faszt nem is éreztem a pinámba.

Az egyik alkalommal amikor beültem egy kocsiba két férfi és két nő volt benne akik megtanítottak milyen jó és ízletes kinyalni a pinát a másik nőnek és azok rákapattam az ökölbaszásra. Akkor nyáron elmentem a férjemmel egy kéthetes beutalóval a fővárosba pihenni és ott nagyon sok autós kínált egy fényképezésért pénzt és azokkal rendszeresen basztam és közben azok filmeztek

Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (47)        Nem tetszik (24)Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2017-10-03 09:20:24
Charlie
Mi ez a gennyes fos

2017-10-03 15:41:43
Karesz
Ha nem tetszik akkor lépj tovább rajta. Nekem bejön a sztori és szét kefélném Stella pináját. És a fatert is megszopatnám miközben Stella nézné és a pináját öklözné.

2017-10-04 18:45:40
asd
Főleg, hogy aki ide ír az mind pasi. Stella is.

2017-10-09 21:40:50
Karesz
asd kurva okos vagy itt is mint a többi hozzászólásodnál. Elhúzhatnál más oldalra osztani az észt vagy maradj csendben

2017-10-13 22:28:43
karesz
akor jol ki baszatad magad

2017-10-14 10:09:57
Jani
Nem tudom hol laksz de kipróbálnálak. Facen Anonim Janiként megtalálsz.

2017-11-21 19:34:41
Ricsi
Nagyon tetszenek a perverz sztorijaid Stella. Nincs valami kutyás történet a tarsolyodban?


Ezt a szex történetet 5989 X olvasták el.