Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


Szextörténetek, erotikus történetek


Perverz férfiak

Beküldő:dildo dodó

Tizennyolc éves voltam, amikor az akkori párom által részese voltam életem legvadabb, legaktívabb, egyben legperverzebb szexuális kalandjának!

Akkori barátommal egy éve voltunk már együtt, fél éve pettingeltünk, (ami annyit jelentett, hogy nyalogatta a mellemet, és a kezével izgatott bugyin keresztül, én pedig kézzel elégítettem ki). Nem voltam már szűz, és bár elég kevesek és semmitmondóak voltak ezek az aktusok, mégsem léptünk sokáig tovább.

Aztán egyszer ez lett a téma köztünk, Zolit az érdekelte, hogy biztosan ki akarom-e vele a szexet próbálni, mert mindent meg akar mutatni (ő 26 éves volt), de csak akkor, ha biztosan akarom. Sokszor kellett igent mondanom neki, mire elhitte, hogy tényleg akarom. Kitűztük a nagy napot, megbeszéltük, hogy az egész hétvégét erre áldozzuk majd. Nagyon izgultam, készültem rá, ő nyugtatott, hogy már mindent előkészített nekünk. Találkoztunk, autóztunk egy keveset, majd egy barátja házánál kötöttünk ki vidéken.

Felkísért egy szobába, hogy készítsem fel magam arra, ami következni fog, ő is azt teszi.

Később a konyhában találkoztunk, megbeszéltük még egyszer, hogy mindent meg fog nekem mutatni, ami szuper lesz, és bízzak benne. Megittunk három whiskyt, a lenti, nagy hálószobába vezetett, ahol a szoba közepén egy hatalmas ágy volt, négy oldalról lámpa világította meg, és a két végén két kamera állt. Az ágytól nem messze egy asztal, amin síkosítók, vibrátorok voltak. Legnagyobb meglepetésemre, a barátja akié a ház volt- éppen az óvszereket pakolta ki. Idősebb volt Zolinál, elég nagydarab, szakállas fickó, kedvesen mosolygott. Ledöbbentem! Az alkoholtól, a félelemtől, és az izgalomtól, csendben hallgattam végig, hogy a barátja, Ákos is a segítségére lesz, hiszen egyedül nehezen bírná a hétvégét, és azért lesz rögzítve, mert mindannyiunknak különleges élmény lesz, amit muszáj felvenni.

Zoli leültetett az ágy közepére, arra kért, hogy mindent tegyek meg, amit kér, ez alatt Ákos beállította a kamerákat. Jelzett, hogy indulhat a buli, már veszi, ami történik, majd a másik oldalamra ült.

Csókolóztam Zolival, majd Ákossal is. Nagyon furcsa volt vele is csókolózni, nagyon aktívan csókolt. Mindkettőjük sokáig csinálta, egymást biztatták, közben lekerült a trikóm, a melltartóm is, mindketten rábuktak a mellemre. Nyalták mindenhol, markolták, de nem okoztak fájdalmat, majd a bimbómmal foglalkoztak. Nagyon sokáig nyalták, szívogatták- rettenetesen érzékenyek voltak- egyszerűen rájuk tapadtak, és nem engedték őket el. Teljesen benedvesedtem, hiszen így már Zoli is izgatott. Ekkor Zoli arra kért, nyaljam úgy Ákos mellbimbóit, ahogy ők az enyémet. Amíg ezt csináltam, elment pár dologért az asztalhoz, Ákos hangosan nyögött, míg nyalogattam. Meztelenre vetkőztettek, terpeszben feküdtem az ágyon. Ákos tovább nyalogatta a mellemet. Nagyon tetszettek neki. Összenyomta őket, hogy mindkét bimbómat egyszerre érje el a szájával. Zoli a lábam között kezdett simogatni, majd nyalni, amíg sikítozva el nem élveztem. Megmutatta Ákosnak, hol vagyok a legérzékenyebb, és ő rávetette magát a puncimra, teljesen körbe nyalt. A hüvelyembe dugta először a nyelvét, ott nyalogatott, aztán, ahogy a csiklómat megtalálta, ugyanúgy nyalta és szívta, mint a bimbóimat, abba nem hagyva egy pillanatra sem. Rengetegszer elélveztem.

Rövid szünet után, a csiklómat ingerelve, elkezdték a puncimat ujjazni. Ákos vastag ujjai hamar bennem voltak, először csak egy, majd három-négy is bennem mozgott. Ezután egy közepes vibrátorral többször megdugtak mindenféle pózban, miközben valaki orgazmusig nyalt. Ezt követően mindketten többször megdugtak, és amikor végeztek, közölték, hogy holnap új szintre fogunk lépni.

A második nap ugyanúgy kezdődött, whiskyvel a konyhában, majd az ágyon, a két férfi között. Csókoltak, és a mellemet ugyanúgy *8220 kínozták , nyalták, amíg el nem feküdtem. Amíg Zoli nyalt, és egy vibrátort nyomott belém, Ákos vazelinnel kenegetett egy vibrátort, majd a fenekemet. Először csak egy ujjával hatolt az ánuszomba, majd többet is bedugott, miközben próbáltam tiltakozni, hiszen sosem volt semmi és senki a fenekemnél.

Pár orgazmus után a fiúk megpróbáltak a fenekembe is vibrátort nyomni először kicsivel kezdték. Nagyon lassan nyomták a fenekembe, egyre mélyebbre, és a végén, amikor teljesen be tudták nyomni, úgy hagyták bennem mozdulatlanul, miközben a puncimban valami ki-be járt. Egy idő után fordítottak: a puncimba egy nagyobb vibrátort nyomtak, amit utána nem mozdítottak, és a fenekemben lévővel dugott valaki. Amikor már könnyen csúszkált bennem, felváltva mozgatták a két vibrátort. Később egy nagyobbat is sikerült belém nyomniuk, úgy éreztem, ennél jobban nem lehetnék megdugva! A csiklómat nyalta az egyikük, míg a másik a vibrátorokkal *8220 játszott . Sikoltottam és élveztem. A fiúk, miután kétszer elélveztem, a farkukkal helyettesítették a vibrátorokat. Egyszerre basztak meg. Kettejük között voltam, teljesen terpeszben, teljesen tele. A fenekem valahogy jobban beindította a fiúkat, sokszor filmezték, ahogy csak seggbe dugnak valamilyen vibrátorral. Lassan csinálták, mindenféle pózban voltam, amíg ki-be tolták bennem a farkukat, vagy egy (vagy kettő) vibrit. Sokszor ültem úgy Ákos ölében, hogy a farka a seggemben volt, a csiklómat pedig Zoli nyalta. Imádta érezni, ahogy elélvezek, a mellemet markolászta közben.

Harmadik nap a szopásé volt. Egyesével, minden szopásmódot lefilmeztek, néha az arcomra és a számba, a mellemre élveztek. Utána egyszerre kellett kettejüket leszopnom, amíg bírták. Ezután újra engem vettek kezelésbe, a csiklómat és a mellemet nyalták, vibrátorokkal kényeztettek. Mindegyiket kipróbálták rajtam. Dugtak és nyaltak, szoptam és élveztem egyszerre.

Teljesen kikészülve feküdtem le aludni. Mindenem duzzadt volt, és lüktetett, fájt mindenem a fáradtságtól. Nem akartam elhinni, hogy ez lenne a szex, ez minden, amit csinálni lehet.

Reggel a nagyágyas szobában várt rám a ház ura. Egy kis ajándékot kért a házért cserébe, egy szóló szexet vele, míg a barátom az operatőr, hogy minden látszódjon. Sokáig nyalta és ujjazta húsos ujjaival a puncimat, lassan, egymás után tolta belém őket egyesével, közben a csiklómra tapadt a szájával. Miután ezt kiélvezte, a vibrátort nyomta belém az ujjai helyett, mert azokat a fenekem felé nyújtotta. Hamarosan oda is egy vibrátort került, egyből egy közepes. Lassan, folyamatosan nyomta belém, majd miután bent volt, ismét orgazmusig nyalt. Nyalt és mozgatta őket, egyszerre és felváltva, ki-be húzogatva. Nemsokára az egyik vibrit a farkával helyettesítette. Különböző pózokban, minden lehetséges módon megdugott. Mikor végzett, mézet hozott az ágyba, magára csepegtette, és mindenhonnan lenyalatta velem, a melleiről, a szájáról, a farkáról, golyóiról.

Délután hosszan búcsúzott tőlem, felajánlva a házát legközelebbire.

A barátom nem sokkal később szakított velem. Ezután még egyszer találkoztam Ákossal.

Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (34)        Nem tetszik (28)Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:


Ezt a szex történetet 13472 X olvasták el.