Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


Szextörténetek, erotikus történetek


Balatonon történt

Beküldő:Remix98

Miki vagyok, 15 éves. Viszonylag sportos, bár a lányok szerint nem jóképű.

Az edzőtábor harmadik napja volt, mindenki már alig várta, hogy a strandra mehessünk edzés után.
Bent feküdtünk az árnyékban, mindenki élvezte a langyos szellőt, amikor a kisebbek (lévén, hogy én felügyeltem akkor rájuk) szóltak nekem, hogy bemennek a vízbe. Mondtam, persze menjenek. Nem nagyon tudtam rájuk figyelni, ugyanis pont előttem feküdt Dia, a legszebb lány az edzéseken. 17 éves volt, nagy mellekkel és feszes popsival. Szoknya volt rajta, ami teljesen érthető volt a nagy melegben és így pont beláthattam a lába közé. Egy fehér bugyi volt rajta, ami kicsit félrecsúszott, egy kis belátást engedve gyönyörű puncijához. Sajnos mivel fürdőnadrág volt rajtam, egyből látszott ágaskodó farkam, amit a barátnője, Nati, egyből észrevett. Amikor odapillantott eltátotta a száját (18 cm-es a farkam). Azonnal szólt Diának, aki szintén hasonlóan reagált. Én kicsit elszégyelltem magam, így bementem a vízbe a kicsik után. Még hallottam, ahogy Nati és Dia sutyorognak és kuncognak.

Pár perccel később ők is bejöttek a vízbe. Nem volt semmi különös, labdáztunk, amikor mintha valami végigsimította volna a lábamat. Gondoltam, biztos csak a víz volt, de aztán megláttam Dia szája sarkában egy huncut mosolyt. ,,Áh, csak véletlen - gondoltam, de pár perccel később újra éreztem. Ez még jó párszor eljátszódott, ekkor már biztos voltam benne, hogy Dia volt. Jó 20 perccel később már csak én voltam a vízben, Dia és Nati, akik beszélgettek, én pedig addig nézegettem szexi testüket. Majd bekapcsolódtam a beszélgetésbe. Dia mellett álltam és megint éreztem a simítást, de ez most kicsit határozottabb volt. Felbátorodtam és én is megsimogattam a combját, majd a fenekét. Természetesen megint felállt a farkam, de szerencsére most nagyrészt víz alatt voltam, így nem látszott Nati előtt, de így is észrevette a kis közjátékot és kiment a vízből.
Mikor már csak kettesben voltunk és kicsit félrevonultunk, szinte egyből lehúzta rólam a fürdőnadrágot és elkezdte verni a farkamat. Én addig a bikini felsőjét vettem le és marokba illő melleit masszíroztam. Ezután valami hihetetlen történt. Lebukott a víz alá és elkezdett szopni. Nagyon izgató volt, hogy egy nyilvános strandon történt meg ez velem. Kb. fél perc után Dia feljött és tovább verte a farkamat. Én közbe már a bugyijában voltam, és elkezdtem ujjazni. Nagyon benedvesedett, de persze lehet, hogy csak a víz volt. Éreztem, hogy lassan a végéhez közelítek és szóltam Diának, hogy mindjárt elmegyek, erre ő csak megint elkezdett szopni. Pár másodpercen belül a szájába élveztem, ő pedig mindet lenyelte. Én közben tovább ujjaztam, majd én is lebuktam a víz alá és elkezdtem nyalni. Mivel most csináltam először ilyet, nem ment annyira jól, de ahogy hallottam Dia légzését, nem lehettem annyira rossz. Pár perc ujjazás után ő is elélvezett. Megizzadva és boldogan mentünk ki a vízből.

Nati, mikor meglátott minket, odalépett hozzám, rám kacsintott és azt mondta: -Legközelebb én jövök.-

Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (50)        Nem tetszik (12)Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2018-01-06 21:54:02
Miki
nekme nagyon tetszet csak igy tovabb


Ezt a szex történetet 7528 X olvasták el.