Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


Szextörténetek, erotikus történetek


Ribanc Veronika kalandjai 1.

Beküldő:Veronika

Nem is oly rég történt ez velem.

A nyáron egy barinőmmel- mindketten 17 évesek vagyunk - elmentem a Balatonra nyaralni. Egy panzióban laktunk egy szobában s mind a ketten sorra jártuk a bulihelyeket. Sokszor hajnalig, reggelig táncoltunk, szórakoztunk, s akkor botladoztunk a szállás felé, kivéve ha elmentünk pár pasival. 

Egyik reggel egyedül mentem hazafelé mikor nagyon rám tört a pisilhetnék. Szerencsére nem messze volt a szabad strand s ott egy nyilvános wc. Odaérve zárva találtam a női részleget, a férfi nyitva volt, s gyors körülnézés után besurrantam s beléptem az egyik fülkébe. Bezártam az ajtót s végeztem a dolgom. A falon körbe mindenféle szöveg volt írva, az egyik pl.  így szólt Dugj 2000 ret s a farkad a lyukba,s leápol egy kurva! s a szöveg alatt egy viszonylag nagy méretű lyuk is látszott,melyen át lehetett látni a női részbe.

 Már éppen ki akartam menni,mikor ajtó csapódást hallottam, s bejött a hangokból ítélve 2 pasi. Rémületemre lenyomták a fülkém kilincsét s mikor a zár nem engedett a pasi hangját hallottam
 - A fenébe, zárva van ! Úgy szopattam volna egyet!
 - Azt most kihagyod haver, csak akkor van nyitva a női mikor a strand van! Csak akkor lehet bent valami ribanc! -felelt neki egy másik pasi - Na menjünk! - hallottam még s csapódott az ajtó. De a biztonság kedvéért még vagy 20 percet vártam mielőtt kimentem volna. 
 hát még igazán várhattam volna, mert az egyik pasi ott cigizett nem messze s látott mikor kiléptem. 

 - Ejha! Te meg hol voltál ? - lépett elém 
 - Csak a dolgomat végeztem,mivel a női nincs nyitva,ezért itt bent ! - feleltem neki, magamon érezve mohó tekintetét. 
 - Akkor nem végezted el a dolgod! Na menjünk csak vissza! - ragadta meg a kezem s húzott magával a helyiségbe 
 - Félreértettél valamit - tiltakoztam - én nem azért vagyok itt,amit te akarsz !
 - Persze persze!- nyitotta ki a fülkét s szinte belökött - Nesze itt a pénz ribanc! - dobott le a földre 2000 ret - Mutasd a csöcseid s tedd végre a dolgod! - mordult rám. 

 A pénzre néztem s arra gondoltam,hogy innét sehogyan máshogy nem szabadulhatok, így hát kiszabadítottam a ciciimet a ruhámból s amiket a pasi azonnal elkapott s markolászta, simogatta őket. Megfogtam a közben a nadrágból előkerülő szerszámát s lassan húzogatni kezdtem rajta a bőrt.Nyelvemmel meg -megérintettem a makkját, s megpuszilgattam a szárát, nyalogattam a zacsit is, majd finoman nyálazva szopni kezdtem. Lassan kezdtem majd mohóbban folytattam s nem kellett sok ,hogy a hajamba markolva a számba élvezzen. 

 - Ne menj el! Beküldöm a havert, már biztos odakint vár rám! - mondta s kiment. Alig tudtam magam kicsit összeszedni máris nyílt az ajtó s az elsőként hallott pasi lépett be a fülkébe.
 - Na végre látom,hogy ki szopja le a faszom! - nevetett s belemarkolt a hajamba. - Most megdugom a szád a 2000 ért ribanc! - azzal máris nyomta a félkemény szerszámát a számba. Rángatta a tagján a fejemet s trágárul biztatott hogy még jobban nyálazzam neki. Folytak a könnyeim mire elélvezett, bőségesen meglocsolva spermával. Észre sem vettem,mikor kiment.

 Összeszedtem magamat s a szállásra mentem. Zuhanyoztam s elaludtam. Barátnőm délután jött meg, egy vad buliban volt,elmondása szerint, s fáradt volt. Elmeséltük egymásnak, hogy mi történt velünk, s aznap már nem is mentünk sehova. 

 Másnap lementünk a strandra, viszonylag közel feküdtünk ki napozni ahhoz hogy szemmel tartsuk a nyilvános helyet,mert mindkettőnk fantáziáját izgatta a dolog,hogy idegen pasiknak tehetnénk jót, persze nem ingyen :) . Feltűnt, hogy egy fiatal csaj viszonylag sűrűn jár oda s elég sokáig marad bent, olyan fél órákat tölt el ott. 
 - Akármi legyek,ha nem azt csinálja amire gondolok! - jelentette ki barinőm - Ha kijön, dumcsizok vele! -jelentette ki s mikor kijött a lány felé indult s szóba elegyedett vele.Azt láttam hogy a büfék felé ballagnak el. 

 Már kezdtem magam unni,mire végre feltűnt Zsuzsi a barinőm. 
 - Jól sejtettem! -kezdte - Azt mondta, így egészíti ki a zsebpénzét. Ma már nem jön vissza,mert dolga van. Mikor leülünk fel kell ajánlkozni a pasiknak,mert nem mindenki tudja, hogy mi pont miért vagyunk ott!- közölte értesüléseit Zsuzsi. -Kezded? 
 - Aha - feleltem s felálltam - úgyis unatkoztam már! Összenevettünk majd elindultam az épület felé. Beléptem a fülkébe, bezártam az ajtót, levettem a bikini felsőm s átnéztem a lyukon. akkor éppen nem volt ott senki,de hamarosan nyílt a fülke ajtaja. Hallottam a csorgató hangot s közel hajolva a lyukhoz halkan átszóltam 
- Szia, nincs kedved egy kis kényeztetéshez ?
- Helló, hogy gondolod ? -jött vissza kis szünet után a válasz 
- Ott van az a lyuk, s felette a szöveg! - súgtam vissza. Fél perc sem telt el, máris átbújt a lyukon egy félkemény szerszám, s rátekerve a 2000 res. Nem haboztam, azonnal rábuktam. Kicsit pisi íze volt kezdetben, de nem zavart. arra koncentráltam,hogy minél előbb elélvezzen, mohón faltam a tagot,mély torkoztam, simogattam, nyaltam ahol tudtam. Nem kellett sok,hogy hörögve élvezzen a pasi. 
 - Csodálatos voltál, küldhetem a haverokat ? - érdeklődött
 - Persze, jöhetnek - feleltem magamat törölgetve. 
 Nem kellett sok idő máris ott volt egyik fiú a fülkében. 
 - Nesze kurva! Itt van neked valami! - mondta s már lógatta is át a szerszámát. Erre is rávetettem magam majd a következőre s a következőre, sorban egymás után 5 re. Aztán kimentem s Zsuzsi ült be helyettem. Kb. fél óránként cserélgettük egymást s késő délutánig sok pasinak szereztünk örömet. 

 Azt hittem vége a napnak, de tévedtem. Zsuzsi már előre ment - fáradt volt-  én még szedelőzködtem össze a cuccaimat mikor egy pasas megállt mellettem. 
 - Nem vagy rossz bőr, a pinád mennyi lenne ?
 - Hogy, mi? -hülledeztem
 - Na ne játszd meg magadat! Figyeltem ki megy oda- s a wc-re mutatott - Te meg a barátnőd, felváltva jártatok oda!- nevetett - Nekem nemcsak a szád kell ! Nos ?
 - 10.000 ! -feleltem 
 - Az sok ! Adok 5 öt! Gyere! - mondta s kivezetett a strandról. Egyenesen egy lakókocsihoz,mely nem messze parkolt. Bementünk s szinte azonnal nekem esett, lerángatta rólam a bikinimet, térdre nyomott s megdugta a szám annyira,hogy a könnyeim folytak, majd egy gumit vett elő - Muszáj védekezni, ki tudja ki járt benned kurva! -szólt s hátamra fektetett. Vadul belém hatolt, olyannyira,hogy felsikoltottam. A melleimet gyúrta miközben dugott s én alatta nyöszörögtem. Sokszor voltam ilyen helyzetben,hogy vadidegen férfi alatt feküdtem,s most is felpörgettem magam s élvezni kezdtem a dolgot. Sikongatva élveztem el, nem egyszer, s a férfi is a csúcsra ért. Az arcomra lövellte az ondót s tisztára nyalatta a szerszámát. 
 - Nesze itt a pénzed! Takarodj! Holnap küld reggel 9re a barátnődet! - mondta s szinte kidobott a kocsiból.
 
Így ért véget ez a kis kaland

Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (41)        Nem tetszik (10)Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2017-10-12 21:20:53
nonstopszex@gmail.com
Húúh ez jól fel izgatott :) Ha gondolod vagy gondoljátok és még űzitek eme örömszerzést, akkor írjatok egy e-mailt és összehozhatnánk valamit :)

2017-10-21 13:08:36
Anyám nem adott nevet
szopás jobb lenne

2017-10-27 08:27:31
nonstopstopszex@gmail.com
Anyám nem adott nevet: irj egy üzit az e-mailomra megbeszélhetnénk valamit :)


Ezt a szex történetet 6353 X olvasták el.