Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


Szextörténetek, erotikus történetek


Anyám szilveszteri orgiája

Beküldő:Zoli

Sziasztok! Kezdenék egy szilveszteri történettel.

1998. december 31. volt. Házibuli készülődött otthon, így én is meghívtam pár barátomat. Anyu már délelőtt elkezdett sütni-főzni, hogy délután legyen ideje kicsinosítani magát. Megfürdött (amit persze rendszeresen meglestem), ilyenkor nem volt ritka a maszti sem. Mind a kettőnk részéről persze. Aznap sem volt ez másképp. Délután befutottak az első vendégek. Anyán piros, tűsarkú szandál, fekete harisnya és egy laza blúz volt. Megérkeztek a barátok is, félrevonultunk a szobámba. Joci, Tomi és Zoli az osztálytársaim voltak előtte. Valamelyikük lopott az apjától házipáleszt, én meg sört csempésztem be a hűtőből. Sokat ittunk. Én előtte nem ittam pálinkát, így ki is ütött rendesen. A többi csak homályosan van meg. Tíz óra tájban bejött anya és szólt hogy elmentek a vendégek, mert Lajos bácsi kicsit többet ivott, és haza kellett vinni. Ő is ihatott, mert nagyon mosolygós volt a hangulata. Kacagva mesélte, hogy esett kelt az öreg, és látja, hogy én is kocsmázom már. Amikor kiment, hallottam Joci hangját, hogy ezt is megúsztuk. Nem lett mérges, hogy így kiütötte magát a fiacskája. Szerintem azt hitték, hogy már alszom is. Zoli szólalt meg:

Jó kis kurva, Ica néni.

Tomitól meg ezt hallom:

És úgy öltözött, mint egy ribanc. Láttátok a csöcseit? Majd kiestek a blúzból. Biztos szereti a faszt. Jól meg kellene baszni!

Erre röhögtek. Joci dobta fel, hogy menjenek ki, igyanak vele valamit, én úgy is kidőltem. Igazuk volt, el is aludtam, nem érdekelt semmi.

Hajnal kettő felé arra keltem, hogy nagyon hangos a zene. Kinéztem és látom, hogy felváltva táncolnak anyámmal. Félrészeg extázisban mindenki. Fogdossák a combját, a fenekét és addig trükköznek, amíg a melle is előkerül. A fiúkon már nem volt póló. Anyám eleinte visszaigazította a blúzát, de a sokadik próbálkozás után feladta, mert valamelyik fiú úgy is elővette valahogy. A szandál már nem volt rajta, és Tomi mögé kerülve, a blúzától is megszabadította. Vége lett a zenének, anyám mondta, hogy kicsit pihenjenek. Leültek a fotelágyra, s akkor Zoli és Joci elkezdte a lábát simogatni, puszilgatni, mondanom sem kell, egyre feljebb. Tomi hátulról csókolgatta a nyakát és játszott a melleivel.

Fiúk, nem lesz ez sok? kérdezte anyám, de választ nem kapott csak hangos sóhajokat.

Mi csak emlékezetessé akarjuk tenni neked a szilvesztert, Ica.

Anyám csak nevetett.

Meg magatoknak, mi?

Akkor már széttárt lábakkal ült, mindegy megadva az engedélyt. A fiúk, mint a rugó pattantak fel, hogy kiugorjanak a nadrágjukból. Fél percen belül három meredező fasz lengedezett az orra előtt. Sorban szopta egy kicsit mindegyiket. Aki épp nem volt soron, nyalta vagy ujjazta őt. Zoli mindent ledobált az asztalról és így szólt:

Rakjuk fel ide!

Hárman fel is tették az asztalra. Tomi volt az első, aki belehatolt. Vastag, fehér fasza úgy járt az egyre nedvesebb pinában, mint a dugattyú. Anyám nem tudta türtőztetni magát, vad kiabálásba kezdett, hogy most abba ne hagyja a baszást. Tomi remegve és üvöltve élvezett bele a forró pinába, de nem akarta abbahagyni a dugást, amíg anyám teljesen el nem élvez, lökései közben gecivel keveredő puncilé folyt ki a farka mellett egyenesen az asztalra meg a földre. Amikor pihegve kihúzta, még mindig csupa szaft volt, de ez Zolit nem tántorította el. Odalépett, felemelte anyám lábait, szétnyitotta.

Én jövök, te riherongy!

Azzal teljes erőből bevágta a nagymakkos faszát a tocsogó pinába. Baszta vagy tizenöt percig, miközben anyámból megint feltört az ismerős sikoly. Zoli szinte őrjöngve élvezte tele az egyre vörösebb és kitárulkozóbb kelyhet. Joci jött. Ő kedvesen kezdte, de egy idő után belőle is előjött az állat. Tépte, szopta a ringó melleket, majd hirtelen lesmárolta anyut. Ez lehetett az i- re a pont, mert mindketten azonnal elélveztek. Leült mindenki a kanapéra és ott pihegtek. Egyiküknek eszébe jutottam, mert azt mondta:

Szerintetek nem kelt fel?

Megyek, megnézem, hallottam anyám hangját. Amilyen gyorsan csak tudtam beugrottam az ágyamba alvást színlelve. Nyílt az ajtó.

Alszik, mint a tejbetök, jól kiütötte magát.

Ajtó behajt. Fhu, ezt megúsztam.

Nincs kedved szopni egy kicsit, ennek örömére?- hallottam Zolit megint.

Gyere, drága! Térdelj ide, szopj tisztára minket!

És sorba lettek véve, még három nagy élvezés.

Na, akkor mi lassan tiplizünk is!- hallottam.

Atinak egy szót se!

Csak az ajtó csukódása hallatszott.

Másnap anyám délig aludt meztelenül és lucskosan a kanapén. Én nem mondtam neki, mit láttam, és ő sem mondott semmit. A barátokkal is csak évekkel később dumcsiztuk ki a dolgot.


Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (76)        Nem tetszik (10)Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2017-10-03 09:19:58
Charlie
Jó nahy qurva ez a ica

2017-10-03 13:48:19
Provis Lacika
Feltöltöttem a nejem az erotikus.atw.hu vagy mi re az hol jelenik meg

2017-10-03 13:48:52
Stejga Pocek
Pont ott te hernyó

2017-10-03 13:55:43
Holdosi peti alias huho
Provis Lacika! Láttam, én nem mutogatnám a helyedbe, max meleg olaladkon!

2017-10-03 18:18:23
Bazsi
Sikerült, lelopni más oldalakról, a 15 ször lelopot történetet? :D

2017-10-04 17:10:57
Charlie
Sikerült vessző? Lelopot egy T? a jó kurva anyádat, aztat


Ezt a szex történetet 14543 X olvasták el.