Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


Szextörténetek, erotikus történetek


A beavatás

Beküldő:Mester

Nyári kalandok 1. rész

21 éves vagyok. Nyaranta rengeteg táborban veszek részt, mint szervező és vezető. Idén nyáron is volt egy táborunk, amelyet én vezettem le teljesen, 10 kiscsoportvezető segítségével. Ebből csak kettő volt fiú, a többi pedig csaj.
A vezetők között akadtak szemre való lányok is, akik kifejezetten izgattak. Megérkeztünk a táborhelyre berendezkedtünk, 46 gyerek vett részt és szét voltak osztva 9 bungalóba, a 10-dik az enyém volt.
Második nap jött Hanna, aki az ikertestvérével vezettet egy csoportot, de idomaiban sokkal fejeltebb volt, mint a testvére, hogy nem férnek, az éjszaka nem tudott semmit aludni, aludhat-e nálam. Mondtam neki Persze . Hanna egy nagyon konzervatív és szigorú családból érkezett, és még kicsi is volt mindössze 14 éves.
A házikómban 4 ágy volt én egy francia ágyat foglaltam el, gondoltam a másik háromba simán elfér. Este lett megvolt a esti kiértékelés, és mindenki elment a csoportjához aludni. Mi Hannával pedig hozzám. Lekapcsoltam a villanyt, lefeküdtem, hát Hanna oda bújt hozzám és adott egy jó éjt puszit.
Én eléggé ki voltam éhezve erre megkérdeztem:
-Nem kapok máshova?, erre ő adott egyet az arcom másikfelére. -Mondjuk mi lenne ha ide?, mutattam a számra.
-Roland, Roland mikre nem gondolsz- mondta mosolyogva és adott egy szájra puszit. Nagyon meglepődtem, mert mondtam milyen családból származik.
Erre nem bírtam magammal megcsókoltam, és megmarkoltam szép pici, kerek fenekét. Játszottam vele, majd egyre jobban előre nyúltam és kezdtem simogatni a punciját, csak egy rövidnadrág volt rajta, olyan mintha nem is lett volna rajta semmi.
-Roli! Mit csinálsz? Nem szabad ilyet!
-Pssz. Meglátod tetszeni fog. Nyúltak már oda?
-Nem még soha.- mondta megszeppenve.
-Meglátod finom lesz.- és csókoltam tovább.
Egyre nedvesebb lett és egyre jobban kezdett lihegni. Mikor úgy láttam elöntötte a rózsaszín köd elkezdtem vetkőztetni. Előkerültek pici mellei, amelyeket elkezdtem szívogatni. A végére már mindketten csak boxerben voltunk. Megfogtam a kezét és odatettem a farkamra.
-Hű ilyet még sose fogtam, mit csináljak vele??
Megmutattam neki, egy darabig csak markolászta, majd mondtam neki, hogy szépen húzza le rólam a boxert és kezdje el húzogatni a bőrt, jó kislány volt meg is csinálta.
-Na tetszik?
-Igen, nagyon- válaszolta.
-Akkor adj rá egy puszit, majd többet és szépen fald be.
-Fujj az gusztustalan.- mondta felháborodva.
-Meglátod tetszeni fog! Akarod folytatni?
-Igen akarom.
-Akkor azt csináld, amit mondok, megértetted?
-Igen - mondta megszeppenve.
Igen mester- szóltam rá.- Most pedig kezd szépen szopni.
Azzal bekapta, de csak a tetejével szerencsétlenkedett, majd segítettem neki, megfogtam a fejét és elkezdtem szájba kurni jó keményen. Egyszerűen fantasztikus érzés volt ahogy a torkáig hatol a farkam, ő fulladozott, de ahogy láttam nagyon élvezte. Majd éreztem jön aminek jönnie kell, megfogtam a fejét jól ráhúztam és tele élveztem a száját. Nyelte is ügyesen nem volt panaszom rá.
-No milyen volt?- kérdeztem
-Tetszik az íze és szopni se olyan rossz, úgy lehet, ha így haladunk függővé teszel- mondta, majd megcsókolt.
-Várj mert most a mennyekig repítelek, mondtam neki, majd lehúztam a maradék ruhadarabot ami rajta volt. Egészen meglepődtem, egy prűd csajhoz képest kopasz volt a pinája. Tocsogott a nedvtől. Elkezdtem szépen lassan körözni a csiklója körül, majd lejjebb mentem. Nagy szűk puncija volt egy ujjam is alig fért fel, de szépen lassan tágítottam, mígnem elkezdtem két ujjal dolgozni. Mondanom sem kell, hogy mennyire sikoltott, muszáj volt megfogjam a pinanedves bugyiját és betömjem a szájába. Felültem, ő neki dőlt a hasamnak háttal, előrenyúltam, egyik kezemmel a punciját, a másikkal a mellét izgattam, közben a szájából a bugyi mellett folyt ki a nyál, szerintem azt se tudta hol van.
-Most még finomabbat kapsz!- mondtam, majd hátradöntöttem és elkezdtem nyalni a punciját. Még hangosabb lett.- Ha tovább hangoskodsz meg kell, büntesselek, fogd vissza magad.
Nyaltam a punciját, majd betettem egy, két ujjam és vadul ujjazni kezdtem.
-Drága lány készen állsz elveszíteni az ártatlanságod?- láttam a szemében, most tudatosult, mi is történik, a fejével nemet intett, de azzal már tövig volt benne a farkam, láttam a könny összegyűlt a szemében. Ekkor kivettem a boxert a szájából és elkezdtem csókólni. A kezdeti ellenkezésből hamar élvezett lett és már a lábával nyomta a derekam, hogy mennyek még mélyebbre.
Olyan szűk volt a puncija éreztem, ahogy minden lökésnél egyre tágabb lesz. Meguntuk a misszionárius pózt és megkérdeztem nincs kedve meglovagolni, igenlő választ kaptam, és tudtam nagyon jó lesz, mert már évek óta lovagolt, ami jó is volt, mivel ennek köszönhetően már nem volt szűzhártyája, így semmit se véreztünk össze. Lefeküdtem ő meg beleült és elkezdett előre lassan majd jó vadul lovagolni. Amikor láttam fárad el, magamra húztam, ő megtartotta magát és én lentről egyre gyorsabban nyomtam befele. Ekkor hatalmas rángatózások és sikolyok között elélvezett, görcsbe rándult az egész teste, de nem hagytam abba, amit csináltam, az orgazmus szépen lassan elmúlt, ekkor romantikusabb lett a szex, mivel felültem megmarkoltam a fenekét, melle a felső testemhez ért, sokáig csókolóztunk és lassan ringott rajtam.
Ezután már nagyon el akartam menni, ezért kutyapózra váltottunk, mert csak abban tudok elmenni. Betettem neki, előre a hegyét, majd jó mélyre nyomtam éreztem, hogy többet nem képes befogadni a kicsi puncikája, de nem érdekelt benyomtam az egészet, hogy örvendjen. Ekkor élvezett el harmadszorra, és éreztem valami nedvesség folyik le rajtam, észrevettem hogy spriccel a kicsi drága, már én se bírtam tovább.
-El fogok meniii!!- ezzel gyorsan kiakptam.
-A számba kérlek, akarom érezni - felém fordult, majd ismét a torkáig nyomtam a farkam, miután kiszívott mindent belőle összebújva izzadtan, kifáradva még egy kicsit beszélgettünk.
-Reggel együtt zuhanyozunk, ahol ismét szex lesz, és ezentúl az ágyasom vagy.- mondtam neki.
-Ez nagy örömmel tölt el, mester.
-Holnap éjszakára kitalálok valami új dolgokat, hogy ennél is izgalmasabb legyen.
-Ahogy óhajtod.


Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (98)        Nem tetszik (26)Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:


Ezt a szex történetet 13114 X olvasták el.