Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


Szextörténetek, erotikus történetek


Meglovagolta egy idegen nő az arcomat

Beküldő:szeretek_nyalni

4-5 évvel ezelőtt történt ez az eset, amit leírok. Úgy éreztem jól esne kiadni magamból ilyen formában, nem jó érzés egy ilyen sztorit ennyi ideig magamban tartani.

Egy jó fizikumú, testes, átlagos kinézetű se nem csúnya se nem szép ember vagyok. Mikor ez az eset történt, akkor is hasonlóan néztem ki, csak kisebb kiadásban.
Egy haveromra vártam a községház melletti park egyik padján ülve, nyári szünet előtt pár héttel. Már meleg volt. A haverom akkor ért haza külföldről és sztorizgatni szerettünk volna. Előbb odaértem, mert elnéztem az időt.
Ott vártam kb negyed órája, mikor egy idősebb, 35-40 éves nő haladt át a parkon. Szép volt. Nem volt olyan gyönyörű amit kiemelnék, de mivel kanos kis kamasz voltam, a kocsi kipufogóját látva is felálizgultam. Alaposan megnéztem a nőt, akin csak egy lenge szoknya volt ami olykor ki-kiemelte szép kerek hatalmas falnivaló fenekét. A blúza mindent eltakart, de mintha a két hatalmas kebel kiakarna törni szoros ketrecéből, úgy feszítették azt a szerencsétlen blúzt. Azért is figyeltem fel rá, mert sokszor tekintgetett felém és élveztem a dolgot.
Maci naci volt rajtam, úgyhogy jobban kivehető volt, hogy alaposan ágaskodik a farkam. Nem tudom, hogy direkt csinalta-e de szép lassan felém pucsítva megigazította cipője fűzéjét. Mint kiderült direkt csinálta. Ezután felém vette az irányt. A szívem hirtelen felugrott a torkomba. Próbáltam máshova nézni, hogy ne lássa mennyire zavarban vagyok. Odaérve hozzám lehajolt és megkért, hogy segítsek neki hazamenni, mert szörnyen hasogat a háta és nehéz volt a táskája. A táskája tényleg nehéz volt, úgyhogy megnyugodtam kicsit. Persze a szívem mélyén könyörögtem, hogy legyen hátsó szándéka. Egy jót beszélgettünk az úton, majd megérkeztünk a házához. Kedvességem jeléül behívott egy limonádéra. Újra felszökött a szívem a torkomba. Bementünk a gyönyörű ízléses házába, majd Ő elrohant zuhanyozni mondván, hogy hosszú napja volt. Kilépett a fürdőszobából törülközőben és szép lassan elindult felém. Mintha hirtelen kicserélték volna a kedves néni személyiségét egy szexőrült pornós nővére. Miközben jött felém elmondta kissé nyávogós szexi hangon, hogy mennyire szomorú volt, hogy egyedül kellet megfürödnie.
De remélem a törölközésben már segítesz... -mondta.
Én ott ültem egy nagy kanapé szélén. Odaérve hozzám az egyik lábát feltette mellém az ágyra, így megpillanthattam hatalmas szőrös nedves punciját. De nem volt sok időm csodálni, mert a következő pillanatban már a nyelveket szopta a néni. Felbátorodva én is bekaptam a nyelvét a számba és én is szívtam, nyalogattam, ízlelgettem finom meleg nyálas nyelvét. Majd hirtelen mozdulattal lerántotta magáról a törülközőt és hatalmas melleit látván tátva maradt számba betömte mellének egy részét, ami belefért. Szinte fulldokoltam a hatalmas bimbótól a számban, de egyre csak szívtam és gyöngéden harapdáltam miközben ő mindkét kezével ölelte a fejemet ezzel odabilincselve számát a melléhez. Hallottam, hogy nyögdécsel, ami fokozta az izgalmamat.
Egyszercsak ellökött magától és a melle hatalmas cuppanással távozott a számból és én a hatamra estem a kanapén. A néni gyönyörű és telt idomaival a fejem fölé állt.


Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (19)        Nem tetszik (11)Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2017-11-12 04:59:04
Tetibi
Igen Tovább?


Ezt a szex történetet 2773 X olvasták el.