Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


Szextörténetek, erotikus történetek


Beteg bdsm szex

Beküldő:Elektro szexMikor haza érsz a jól ismert boríték vár az asztalon. Mint mindig most is izgatottan nyitod ki. Olvasni kezded. A levél rövid.
Fél ötre légy kész és a szobában várj. Zuhanyozz le, borotváld csupaszra a punid és mosd ki a feneked. Vedd fel az egyenruhád (harisnya, harisnyatartó, tűsarkú cipő) és a fekete kosztümöd vedd fel.
A megbeszélt időpontra megérkezem és bemegyek a lakásba. Te, ahogy kértem a szobában vársz.
- Szia Rabnőm!
-
- Vettél fel bugyit?
-

- Látom tudod mivel járhatsz a kedvemben. Emeld fel a szoknyád! Leellenőrzöm.
Felrántod azonnal és valóban nincs rajtad bugyi. Viszont vénusz dombod gyönyörűen látszik, mivel nincs rajta egy szál szőr sem.
- Állj terpeszbe!
-
A zsebemből előveszek három pár csipeszt és a szemeremajkaidra csiptetem. Aztan hozzáteszem.
- Hozzám fogunk menni és a csipeszek addig rajtad maradnak!
-
Kézen foglak és elmegyünk. Természetesen nem sietek az úton, hagyva időt a csipeszeknek a kinzásra. Figyellek, hogy lépkedsz mellettem. És látom, hogy kisse szét rakod a lábaid a csipeszek miatt. Azonnal rád szólok.
- Ne menj úgy mint egy trampli!
-
- Lépkedj ugy, mintha vonalon mennél!
-
Ettől a parancsomtól a csipeszek megjobban kínozzák a puncid. A puncid már nedves a fájdalom okozta kéjtől. A séta végéhez érünk lassan. Megérkezünk a lakásomhoz. Bemegyünk. Az ajtoban megálltalak.
- Állj meg! Bekötöm a szemed, mert nem láthatod az új meglepetést egyelőre!
-
- Vesd le a ruhád!
-
Nyakörvet veszek a kezembe és a nyakadra teszem. Majd egy lakattal lezárom.
- Terpeszbe Rabnő!
-
Leveszem a csipeszeket. A puncid szépen benedvesedett. A kezemmel megpaskolom. Az ujjamat is beledugom és néhányszor ki-be húzom. Közben a szádra tapasztom a szám és egy hosszú csókot adok. Mikor abbahagyom, önkéntelenül megszólalsz.
- Még Uram!!!
Mivel tudod, hogy nem szólalhatsz meg, ezért azonnal egy pofont kapsz.
- Tudod miért kaptad a pofont Rabnő?
-
Kicsit igazságtalannak éreztem a pofont, de tudnod kell, hogy semmmit nem kérhetsz.

De persze nincs ellenemre nekem sem ez a kis játék és tovább folytatom. Addig mig elélvezel. A lábaid alig bírnak el. Remegsz egész testedben. Aztán nagyot élvezel. A nyakamba kapaszkodva, szinte ráfonódva a testemre. Nem tudod tovább megállni és a számhoz nyomod vörös ajkaidat. És csak csókólsz, mint, aki soha nem akarja abbahagyni.
- Ez nem tervezett volt, ezért külön büntetést kapsz! Megértetted?
-
Megint kézen foglak és a szobába vezetlek. Még most sem láthatod, ami a szobában van.
- Térdelj le! A szoba közepán áll az ajándékom.
Mőged lépek és leveszem a szemedről a kötest. Nézem az arcod és a meglepetéstől elámulsz.
Egy kinoszlop áll a szoba közepén. Egy, egy méterszer egy méteres talapzattal, a szélein fém karikákkal, 2 méter magas, tízszer tíz centiméter vastag oszpoppal.
- Tetszik az ajándékom Rabnő?
-

- Örülök, hogy tetszik a húsvéti ajándékom! Bár még nincs itt az ideje, de már nem birtam tovább. Ezért kapod meg hamarabb. Igyekszem, hogy nagyon élvezd a kínokat amiket emellett a kinzó cölöp mellett kapsz.
-
- Mássz ide!
-
Míg beszélgettünk, közben elővettem egy rakás kötelet és az oszlop mellé raktam.
- Lépj fel a talapzatra és állj szorosan az oszlop elé! Húzd fel a szatén kesztyűidet!
-
- Tedd hátra a kezeid!
Kötelet fogok és gyakorlott mozdulatokkal összekötöm a csuklóidat az oszlop mögött. Majd a könyöked felett is osszekötöm a karjaid. A derekad is szorosan az oszlophoz kötözöm. Aztan a felsőtested kap sok kötelet. A melleid felett húzom el a kötelet aztán a melleid alatt. Hátul pedig megcsomózom. A derekad kötelébe egy másik kötelet hurkolok a hátad mögött, aztan a lábad közt előre húzom. De meg csak a padlóra dobom. A bokáid következnek. Mindkettőre egy- egy kötelet kötök és az oszlop padozatán lévő karikákhoz húzatom. Ezáltal terpeszbe kényszerítve a lábaid.
- Most kapod meg a büntetést a plusz élvezetért! Kapsz egy- egy csipeszt a melleidre, amelyek egy trafóhoz lesznek kapcsolva. A szádba kapod a gombot amivel kikapcsolhatod az áramot.
Felcsiptetem a csipeszeket a melleidre. Felszisszensz. Egy csókot adok a szadra. A trafot a fejed felett a tartójába helyezem. Aztán mielőtt a kapcsolot a szádba tennem, megnyomom a gombot és a mellbimbóidat azonnal megcsípi az áram. Sikítasz egyet.
- Látod, hogy ha nem leszel ügyes akkor nagyon fog fájni. Persze én ezt szeretném. De tőled függ.
Átkapcsolom a trafót, igy most akkor kap áramot a csipesz ha a gomb nincs nyomva. Újra elengedem egy pillanatra a gombot. Ismet sikítasz. Kicsit letekerek a fokozatból. De csak éppen.
- Nyisd ki a szád! Harapj rá! Indítom a stoppert!
Engedelmesen cselekszel.
- Igy maradsz 30 percig! De meglátom közben, hogy viselkedsz és akkor kaphatsz még néhány percet. Kb. tízet!
- Kellemes szórakozást drága Rabnőm!
Én, hogy a látvényt és szenvedésed élvezzem leülok veled szembe. Mondanom sem kell, a péniszem azonnal kőkemény lesz amint a látvanyodban gyönyörködöm.

Néhány perce ülök tétlenül és csak nézlek, hogy milyen hihetetlen izgató vagy nekem az oszlophoz kötözve. Nem is bírom sokáig tétlenül. Felállok és odamegyek hozzád. Kissé rémült vagy, mert nem tudod, hogy mit fogok csinalni. A kezemmel simogatni kezdelek. Ekkor behunyod a szemed. Először a combjaid simogatom aztán a puncidhoz téved a kezem. Majd közel hajolok hozzád és a nyakad kezdem csókolgatni. Az arcod csókolgatom, közben a kezem szüntelenul simogatja a tested. Aztán letérdelek eléd és a combjaid csókolgatom. Lassan a puncidhoz ér a szám és belenyalok. Az ujjam is beledugom. Hirtelen abbahagyom az egészet és felállok.
- Elég a kényeztetésből!
A szemedből kiolvashato, hogy nagyon szeretnéd ha folytatnám. De tudod, hogy nem teszem. Helyette visszaülök és nézlek tovabb. A szádból szinte már folyik a nyál, mert nem tudsz nyelni és harapni egyszerre. Én pedig nagyon élvezem a szenvedésed. Aztán megtörténik amire vártam. Kicsúszik a kapcsoló a szádból. A melleid egyfolytában csípi az áram. Rángatózol, de a kötelek nem engednek. Sikítozol, kiabálsz a fájdalomtól. En pedig nyugodtan ülök tovább. Csak egy dolog történik. Elélvezek a látványtól!
A büntetes ideje pontosan lejárt közben és kikapcsol az áram. Nagyon megkönnyebbülsz. Letörlöm a szádról a nyálat, a szemeidből a könnyeket és megkérdezem.
- Szeretnél még tovább szenvedni a csipeszektől?

- Ha választhatok, nem Uram.

- Választhatsz! De gondoltam, hogy ezt választod. Helyette kapsz másik kínzást! Azt hiszem a legmegfelelőbb a puncid megkínzása lesz! Kapsz csipeszeket és kötelet. Meg később korbácsot! De mindenekelőtt pecket kapsz a szádba.
-
Egy nagy golyós pecket nyomok a szádba és a pántokat rögzítem. A puncidra csipeszeket teszek. Szám szerint nyolcat. A kotelet amit előzőleg már a derekadhoz kötöttem A lábad közt elvezetve a puncidhoz szoritva a magasba emelem és egy másik a plafonból lelogó kötélhez kötöm. Aztán meghúzom a kötelet és neked kicsit lábujjhegyre kell állnod. De így is eleggé bevág a kötél.
- Most igy maradsz, mig nekem tetszik. De közben megint játszom veled!
A mellbimbóidat kezdem szopni és markolászom a melleidet. Közben a puncidba vágó kötelet is mozgatom. Hamarosan jönnek a kéjes, fájdalmas hangok a pecek mögül. Nem is hagyom abba csak mikor már sikítas közeli állapotban vagy. De mivel imádom hallani ahogy sikítasz a fájdalomtol tovább csinálom. Fokozom a fájdalmat és a kéjt. A mellbimboidat nem szopom már, hanem harapom. Majd hirtelen az ujjaim közé veszem és megcsavarom. Nagy sikítás lesz az eredménye.
- Ez az! Ügyes vagy rabnő! Ezt szeretem hallani tőled!
Annyira kívánom a szád, hogy kiveszem a pecket és azonnal csókolni kezdem a szád. A mellbimbóidat tovább csavargatom. A kötelet tovább mozgatom. Abbahagyom a csókot és megkérdezem.
- Akarod még a szenvedést Uradtól Rabnő?
- Kérlek Uram még!

Nem kíméllek. Tovább folytatom a kínzást. Most a csipeszeket csavargatom a puncidon. A mellbimbóidra is csipeszeket teszek. Látom, hogy már nagyon szenvedsz. Kíntol elfúló hangon megszólalsz.
-
Még kínzom a puncid, de aztan abbahagyom és leveszem a csipeszeket. A puncidba vágó kötelet leengedem. A beígért korbácsot veszem a kezembe és a csipeszek helyett most avval kínzom a puncid. Egyre jobban sikítasz minden ütésnél.
- Úgy látom vissza kell tennem a pecket, mert túl hangos vagy!
-
Nem akarod a pecket, de nincs kegyelem, visszateszem. Aztán tovább folytatom a puncid veréset! Nagyon szenvedsz. Már zokogsz a fájdalomtól. Meg tovább tolom a fájdalom küszöböd. Már közel vagyok a határhoz. Megcsavarom a csipeszeket a melleiden. Ettől már sikítasz és ordítasz egyszerre. Aztán zokogsz a fájdalomtól. Abbahagyom a kínzást és az oszlophoz kötözve hagylak. Majd leülök és gyönyörködöm benned és megkínzott testedben.
Kb. 15 perce pihenhetsz már. Felaálok és oda megyek hozzád.
- Kipihented magad Rabnő?
-
- Mert folytatom amit elkezdtem!
Vibratort fogok és puncidhoz nyomom. Azonnal élvezni kezdesz. Tartom a puncidnál és várom az első orgazmust. Aztán a másodikat. Harmadikat. Már egész testedben remegsz, visítasz, sikítasz és szinte összesel a kéjtöl. Csak a kötelek tartanak állva. Ekkor elveszem a vibrátort. A nyakad csókolom és simogatlak. Mint egy macska úgy simulsz a tenyeremhez. Eloldozlak az oszloptol. De csak azért, hogy új pozt kapj. Arccal az oszlop felé állitalak. A nyakörvednel fogva előre hajoltatlak. Leakarsz guggolni, de azonnal a fenekedre csapok és rád szólok.
- Nem engedtem meg, hogy leguggolj!
-
A kezeid az oszlophoz kötözöm felfelé emelve. Egészen kiforditott helyzetben vagy. A bokáid pedig ismét terpeszbe kötözöm.
- Most egy utolsó kínzás jön! A feneked verem el pálcával és utána pedig seggbe duglak!
-
Fogom is a pálcát és azonnal kezdem a verést. Kivárok minden ütésnel. ütok vagy harmincat. A feneked már teljesen vörös. Sikitasz minden ütésnel. Abbahagyom a verést. Kemény péniszem a fenekedbe dugom. Mint máskor most sem vagyok kíméletes. Keményen, heves lőkesekkel dugom a feneked. Hihetetlen kéjes hangok jönnek a szádból.. Ettől még jobban felébred bennem a vágy és ha lehet még fokozni, beleadok mindent. Hamarosan elélvezek bele a fenekedbe. Csak mikor már én is kifulladtam, akkor állok meg. Eloldozlak az oszloptól és mint mindig most is magamhoz ölellek és csókokkal halmozlak el. Aztán pórázt csatolok a nyakörvedhez és a fotel mellé vezetlek. Magam mellé térdeltetlek és a pórázt kezemben tartva pihenek a fotelben. Közben a fejed símogatom.

Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (22)        Nem tetszik (15)Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:


Ezt a szex történetet 7343 X olvasták el.