Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


Szextörténetek, erotikus történetek


Debrecenben jártam 1. rész

Beküldő:tenkét

Ez az eset elég régen történt. Még a pályám elején, miután végeztem az egyetemen. Pesten laktam, de többfelé is nézelődtem az országban, így Debrecenbe is elküldtem az életrajzomat egy jó nevű vállalathoz. Mivel jó esélyem volt rá, hogy fel is vesznek, fontolgattam a költözést.
A magánéletem terén is igencsak a szárnyaimat bontogattam még, ezért szívesen cseteltem és ismerkedtem a neten is lányokkal. Egyik szombat délelőtti szörfözésem alkalmával, egy bejövő üzenetre lettem figyelmes, benne a szokásos nyitó üzenettel:

Szia, Barbara vagyok. Van kedved beszélgetni?

Megnyitottam én is az oldalát és megnéztem a profilját: 24 éves, lakhely: Debrecen, 176 cm magas, 54 kg, sportos testalkatú, rövid barna hajú, barna szemű. A feltöltött fényképek alapján pedig igen helyesnek volt mondható. Az első benyomásom, ezen felszínes információk alapján, nagyon pozitív volt, így visszaírtam:

Szia, persze.

Aznap még nagyon sokat cseteltünk. Igen közlékeny lány volt. Azt is mondhatnám, hogy szeretett beszélni, de mindezt úgy, hogy közben nem uralta le a másikat. Kérdezett, érdeklődött, válaszolt, nagyon gyorsan egy hullámhosszra kerültünk. Nem láttam értelmét túl sokáig a számítógép mögé bújni, így a második csetelésünk alkalmával megkérdeztem, hogy van-e kedve találkozni? A válasz igen volt. Megbeszéltük, hogy én szívesen elutazom Hozzá, legalább kicsit ismerkedek a várossal, ha már úgyis lehet, ott fogok dolgozni.

Így is történt. A következő hétvégén már a vonaton ülve utaztam Debrecen felé. A pályaudvarra érkezve, Ő már ott várt. Hát hogy is fogalmazzak a fényképek után, élőben sem volt csalódás.

Kora szeptember lévén még nagyon jó idő volt. Emlékszem, hogy egy szűk szabású, combközépig érő farmerszoknyát viselt, egy passzos, enyhén dekoltált fehér pólóval, amely jól kiemelte méretes kebleit és kihangsúlyozta csokibarnára barnult bőrét. Lábán egy magasított sarkú szandál volt, aminek köszönhetően csodálatosan kirajzolódott formás vádlija és hosszú vékony combja. Egyszóval gyönyörű és igen izgató látvány volt.

Bemutatkoztunk egymásnak immáron élőben is, majd megkérdezte, hogy van-e kedvem sétálni, esetleg buszozni egy kicsit, mert akkor szívesen megmutatja nekem a várost közben pedig tudunk beszélgetni.

Szívesen válaszoltam. (Igazság szerint bármit kérdezhetett volna, annyira a látvány hatása alatt voltam.)

Aznap egész nap sétáltunk, beszélgettünk, beültünk egy hangulatos kis vendéglőbe, nagyon jól éreztük magunkat. Már késő délután felé járt az idő, amikor egy elvétett átszállás alkalmával, valahol a külvárosban találtuk magunkat. Helyismeret hiányában, teljen mértékben rá bíztam magam. Mondta, hogy van itt egy kicsi, de nagyon szép park, üljünk le ott, mert már egy kicsit kezd fájni a lába.

Bementünk. Valóban nagyon hangulatos volt. Egy kis kert, sűrű növényzettel, körbehatárolt kerítéssel, aminek csak egy bejárata volt. Nem volt bent rajtunk kívül senki. Leültünk egy padra. Látszott rajta, hogy valóban megviselte a lábait az egész napos séta, így megkérdeztem Tőle:

Megmasszírozzam őket? Az talán segít...

Erre Ő pajkosan elmosolyodott és már nyújtotta is a lábait az ölembe. Gyönyörűek voltak. Elkezdtem finoman masszírozni, mire Ő kényelmesen hátra dőlt és behunyta a szemét. Ahogy ott feküdt a padon, felhúzott lábakkal, nem tudtam nem észrevenni a szoknyája alól kivillanó, fehér, csipkékkel díszített tangáját. A farkam egyre jobban kezdett merevedni és a masszírozásom akaratlanul is gyengéd simogatássá változott. Mindezt Ő halk, de jól hallható sóhajokkal fogadta. A pozitív visszajelzésen felbátorodva, kezeim egyre merészebben kalandoztak a vádliján keresztül a combján át, egészen a szoknyája alá, ahol az ujjam hegyével finoman végigsimítottam az alig valamit takaró tangáját. Az érintésre hirtelen összerezzent, hangosan felsóhajtott és minden porcikája libabőrössé vált. Arca ezután elmosolyodott, elhúzta a lábait, szépen lassan felült, közelebb húzta magát hozzám, olyannyira hogy az addigra már kőkeményre duzzadt szerszámom hozzá ért a bugyijához. Elkezdte hozzá dörzsölni a punciját a farkamhoz, miközben a fülembe súgta:

Kívánlak! Dugj meg!

Örömmel - súgtam vissza és megcsókoltam.

Őrült szenvedéllyel csókolt vissza. Harapdálta a fülemet, a nyakamat. Éreztem, hogy szinte tüzel a teste. Én pedig majd felrobbantam a vágytól, hogy bele dugjam a farkam. Lehúzta a sliccemet, kivette a szerszámomat, félrehúzta a bugyiját és beleült az ölembe. Addigra már szinte tocsogott a nedvességtől így ellenállás nélkül hatolhattam belé. Ütemesen lovagolt rajtam, miközben én egyik karommal a derekát öleltem át, másikkal pedig a melleit masszíroztam. A külvilágról teljesen megfeledkezve sóhajtozott, vonaglott, miközben azt ismételgette, hogy

Dugd szét a pinámat! Dugd szét!

Igyekeztem nem szégyent vallani, így minden energiámat beleadva tologattam ki-be. Kisvártatva óriási nyögések közepette élvezett el, amikorra már én sem bírtam tovább és az egész adag spermámat bele pumpáltam. Fantasztikus kielégülés volt mindkettőnk számára. Nem is tudtunk szólni perceken keresztül, csak szorosan összeölelkezve lihegtünk ott a padon. Amikor pár perc múlva ismét magunkhoz tértünk a gyönyörtől és mind térben, mind időben visszatértünk a jelen világba abból a dimenzióból, ahol az elmúlt percekben voltunk, némi megnyugvással láttuk, hogy még mindig nincs senki a parkban. Ezután lassan felálltunk, Ő megigazította a ruháját és karjával átölelve a nyakamat, szorosan hozzám simult. Én is szorosan átöleltem és közben tenyeremmel a fenekét, combját simogattam. Éreztem, hogy folyik ki belőle az anyag.

Nem akarod letörölni? kérdeztem.

Nem mondta hamiskás mosollyal az arcán, miközben finoman megfogta a kezemet, a szájához húzta és érzékien lenyalta az ujjaimat Szeretem érezni, ahogy tocsog a puncim a nyálkás spermában, és ahogy kicsorog belőlem, végig a lábamon.

Annyira felizgatott, hogy legszívesebben ott helyben megkeféltem volna még egyszer. De sajnos mennem kellett. Indult az utolsó vonatom is vissza.

Az állomáson meglehetősen hosszúra és szenvedélyesre nyúlt a búcsú.

Találkozunk még? kérdezte tőlem cinkos mosollyal az arcán.

A válasz nem volt kérdéses.

Folyt köv

Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (23)        Nem tetszik (1)Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:


Ezt a szex történetet 3190 X olvasták el.