Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


Szextörténetek, erotikus történetek


Házassági évforduló

Beküldő:tenkét

Közeledett a 10. házassági évfordulónk. Szerettem volna valami emlékezetessel, valami egyedivel meglepni a feleségemet. Sokáig gondolkodtam rajta, mire kitaláltam: elviszem egy 2 órás profi, kényeztető masszázsra. Felütöttem hát az internetet és találtam is egy rendkívül exkluzív masszás szalont a belvárosban. Rögtön felhívtam őket és elmondtam mit szeretnék: egy zárt masszázshelyiséget, egy férfi masszőrt és 2 óra masszázst, aminek az utolsó egy órájában én szeretném átvenni a terepet. Elmondtam, hogy meglepetésnek szánom a feleségemnek. A recepciós hölgy a telefonban nagyon kedves volt és egy kis extra borravaló fejében készségesen belement.
Az évfordulónk egy csütörtöki napra esett. A nejemnek nem mondtam semmit, csak azt, hogy öltözzön fel kényelmesen, mert elviszem valahová. Nagyon izgatott volt. Folyamatosan próbálta kiszedni belőlem még az úton is, hogy hová megyünk.

Türelem! mondtam Nemsokára megtudod!

Amikor leparkoltam a szalon előtt, már egyértelművé vált.

Egy masszázs? Köszönöm! mondta boldogan.

Igen, 2 óra kényeztetés tetőtől talpig! mondtam sejtelmesen. Két óra múlva itt vagyok érted. Addig beülök egy mozira.

Rendben! mondta széles mosollyal az arcán.

Akkor két óra múlva! Érezd jól Magad!

Ő bement, én pedig elhajtottam. Tettem egy kört a tömb körül, aztán leparkoltam ugyanott és bementem én is. Odabent beszélgettem még egy kicsit a recepcióssal. Amikor már közeledett az első óra vége kezdetem készülődni. Beöltöztem én is masszőrruhába, ami egy fehér pólót és egy fehér hosszú nadrágot jelentett. A feleségem terme az utolsó volt a folyosón. Egy kicsit már kezdetem izgulni. Olyan halkan nyitottam be, amennyire csak lehetett, nehogy meghalljon valamit. A bejárati ajtó mögött volt egy öltöző rész, függönnyel leválasztva, így biztos voltam benne, hogy nem hallott semmit. Óvatosan beléptem. Elég nagy helyiség volt, lágy relaxációs zenével, hangulatvilágítással és kellemes levendula illattal. Jeleztem a srácnak, akivel előzetesen már mindent leegyezettem, hogy most már, köszönöm, átveszem. Azzal Ő ugyanolyan halkan, ahogy én bejöttem, kiment. A feleségem ott feküdt hason, egy matracon a földön, mozdulatlanul. Csak egy lepedő volt ráterítve a fenekére. Teste csillogott az olajtól. Nagyon izgató látvány volt. Elkezdem masszírozni a hátát. Korábban én is tanultam masszást még az egyetemi éveim alatt. Megpróbáltam azokat felidézni, nehogy ideje korán gyanút fogjon. Folyamatosan masszíroztam, aztán amikor átmentem a másik oldalára, gyorsan és nesztelenül kibújtam a pólómból és levetettem a nadrágomat. Teljesen meztelenül kényeztettem tovább és Ő még mindig nem vett észre az egészből semmit. Gyanítottam, hogy egy kicsit bealudhatott. Haladtam egyre lefelé a hátán a dereka felé. Aztán levettem róla a lepedőt és a fenekét kezdtem el gyúrni. Erre már egy kicsit megmozdult, de még mindig nem nézett fel. Ahogy a formás hátsóját masszíroztam, kezeimmel körkörösen haladtam egyre lefelé és befelé, majd egyszer csak középső ujjamat becsúsztattam a seggébe. Abban a pillanatban felpattant.

Hééé! Mit képzel!? kiáltott fel indulatosan.

De amint megpillantott, arcán a felháborodottság értetlenségre változott.

Hát Te? - kérdezte zavartan.

Ez a meglepetésem másik fele. De ha nem tetszik el is mehetek. - mondtam mosolyogva.

Neeeem! Folytasd csak! válaszolta széles mosollyal az arcán, majd visszafeküdt.

Akkor közelebb húzódtam hozzá, beolajoztam az addig már mereven álló farkamat és benyomtam a seggébe. Még elég szűk volt, így lassan kezdtem el tologatni. Ahogy egyre intenzívebben dolgoztam rajta, úgy kezdett egyre inkább kitágulni.

Forduljunk oldalra. mondta kisvártatva.

Oldalra fordultunk, úgy hogy Ő nekem háttal feküdt. Nagyon izgató volt, ahogy az olajos testünk egymáshoz ért. Közben a kezemmel a melleit simogattam majd a nyakát, végül amikor ujjaimmal az ajkaihoz értem, óvatosan bekapta őket. Úgy kezdte el szopni, mintha egy igazi fasz lenne a szájában.

Most kefélj meg hátulról is. mondta nem sokkal később, és már térdelt is négykézlábra.

Örömmel! válaszoltam.

Imádom hátulról dugni. Imádom, ahogy ilyenkor a zsömle mellei előre buknak és tökéletesen belepasszolnak a kezembe. Ilyenkor élvezem a legjobban markolászni őket. Miközben hátulról adagoltam Neki, megnyalta az ujjait, és feltolta magának a puncijába.

Most már dugd meg a pinámat is! mondta pár perccel később valami hamiskás hangsúllyal a hangjában, és már fordult is hanyatt.

Abban a pillanatban, amint megfordult, észrevettem egy kis tetovált pillangót a puncija felett.

Hát ez? kérdeztem megdöbbenve.

Ez az én meglepetésem. Tegnap csináltattam. mondta mosolyogva.

Már nagyon régóta fűztem, hogy olyan izgató lenne egy kis intim tetkó rajta, amit csak én láthatok, de sosem állt rá. És most teljesült a kívánságom. Tényleg nagyon izgató volt. Aztán szép lassan széttette a lábait és vágyakozva kezdte el mozgatni a csípőjét. Nem bírtam megállni, hogy ne nyaljak be Neki. Imádom nyalni. Annyira izgat a puncijának az íze, ahogy a puha, nedves szeméremajkai hozzáérnek a számhoz.

Most már tényleg dugd be! - mondta kérlelően.

Nem kínoztam tovább. Annyira meleg és nedves volt már. Visszafogottan nyögött, ahogy egyre nagyobb szenvedéllyel keféltem. Nem akarta, hogy esetleg a szomszéd szobába is áthallatszódjon, mi történik itt.

Aztán megint váltottunk. Oldalára fordult, a jobb lábát pedig enyhén felhúzta. Ez a másik kedvenc pozícióm. Sose tudok betelni a látvánnyal, ahogy az idomai domborodnak, ahogy a feneke gömbölyödik, ahogy kirajzolódik a mellei körte formája. Gyönyörű és izgató látvány volt, főleg így olajosan. Én feltérdeltem és önfeledten keféltem a pináját. Egyre intenzívebben sóhajtozott. Éreztem, hogy nem kell már Neki sok.

Had öleljelek át! mondtam.

És én is lefeküdtem vele szembe az oldalamra és szorosan átöleltem egyik karommal, miközben a másikkal a lábát fogtam.

Annyira bizsergető érzés volt, ahogy az olajos testünk összeért. Megcsókoltam és felgyorsítottam. Pár pillanat múlva nagyot élvezett. Szerintem azt már hallották odaát is. Én sem bírtam sokkal tovább. Pillanatokon belül ütemesen beleengedtem az egész adag gecimet a puncijába.

Boldog évfordulót! mondtam, miközben szorosan öleltem magamhoz.

Neked is, Drágám! válaszolta kedvesen.

Egy kicsit még feküdtünk egymás mellett, aztán a feleségem törte meg a csendet.

Nem kell már esetleg mennünk? Kínos lenne, ha benyitnának. mondta mosolyogva.

Azzal megtörölgette magát és elindult öltözni. Közben én is felöltöztem a saját ruhámba. Épp a cipőmet húztam a matrac mellett ülve, amikor a feleségem visszanézett és észrevett néhány csepp spermát a matracon, ami a puncijából folyt ki.

Hú! Ez nehogy itt maradjon! mondta kéjesen, majd egyből letérdelt és az utolsó cseppet is felnyalogatta a nyelvével. Olyan volt, mint egy macska.

Na, most már mehetünk!

Ránéztem az órámra. Mit is mondhatnék, tényleg kihasználtuk a rendelkezésünkre álló egy óra minden percét.

Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (30)        Nem tetszik (8)Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:


Ezt a szex történetet 5298 X olvasták el.