Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


Szextörténetek, erotikus történetek


Tesi óra után az öltözőben

Beküldő:melegfiu

[Két 13 éves]
Hétfő volt, 6. azaz utolsó óránk tesi volt. Az órán csak fociztunk, nem volt nagyon fárasztó. Miután vége volt a tesinek, öltözőbe kelett mennünk átöltözni és letusolni aki akar.
A tesitanár minket különhívott, hogy megmondja, hogy mi voltunk a legjobbak és még mondott 1-2 dolgot de ez lényegtelen. Amikor a tanárral véget ért a kommunikációnk megkérdeztük, hogy lesz-e következő osztály az öltözőben, mivel leszerettünk volna még tusolni. Az volt a válasza, hogy nem, nem lesz.
Elindultunk az öltözőbe.
(Ilyenkor még egyikőnk se tudta, hogy melegek vagyunk)
Majd boxerben elindultunk a tusoló kabinokhoz, végig előttem volt és bámultam a seggét. Amikor megérkeztünk észre is vette és egyből felrántottam a fejem de nem szólt semmit.
Bementünk 1-1 kabinba (egymás melett).
Elkezdtem tusolni.
Megszólalt, hogy nem működik nála a tusoló (Akkor még nem tudtam, hogy egyébként működött), átjöhet-e hozzám. Az volt a válaszom, hogy igen, átjöhetsz ha nem leskelődsz... Nagyon elpirultam.
Mellém jött és jobbra le néztem a félig merev farkát.
Megkérdezte, hogy tetszik-e.
Azt válaszoltam, hogy nem rossz.

Ő: - Tied se rossz.
Elmosolyogtunk.
Én: - Köszi.
Nagyon elpirultam.

Átölelt és közbe markolászta a popóm és csókolóztunk.
Majd ő lement és bekapta a már teljesen merev (14,20cm) farkamat. Sose éreztem még olyan jó érzést. Aztán megfordított és lassan elkezdte a seggembe dugni a farkát (13,50cm). Előre nyúlt és közben verte miközben egyre erősebben dugott. A nyögésemből észre vette, hogy elfogok élvezni és rögtön kihúzta a farkát a seggemböl, lement és miközben kapta volna be a farkam hirtelen rálöttem és tiszta sperma volt a feje. Feljött és elkezdett csókolni. Közben lent vertem neki az eres farkát majd énis megdugtam, kb 2 perc seggbe dugás után a száját kezdtem el dugni lassan, könnyedén. Mire azt mondta, hogy szopjam le mert elfog élvezni. Szoptam közbe a farka tövénél izgattam és úgy élvezett a számba. Nem kevés adagot majd rakott a számba még mellé nyálat összekevertem és leis nyeltem azonnal. Fogdostuk egymást még majd felöltöztünk közbe nadrágon keresztül megfogdostam a formás seggét.

Mindkettőnknek ez volt az első és lesz még folytatás csak otthon. Érdekel a folytatás titeket még?

Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (34)        Nem tetszik (25)Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:


Ezt a szex történetet 11795 X olvasták el.