Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


Szextörténetek, erotikus történetek


Nővérem tanácsa I.

Beküldő:Bogyó- Na, és hogy vagytok Ágival? kérdezte nővérem, Szilvi egyik este, borozgatás közben kis lakásában.
- Kösz, jól, minden rendben válaszoltam.
- És az ágyban is? faggatott tovább.
Ez nem volt különleges köztünk. Jól ismerte Ágit, végül is ő mutatta be nekem. A szex sem volt tabu kettőnk között, volt egy nem is rövid időszak, amikor sűrűn lefeküdtünk egymással. Együtt nőttünk fel, szerettük egymást, éppen egyikőnknek se volt senkije olyan volt a kapcsolatunk, hogy hajlandók voltunk mindent megtenni a másikért. Ha jobban belegondolok, ő tanított meg a szexben minden jóra, mit aztán később a csajoknál használni tudtam.
- Az ágyban? Persze, miért kérdezed?
- Csak úgy
Nem tudtam, miért kérdezi, de ha már kérdezte, folytattam:
- Bár van valami nem tudom, elmondjam-e?
- Ugyan, ne hülyéskedj már, beszéltünk már ilyenről és csináltuk is, nemde ?
Igaza volt.
- Szóval az a helyzet, hogy amikor szeretkezünk, azzal kezdem, hogy felizgassam, kényeztetem a számmal, és aztán kinyalom, hogy jót élvezzen. Szeretem, amikor elélvez. Aztán ettől jó nedves lesz a pinája, és következek én. Megdugom, egészen addig, amíg el nem élvezek. Ő is elélvez közben, de soha nem akkorát, mint szeretném, olyan hangosan, vadul.
- Öcsém de lüke vagy. Hát persze, hogy nem élvez akkorát. Először is nagyon sok nő nem a hüvelyében élvez jót, hanem a csiklójával. De hát ezt tudod te is Te meg mielőtt megdugnád, jól kinyalod, már egyszer elmegy ne várd, hogy a második is olyan jó legyen neki.
Bakker, a nővéremnek igaza volt. Ági hatalmasakat szokott élvezni nyalás közben, és bár szereti, ha utána megbaszom, de tényleg ez lehet.
- Akkor szerinted mit csináljak?
- Egyszerű: először keféld meg jól, élvezzen egy aprót, utána nyald ki.
- Nyaljam ki? A megkefélt pináját? Tudod, hogy nem használunk gumit, mindig engedi, hogy beleélvezzek Utána tele van gecivel, azt nyaljam ki?
- Na és? válaszolta Szilvi. Én is hányszor megkóstoltam a spermádat, nem olyan rossz hidd el. Sőt, volt már a te szádban is. Nem emlékszel? Leszoptalak és utána csókolóztunk
Ez igaz. Szilviben azt is szerettem, hogy nem volt olyan kényes bizonyos dolgokra. Ági se szopás után, se miután kinyaltam, nem volt hajlandó csókolózni. A szopásnál azért, mert ne legyen ondós az én szám is, miután kinyaltam, akkor meg a saját pinájának az ízétől félt.
- Akkor azt mondod, próbáljam meg fordítva? Először megdugom, aztán a nyalás
- Igen válaszolt nővérem.
- Köszi mondtam, és készülődni kezdtem, már elég késő volt.
Szilvi azonban nem hagyta annyiban.
- Hohó öcsécském. A tanításért fizetség jár
- Mire gondolsz?
- Na mire na mire
Azzal széttárta combjait, és megláttam a köntöse alatt a bugyiját, ami tocsogott a nedvességtől. Alatta a kanapé is nedves volt már.
- Felizgatott a téma, és jó lenne lenyugodni mondta.
Ennek nem tudtam ellenállni. Úgy ahogy voltam, felöltözve elé térdeltem, és elkezdtem csókolgatni a combjait. Egyre feljebb haladtam. A bugyija sem volt akadály, félrehúztam, és előttem volt sötét, puha szőrrel keretezett pinája. Csillogott a nedvességtől. Ahogy ráhajoltam, és egy leheletnyi levegőt ráfújtam, Szilvi felnyögött.
Nem sokat teketóriáztam. Nyelvemmel pillanatok alatt megtaláltam azt a kis érzékeny pontot jól ismertem már a terepet és finoman nyalni kezdtem.
Szilvi a kezét a fejemre tette, rászorított a pinájára és sűrű nyögésbe kezdett. Ujjamat bedugtam a hüvelyébe, kitapogattam és masszírozni kezdtem a G pontját. Két perc se telt el, és a teste rázkódni, vonaglani kezdett. Felemelte a csípőjét, szinte fulladásig rászorította a számra a csiklóját és egy hatalmas sikoly hagyta el a torkát. Tudtam, hogy most ért a csúcsra. A csípője, aztán a dereka, majd az egész teste rázkódott, végül a fejét dobálta ahogy az orgazmus elárasztotta a testét.
- Húúúú, édesem, ez nagyon jó volt szólalt meg a végén.
- Örülök neki - válaszoltam
- Gyere csókolj meg, aztán szaladj Ágihoz
Felemelkedtem a földről
- Biztos vagy benne? Nem zavar, hogy a szám mitől nedves?
- Jaj te nyaltam már én is pinát
Megcsókoltam, és elindultam haza.
Otthon Ági éppen dolgozatokat javított, tanár egy általános iskolában.
Mögé álltam, elkezdtem simogatni hamar félretette a papírokat.
- Mit szeretnél? kérdezte úgy, mintha nem tudná.
Válasz helyett úgy, hátulról előre nyúlva a blúzába mélyítettem a kezemet, elkezdtem a mellbimbóival játszani. Ezt nagyon szereti, pillanatok alatt nedves tud lenni tőle.
Nem is vártunk sokat. Felkaptam az ölembe alig 160 centi magas, talán ha ötven kiló az egész csajszi és bevittem a hálószobába.
- Jól van, jól van, várjál, amíg letusolok.
Igaza volt. Nagyon szeretem, amikor friss fürdés illata van. Ő is, én is lezuhanyoztunk.
Az ágyban már meztelenül várt. A takaró túlsó végénél bújtam be, a fejemmel lassan haladtam felfelé a combjain. Közben a kezem egyfolytában a melleivel játszott mire a pinájához értem, az már lucskos volt.
Először csak kis csókokat adtam rá, majd amikor úgy éreztem, már kész mindenre, elkezdtem nyalni a csiklóját. Ő odanyúlt a kezével, széthúzta a nagyajkait, hogy jobban hozzáférjek a kis érzékeny ponthoz. Tudta, hogy így sokkal jobb.
Nem kellett sok idő, a nyalás hatott. Éreztem, hogy megfeszül a teste, elindult az orgazmus felé.
Amikor úgy éreztem, már közel van, megálltam.
- Ne hagyd abba mondta
- Várj, szeretnék valamit válaszoltam, de nem árultam el neki, mit.
Kíváncsian nézett rám, láttam az arcán, hogy már szeretett volna elélvezni. De nem hagytam.
Föltérdeltem, a combjai közé feküdtem és a keményen meredő farkamat egy mozdulattal betettem neki. A szeme kikerekedett, eltátotta a száját, majd behunyta a szemét, és mosoly futott át az arcán. Megfogta a fenekemet, és tövig magába húzott.
- Ez isteni suttogta
Ekkor már könnyű dolgom volt. Elkezdtem baszni, éreztem, hogy a teste kezd elgyengülni, annyira élvezi. A hüvelye a farkam köré szorult, ahogy ki-behúzogattam, minden mozdulatnál egy sóhaj hagyta el a száját.
- Szeretném hátulról suttogtam
Lecsúszott a farkamról, megfordult és négykézláb állt. Egy pillanat volt, ahogy hátulról felnyársaltam, és a faszom elmerült a pinájában.
Lassú és hosszú mozdulatokkal basztam, élveztem, ahogy ki majd becsúszik a farkam az édes kis pinájába. Ő is élvezte, éreztem, hogy megrázkódik a teste. Csodás látvány volt a kerek segge, és közte a farkam, ahogy pumpálta.
Nem is bírtam sokáig. Éreztem, hogy jön az orgazmusom. Megszorítottam a csípőjét, tövig a farkamra húztam a testét, és megrázkódtam: elkezdtem lőni a gecimet a pinájába. Hallottam a saját hörgésemet, és éreztem, hogy a folyamatosan remeg a testem, minden egyes kilövésnél egy nagyot rázkódtam.
Nem tudom, Ági elélvezett-e, nem tudtam odafigyelni. De tudtam, hogy neki csak ezután lesz igazán jó. Kivettem a gecitől csöpögő farkamat és megfordítottam a kis testét.
Kíváncsian nézett rám, nem értette, most mi van. Megszokta, hogy ő élvez el előbb, de ez most elmaradt.
Széttártam a combjait, és csendesen bámultam a pináját. Lassan csordogált ki belőle az ondóm. Nem is volt rossz látvány, végül is pornófilmen már láttam ilyet sokszor.
- Mit akarsz? kérdezte
- Most te jössz válaszoltam mosolyogva és ráhajoltam a gecimtől nedves pinájára.
Elkezdtem nyalni ismét. Megfeszült a teste, majd egy pillanat múlva sóhaj hagyta el a száját:
- Húúú, ez nagggyonnn jó
Éreztem a spermám illatát. Ahogy nyaltam, nem csak a csiklóját vettem kezelésbe, a nyelvemmel letévedtem a hüvelyére is megkóstoltam a kicsordogáló nedvemet. Nem is volt rossz íze
Hogy még jobb legyen neki, az egyik ujjamat bedugtam a hüvelyébe. Az a benne lévő gecitől még síkos volt, az ujjam úgy járt ki-be belőle, mint egy megkent dugattyú.
- Ez fantasztikus nyögte, és mindkét kezét a fejemre tette.
Szerettem, ha irányította a fejemet, amikor odaigazította a csiklójához.
A nyelvemen, a számon a spermám keveredett az ő hüvelyének nedvével. Ez engem is felizgatott, a farkam újra felállt. De nem foglalkoztam vele, most az volt a lényeg, ő megkapja, amit szeretne.
Így nyaltam és ujjaztam perceken át. A kezem, a szám bekenődött a gecimmel, de nem zavart, sőt izgalmas volt. Számára még inkább, mert jó öt perc múlva éreztem, kezdi elveszíteni az önuralmat a teste felett. A háta ívbe feszült, megemelte a csípőjét, a pináját ha lehet még erősebben a számhoz nyomta és hangosan megszólalt:
- Nyaljál, nyaljál, nyald ki a pinámat .
Hú, érdemes volt belekezdeni ebbe az új módiba, ilyet még soha nem mondott, annál szégyenlősebb volt.
Nem volt megállás, a robbanásig nyaltam. Hatalmasat sikoltott, amikor elérte az orgazmus. Rázkódott az egész teste, vonaglott, azt hiszem, elvesztette egy kis időre az eszméletét. Közben a pinája úgy rászorult az ujjamra, hogy ha akartam volna se tudtam volna kihúzni.
Percekig tartott, mire lecsitult. Én mosolyogva emeltem fel a fejemet a combjai közül. Láttam az arcán a kielégülést, az orgazmus utáni állapotot. Ilyenkor a szeme elhomályosul, látszik rajta, hogy még valahol máshol jár
- Finom volt, édesem?
- Hú, ilyet még nem éreztem, eddig miért nem így csináltuk? kérdezte, de közben láttam, hogy még mindig remeg a teste.
- Ha jó volt, akkor visszajátszhatjuk máskor is mondtam és melléfeküdtem az ágyon
Az arcán egy huncut kis mosoly jelent meg.
- Nem csókolsz meg?
Meglepődve válaszoltam:
- De hát nedves a szám, tudod mitől
A mosoly nem szűnt meg, amikor válaszolt:
- Jaj te nyaltam már én is pinát

Ekkor villant be valami az agyamba. Ezt a választ én ma már hallottam valakitől
Basszus - és akkor rájöttem, mi a helyzet.
De ez már egy másik történet.
Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (52)        Nem tetszik (6)Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2018-02-07 07:15:46
zoltan
Szuper nekem tetszett.


Ezt a szex történetet 9019 X olvasták el.