Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


Szextörténetek, erotikus történetek


Fiatalkori szex élményeim 2.rész

Beküldő:Stella

Még egészen fiatal voltam amikor 14 éves koromban az egyik táncmulatságon a suliba amikor szünet volt az egyik srác megfogta a mellemet ,majd benyúlt a bugyimba is. Mondtam neki ez jól esett, de nem kefélek veled mert még szűz vagyok. később egy év múlva már megszoktam,hogy folyton fogdosnak és ez a srác elkapott és az egyik szertárba bevitt,majd megerőszakolt ami annyira jól esett,hogy mondtam neki folytassuk és máskor is erőszakoljál meg. attól kezdve ha tehettem mindig este elmentem sétálni és mások is megerőszakoltak. Nagyon szerettem az erőszakos behatolásokat a pinámba. Lassan a suliba az összes srác megkefélt.

Az egyik osztálykirándulás során a szálláson az egyik fiatal tanárnővel kerültem egy szobába. Ahogy beértünk megfogott és szájon csókolt és közölte kívánlak nagyon csinos vagy majd elkezdett levetkeztetni. Nekem is jól esett ez a finom simogatás,pedig én erőszakosan lettem legelőször is megbaszva, de a tanárnő csókja olyan más és finom volt,hogy mire teljesen meztelenek voltunk már jóformán minden testrészünket össze vissza csókoltuk.Nem gondoltam volna,hogy a pinám simogatása is ennyire jól esik majd a tanárnő elővett egy szerkezetet ami úgy nézett ki mind egy néger fasz és elkezdte belém nyomni.

A szerkezet vibrált és lassan teljesen belém csúszott annyira hogy alig tudtuk kihúzni belőlem. Ekkor elővett egy másikat ami jóval hosszabb és vastagabb volt és ez már nem ment belém teljesen. Ekkor megkérdezte hány éves vagy te és közöltem 14 éves és az egész iskola srácai már mind megbasztak.Erről hallottam,hiszen a férjem is bevallotta,hogy már meglovagoltad a hosszú vastag faszát. Ezért hoztam ezeket a műfarkakat,hogy tényleg igaz e amit a férjem mondott egy éjszaka. Ebben az évben befejeztem a nyolc osztályt és bementem tanulni egy közeli városba ahol persze a koliból azért rúgtak ki mer már a tanárokkal is oda jártam kefélni. Mire befejeztem a középiskolát már tul voltam az ötszázezredik farkan ami bennem járt.

A melleim azok aránylag még egyenesen álltak sajnos már nem hetyként felfele. A bimbók körüli rész még világos barna volt, de nagy sugarú kört alkotott és ezért nagyon szerették szopogatni a kanijaim. Mikor leérettségiztem két nap múlva megismerkedtem három sráccal akik barátok voltak és elmentem, velük egy pénteki napon szórakozni,majd a lakásukra. ott mind a hárman megbasztak és nagyra értékeltem,hogy nem kis szerszámuk volt. Ekkor vesztettem a a seggem szüzességét is és mind a hárman megjáratták a seggembe is a farkukat. Másnap délelőtt megint nagyot keféltünk hármasba és megkérdezték hajlandó vagyok e velük menni Bulgáriába egy három hetes nyaralásra.

Belementem és mondták nekem nem kerül semmibe mert mindent ők fizetnek. ez nagyon jó ajánlat volt. Biztos voltam benne,hogy a három hét az totál keféléssel fog történni. Úgy is történt . egy kempingbe a parton egy faházat béreltek és két nagy francia ágyat összetoltak,hogy mindhárman kényelmesen eltölthessünk rajta. Alig érkeztünk meg már vetkőztek is le a srácok és elkezdtük a baszási kurzust.persze mindhárman hamar elaludtak,mert egy huzamba tettük meg az utat és közben is akik nem vezettek azok bár felváltva jöttek mindig basztak velem. Én már akkor nem viseltem bugyit még melltartót sem csak egy pulcsit,meg cipőt.

ezek a cuccok hamar lekerültek rólunk és a határoknál is a vámosok megkövülve vették észre,hogy mindenki meztelen a kocsiba.A vezetőn volt csak mindig egy szál gatya.Persze alig kezdtek volna el kefélni mind a hárman elaludtak és én a kis ördög belém bujt ,majd kimentem és meztelenül megfürödtem az óceánban. ennek az lett a következménye,hogy két srác szó nélkül közrekapott és megbasztak a vízben egymás után. Ezután bementem a házikóba és az egyik ébredező sráccal elkezdtem dugni ,majd a többiek is követték.Megkérdezték milyen a víz mondtam nagyon finom és amikor kimentem fürödni akkor vettem észre,hogy ez egy nudista terület. Igen direkt ezt választották,mert így nem kell felöltözni csak ha kimegyünk a telepről.

Alig mentünk ki megint odajött a két srác akik megdugtak a vízben és mondták a srácoknak,hogy már dugtak velem és szeretnének megint megdugni. Ez nem baj mondták és erről mi is tudunk, de ha megint dugni akartok odaadjuk csak fizessetek érte.persze a két srác rögtön elszaladt pénzért és attól kezdve bárkinek odaadtak akik fizettek nekem a baszásért. Én nagyon jól éreztem magam más farkán is,mert így reméltem a három hét alatt megbasznak vagy kétezren. tetszett a három srácnak,hogy ilyen szerelésbe mentünk be éjszaka a városba szétnézni és akik ott is megkönyékeztek akkor a három srác mindig vigyázott rám.

A három hét alatt rengeteg komával keféltem és mindegyik belém engedte a zacskója tartalmát, de ha valaki meg akart baszni előtte mindig kinyalta a pinámat.Legelőször törökök basztak meg,majd keféltem bulgárral románnal, orosszal, kínaival,japánnal,arabbal,zsidóval,afgánnal, persze sok négerrel is, ezeknek akkora farkuk volt,hogy sokszor azt hittem a szájamon jön ki a farkuk.Legjobban a négerek hosszú és vastag fasza tetszett nekik megengedtem,hogy a seggembe is bedughatták a farkukat,mert akkor eltűnt az egész hosszú szerszám bennem.Így aztán tényleg elég volt a sok pénz mert sok ruhát is vettünk magunknak. A srácoknak is vettem sok mindent ,mert vigyáztak rám amíg futtattak.

Volt olyan nap amikor harmincan basztak meg. Mikor hazafelé indultunk a pénztárba mondta az ürge ha lefekszem vele nem kérnek pénzt a házikóért. persze megadtam neki amit kért és mondtam neki ha már az elején meg akart volna így baszni akár minden reggel hajlandó lettem volna veled baszni ahányszor akartad volna,hiszen eddig te voltál az akivel nagyot élvezgethettem. Az egyik alkalommal amikor megint ott voltam bár már asszony voltam mégis minden nap vagy este és reggel vagy egész éjszaka vele élvezkedtem.Úgy ittam a spermáját mintha vizet ittam volna nagyon ízletes és finom volt.Soha azóta is annyi sperma nem csúszott le a torkomon mint azon a két héten amit már asszonyként vele töltöttem.

Pár évvel később amikor idejött tanulni hat évre az egyetemre és megbeszéltem a férjemmel hogy ott lakjon nálunk, volt olyan éjszaka,hogy ötször élvezhettem a spermáját a torkomban.Mire férjhez mentem már túl voltam a két milliónyi farkan ami bennem járt,hiszen 19 évestől egészen 26 évesig amerikai és holland stúdióba keféltek naponta sokan és filmeztek is rengeteg állattal is. Majd folytatom.

Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (46)        Nem tetszik (28)Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2017-10-09 18:54:40
heh
na ez kő durva. minek engedtek ki ilyen szart megjelenni?

2017-10-09 21:21:01
Lacus
Én betolnám a nagy vastag farkamat a gecitől tocsogó pinádba és akkorát élveznék beléd hogy a combodon folyna a geci

2017-10-13 17:58:37
Apai János
Matematikailag lehetetlen ilyen sok dugást összehozni. A 100 éves ember 36500 napot él. Szóval kamu az összes szám.

2017-12-30 20:49:46
Pussymen
Nagyon szuper történet. Nik nevem szerint imádom a puncikat a tiéd is szívesen kényeztetném. Ha szabad lenne mint a posta. Pusza

2018-06-08 03:15:21
Adam
Szívesen találkoznék veled &*10084;


Ezt a szex történetet 9829 X olvasták el.