Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


Szextörténetek, erotikus történetek


Lilivel a strandon

Beküldő:Ádám

Engem Ádámnak hivnak és 15 éves vagyok, 175 cm magas vagyok. A hajam és a szemem is barna, és sprotos alkatom van. Ez a történet fél éve történt meg velem amikro az osztályommal strand mentünk. Az osztályban van egy lány, Lili. Rola anyit kell tudni, hogy 15 éves ő is kb 168 cm magas lehet. Szőkésbarna haj van és gyönyörű kék szemei. A mellei se kicsik, se nagyok hanem pont tenyérbe illök, a segge meg eszméletlen a legjobb amit valaha láttam.


Szóval strandra mentünk. Amikro végre mindenki bejutott célba vettük az öltözöket. Én gyorsan átöltöztem mert már alattam volt a fürdögatya szoval csak le kellet vennem a nadrágom, utána kiültem a padra és vártam a haverjaimat. Pár perel késöb nyilt az egyik öltözö és Lili lépet rajta ki egy gyönyörű zöld bikiniben. A gatyámba egyböl felálat a farkam ahogy megláttam azt a formás popsiát, és abban a pilanatban minden vágyam az volt hogy jol megmarkolhassam. Még anyit kell tudni hogy otthon rendszeresen kivertem Lili képeire.

Eltelt pár óra mindenki jolérezte magát én a haverjaimmal ültem, a medencében míg a többiek labdáztak én csak Lilit tudtam figyelni ahogy beszél és nevedgél a barátnőivel. Egy idő után a barátaim megunták, hogy egy szót se szolok és ezért otthagytak egyedül. Pár perc mulva észleltem fel, hogy egyedül vagyok és egy pillanatra elkaptam a szemem Liliröl. Aztán mikro ujra őt keresem a tekintetemmel seholse találom. Majd hirtelen valaki megszolal melletem:
- Szia Ádi mizujs? - gyorsan odapillantotam, Lili volt az.
- Ja szia észre se vettelek, amugy semmi különös üldögélek itt - válaszoltam nyugodtan
És ahogy elöttem ült és láttam a melleit valami megint megmozdult a gatyámba.
- És hogy hogy egyedül vagy? - kérdezte tölem
- Nem tudom, az elöbb még itt voltak a többiek de felszivottak
- Hát nem szép dolog így itt hagyni valakit
Közben a gatyám is egyre jobban dudorodot és észre is vette mert egyre közeleb csuszott hozzám
- Amugy hogy tetszik az új bikinim, tegnap vettem?
- Szép, és nagyon csinos vagy benne - válszoltam miközbe a testét csodáltam
- Ohh... köszi
Mi a medence egy elesö pontján ültünk a farkam meg már már nagyon ágaskodot, és egyszercsak Lili megszolalt:
- Már kezdem unni ezt az üldögélés. Nem akarsz valami mást csinálni? - lassan megsinogatta az ágaskodo farkamat gatyán keresztül. Erre én odahajoltam és megcsokoltam közbe jol megmarkoltam a feszes popsiát. Hevesen csokolozunk és ő már veszi is elő a 18 cm-s farkamat és verni kezdi a viz alatt. Én meg közbe a punciához nyulok és simizni kezdem bikinin keresztü. Kb 5 percig csináljuk közbe ő néha lehajol és szopja a faszom amiedig birja levegövel. Utána odasugja a fülembe:
- Tedd be - nekem se kel több az ölemre huzom Lilit félrehuzom a fürdöruháját picit ujjazom majd tövig beleül. Finom mozdulatokkal mozgatni kezdi a csipöjét miközbe nyelvemmel a szájában matatok. Nagyon jo érzés volt dugni Lilit a medencébe és a viznek hála nagyon jol csuszott. Közbe már egyre gyorsabban lovagolt, a mellei csak ugy pattogtak. Egy 10 percig csak lovagolt rajtam majd leszált rolam én picit feljebb ültem hogy a farkam épphogy kijöjön a vízből, erre verni kezde emig tele nem löveltem a száját. Csak ültünk ott egymás mellet és csokoloztunk, de még nem volt vége Lili felpatant, megfogta a kezem huzott maga után.
- Gyere még nem végeztem veled - mondta huncut vigyorral az arcán.

Elcipelt az öltözökig ahol megekrestük a legtávolabbi fülkét, ott a falnak dölve heves smárolásba kezdtünk. Közbe markolásztam a melleit ö meg lassan elkezte ujra felálitani a faszomat. Mikor félig megmerevedet, elémgugolt lehuzta a gatyám és verni kezde a jobb kezével a ballal pedig maszirozta a zacsimat. Utána elkezdi nyalogatni a makkomat majd tövig bekapja és szopni kezdet. Életem legjobb szopása volt, mesterien bánat a faszal. Felhuzta Lilit és megcsokoltam, két ujjamat pedig tövig feldugtam neki és ujjazni kezdem. Be kellet fogni a száját, hogy nehogy lebukjunk. Nagyon finom pinája volt és jo nedves a medencétöl és teljesen csupasz, öröm volt ujjazni. Miutána teljesen elfáradt a kezem megforditottam és neki döntöttem a falnak. Lehuztam a bikinialsoját és nyaltam kicsit a pináját és a seggét. Utána mögéáltam kicsit megpaskoltam a punciát a farkammal utána tövig benyomtam neki, alig birta viszafolytani a nyögéseket. Nagy sebbeséggel baszni kezdem hátulrol közben markolásztam a ciciét és néha még a seggére is rá-rá csaptam. Már 5 perce dugtam a punciát mikor megszolalt:
- Azt akarom hogy basz seggbe jo durván
Röktön kihuztam a tocsogo punciábol a farkam, elöször nyaltam picit a segglyukát majd picit benyálazom az egyik ujjam és betolom. Utána a farkamat is odaigazitom és lassan centiröl-centire betolom.
- Ahhh... ez az most dugd meg jol - mongya nagy nyögések közepette. Én nem is tétovázok erösen dugni kezdem a seggét közben szorosan megölelem.
- Ahhh.. Ohh.. ezaz bassz meg jol! Bassz!
Egyre durvábban dugom a finom popsiát mikro már nem birom tovább és beleélvezek a seggébe. Egyböl leereszkedek a padra és Lili mellém ül.
- Nagyon jo vagy. - sugtam a fülébe
Mikor már végleg kipihentük magunkad felöltöztünk és visszamentünk az osztályhoz.

Azóta is rendszeresen kefélünk Lilivel amikor vagy ahol csak lehet.

Remélem tetszet ez a történet, ha legyen még ilyen jelezétek kommentbe.

Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (80)        Nem tetszik (25)Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2017-11-03 17:52:25
Én
A víztől csúszósabb?

2018-02-27 20:39:53
Srác
Mindenképp legyen folytatás.


Ezt a szex történetet 9678 X olvasták el.