Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


Szextörténetek, erotikus történetek


Nővérem tanácsa II.

Beküldő:Bogyó

- Szóval, hogy is volt ez? kérdeztem nővéremet másnap.
- Mire gondolsz?
- Hogy jutott eszedbe, hogy megkérdezd, minden rendben van-e velem meg Ágival az ágyban?
Persze, ahogy kimondtam, rájöttem, hogy hülye kérdés volt. Szilvi régebben ismeri Ágit, mint én, ő mutatott be minket egymásnak. Együtt dolgoztak, mielőtt Ági visszament tanítani a suliba.
- Kisszívem, neked mindent tudni kell? kérdezett vissza nővérem.
- Igen... válaszoltam.
Egy percig gondolkozott, aztán elmondta. Egyre hihetetlenebbül hallgattam, de végiggondolva és ismerve nővéremet beláttam, hogy valóban így történt.
Kiderült, hogy amikor Ági besokallt a suliban, és elment ahhoz a céghez dolgozni, ahol a nővérem is van és ahol ma már főnök -, ő nyúlt a hóna alá. És nem csak képletesen, szó szerint is.
Sokat voltak együtt, Szilvia kitanította minden fogásra, csibészségre. Ez azzal járt, hogy nem egyszer éjszakákat töltöttek együtt a munkával... és egymásba habarodtak.
Nem csak testi vonzalom alakult ki közöttük, hanem tényleg egymásba szerettek. Ezt mindkettőjükről el tudom képzelni, Ági is, a nővérem is érzelmes típus, azt is tudom mindkettőjükről, hogy a szex is csak akkor megy nekik, ha érzelmi vonzalom is van a másik iránt. És így történt. Hogy hogyan, és mint volt az első alkalom, azt nővérem nem mesélte el, de ahogy mondta, utána még hosszú-hosszú hónapokig együtt töltötték az éjszakákat, nem ritkán a nappalokat is. Szilvinek akkor valóban nem volt pasija, csodálkoztam is, hogy mi van vele.
Elmesélte, hogy nagyon szerelmes volt Ágiba, mindent megadott neki az ágyban is. Megtanította arra, hogy mit hogyan csináljon a másikkal (ez persze a női másikra vonatkozott), és a végén már tökéletesen ki tudták egymást egészíteni... és elégíteni.
A részleteket nem mondta el, de el tudtam képzelni.
- És miért szakadt meg?
- Tudod, Ági visszament a suliba dolgozni, ott nem merte volna felvállalni azt, hogy egy nővel van együtt. Nem is bántam, mert közben nekem bejött az életembe Ákos emlékszel rá , jólesett már egy férfival lenni... tudod, mennyire szeretem érezni magamban a farkat. Mármint az élő farkat, nem a vibrátort...
Elgondolkoztam.
- Te... te akkor hoztál össze engem Ágival...
- Igen. Nagyon sajnáltam a lányt, tudtam, hogy kell neki valaki... és arra gondoltam, legjobb, ha családban marad. És nagyon jól gondoltam. Látod folytatta -, jól megvagytok, és én is találkozhatok vele...
- Ja, persze... főleg most, hogy megint nincs kan az életedben, mi...? kérdeztem vigyorogva.
Nővérem egy pillanatra zavarba jött, de nem az a típus, aki hagyja magát kizökkenteni a nyugalmából.
- Igen... mondta. És megláttam az arcán azt a hangulatot, amit annyiszor észleltem már főleg akkor, amikor még velem feküdt le, és látszott rajta, hogy a gondolattól is nedvesedik.
- Ti megint lefeküdtetek, igaz?
- Igen volt a rövid válasz. Most kiakadtál? Haragszol?
Erre nem tudtam mit mondani. A két nő, akit legjobban szerettem, akivel legjobb volt az ágyban eddigi életemben, egymással. Izgatott de ugyanakkor bosszantott is a dolog. De világéletemben úgy voltam vele, hogy akit szeretek, az legyen boldog, amit csak lehet, megteszek én is ennek érdekében.
- Nem válaszoltam. Tudod, Ágin észrevettem valami változást, de nem rossz irányban. Egy valami viszont piszkálja a csőrömet?
- Na, mi? kérdezte nővérem.
- Az, hogy engem kihagytatok belőle...
Nővérem hangosan felnevetett.
- Úgy tudtam, baszki, úgy tudtam... Mondtam is Áginak, amikor legutóbb együtt voltunk, hogy ez nagyon jó, most már csak Te hiányzol, hogy velünk legyél.
- Erre mit mondott?
- Hú, ne tudd meg. Megijedt, hogy mit fogsz szólni, hogy te hogyan állnál ahhoz, hogy velem is lefeküdt... meg minden ilyesmi.
- Figyelj, azt tudja, hogy mi ketten régen dugtunk?
- Persze, elmondtam neki. Így volt fair...
- És mit szólt hozzá?
- Ahogy láttam, tetszett neki, és mintha még izgatta volna is.
- Hát, nővérkém mondtam erre akkor nincs más hátra...
Felcsillant a szeme
- Ez komolyan? Akarod?
- Igen, nagyon válaszoltam vigyorogva, - Nézd... Te lefeküdtél velem, lefeküdtél a csajommal. Ő lefeküdt veled, lefeküdt velem. Én mind a kettőtökkel be kell zárni a kört, és ez hármasban lesz a legjobb.
- Akkor... Úgyis lenne valami, amit neki is meg kell tanítanom.
- Hoppá feleltem és mi az?
- Majd meglátod...
Három nap múlva jött el az alkalom. Nővérkémmel megbeszéltük, hogy ő mondja el Áginak a tervünket, másabb, ha egy nő vezeti be a dolgot.
Ági nem tiltakozott.

Péntek este volt, amikor átjött a nővérem. Egy pohár pezsgővel fogadtuk, amiből több pohár is lett. Pezsgőzés közben végére jártunk a dolognak, elmondták a történetüket minkét oldalról. Közben összebújtak, Ági úgy simult a nővéremhez, hogy ha nem őróla lett volna szó, nagyon féltékeny lettem volna. De tudtam, hogy Szilvi nem fogja elvenni tőlem, ez az egész még szorosabbá fogja tenni a kapcsolatunkat.
A történetnek persze voltak sikamlósabb részei is, amikor a pezsgő hatásától egyre felszabadultabban nevetve elmondták, hogy, hogyan csinálták jó pár esetben. Elmesélték, hogy volt, hogy egy ausztriai úton odafelé Ági vezetett, és menetközben a nővérem maszturbált egészen a kielégülésig, visszafelé pedig felcserélték a szerepeket. Egy előzésnél egy kamionos kiszúrta az akciót persze, a magas fülkéből belátni a személyautó anyósülésére, ahol éppen masztizik egy nő... nem lehet semmi -, a kamion majdnem az árokba borult.
De mire ide jutottunk, már mindhárman kellően fel voltunk izgulva. Szilvi simogatta Ágit, nagyon tudta, mi a jó neki... de ebben azért én voltam a jobb. Közben Szilvin is láttam, hogy kezd felizgulni, a szemét nem vette le a nadrágomról, ahol már keményen duzzadt a farkam.
- Nem bírom tovább lányok, akarlak titeket álltam fel, és elindultam a hálószoba felé.

Mire utolértek, már egyikőjükön se volt ruha. Szilvi a hosszú combjaival, kedvesem a kis lányos melleivel, sűrű fekete muffjával... és ahogy egymást átkarolva utánam jöttek, majdnem eldurrantam
- Csinálnátok előttem? kérdeztem. Régóta vágytam már egy igazi leszbi akcióra.
- Majd azt is válaszolta a nővérem, - de először meg kell tanítanom ezt a kislányt valamire.
Nem tudtam, mire gondol.
- Azt már tudod, hogy mindent megbeszélünk Ágival a szex-szel kapcsolatban.
Hát igen, gondoltam, innen indultunk el.
- Ági, ez a kis tündér azt akarja, hogy neked minél jobb legyen. Szereted, ahogy szopik? kérdezte váratlanul a nővérem.
- Persze - mondtam.
- De azért tudná jobban is, ugye?
Ebben igaza volt Szilvinek. Az igazi, fenomenális szopáshoz ő értett igazán. De persze Áginak ezt sose mondtam, most is kitértem a válasz elől.
- Mire gondolsz?
- Megtanítom a kicsikét jól szopni... benne vagy?
Nem válaszoltam, levettem az alsómat és leültem a kanapéra.
Nővérem ezt igennek vette. Láttam, hogy Ági már nagyon várja, ez az édes kis csaj tényleg azon volt, hogy nekem minél jobb legyen.
- Gyere szólt oda neki nővérem. Csináljad, ahogy szoktad.
Ági ráhajolt a farkamra, a kezével megfogta a bőrt, lassan elkezdte mozgatni a kezét, majd egy pár pillanat múlva a szájába vette. A nyelvével körbenyalta a makkomat, ami ettől jó nedves lett. Rákapott az ajkaival, éreztem a finom puha száját.
- Eddig jó kommentálta a nővérem, - de tudnod kell, a bratyónak igen erősen és hosszan kell izgatni a faszát, hogy jó legyen neki.
Ez már igaz nem vagyok az a gyorstüzelő ami jól jön dugáskor, volt, hogy ő már többször elélvezett, mire én is elsültem.
- Biztos verte már ki előtte is, emlékszel rá?
Ági felemelte a fejét, felé fordult.
- Akkor hogyan csináljam?
- Várjál... vedd el a fejed, mert egyrészt ha így vered neki a kezeddel, a saját orrodat ütögeted. Másrészt nem látod a lényeget. Tudod, nincs szebb látvány a világon egy nő részére, mint a kispriccelő geci. Na, próbáld meg...
Ági valóban eleresztette a szájával a farkamat, kicsit magasabban tartotta a fejét, és egyre szaporábban húzogatta a bőrt. Éreztem, hogy nem fogom sokig bírni visszatartani.
- Úgy... és most addig verjed, amíg nem lő ki az első adag. Aztán azonnal rá lehet bukni, és a többit már szívjad ki... de ne tartsd a szádban, enged rá a makkra, hadd csorogjon végig a faszán...
Így is történt. A látványtól, ahogy ketten hajolnak fölém, Ági kézimunkájától, és a nővérem szövegétől elementáris erővel jött az orgazmus.
- Jön, jön, suttogtam és éreztem ahogy a geci végigszáguld a farkamon és mint egy szökőkút lő ki.
Jó 20-25 centiset spricceltem. Éreztem, hogy a testem elkezd rángatózni, a fenekem összeszorul, ahogyan újabb lövéseket ereszt el a farkam. De ezek már nem a levegőbe mentek, mert Ági jó tanítványhoz méltóan azonnal rábukott és irtózatos erővel szívni kezdte. A kezemet a fejére tettem és csak spricceltem, spricceltem a szájába.
A szemem káprázott, és ahogy lenéztem, láttam, hogy a szája széléből vastag cseppekben csorog rá a gecim a farkamra. Ez újabb rándulást eredményezett még egy utolsó adagot lőttem belé.
Ági szája mosolyra húzódott, nem engedett ki többet az anyagomból.
- Lenyeltem egy kicsit, szeretem az ízét szólalt meg, amikor felemelte a fejét a farkamról.
Még mindig kapkodtam a levegőt.
- Hú, drágáim, ez gyönyörű volt...
- Reméltem is mondta Szilvi
Ági odafordult hozzá, szájon csókolta. Láttam a nővéremen, hogy meglepődik, de aztán kisimul az arca, sőt... a kis huncut párom a szájával megkínálta egy kicsit a gecimmel...
- Hát ez hihetetlen volt mondtam ismét.

Pihennem kellett. Ám a két lány nem maradt nyugton. Nekik is izgató volt az akció, láttam, hogy mindkettőjük mellbimbója ágaskodik, a pinájuk nedvesen csillog.
A csókolózást simogatás váltotta fel. Egymás mellé feküdtek, mint két kis macska, akik egymáshoz bújnak. Amikor már kezdtek elcsendesedni, megszólaltam.
- Figyelj csak Szilvi... azt hiszem, most úgy lenne tisztességes, ha te is kapnál valami finomat azokért az oktatásokért, amit kaptunk tőled.
- Mire gondoltál? kérdezte nevetve nővérem.
Tudom, mi járt a fejében: ti már nem tudtok nekem újat mutatni. Nem gondolta, hogy mégis.
Odafeküdtem Ági mellé, súgtam valamit a fülébe. Rendben, bólogatott.
Elkezdte simogatni, kényeztetni Szilvit. Először csak a melleit, majd egyre lejjebb haladva a testén, a hasát, a combjait, és végül eljutott az öléhez. Nővérem kíváncsian tűrte, láttam a testén, hogy élvezi. Na persze, nem először van benne része.
Ági megfordult, úgy feküdt, hogy az ő csípője, pinácskája Szilvi szája fölé kerüljön. Szilvi persze rögtön kezelésbe vette, de közben Ági is fészkelődött, míg úgy nem helyezkedett el, hogy nyalni tudja a nővérem csiklóját. A klasszikus női 69-es figurát hozták össze.
De ahhoz, hogy valóra váltsuk, amit terveztem, meg kellett fordulniuk. Ági átkarolta a nővéremet, és ahhoz képest, hogy milyen kis csajszi, egy pillanat alatt átfordította magukat így már ő volt alul. Szilvia eközben már tocsogott a nyalástól, kezdte elveszteni önuralmát. Teljes testével ráereszkedett Ágira, pináját elülső részét, a csiklóját rászorította a párom szájára és csak ennyit suttogott: nyalj ki, édes, nyalj ki...
Ekkorra az én faszom már újra kőkeményen állt. És megtettem, amire vágytam, amit akartam: Szilvi mögé térdeltem, kicsit megrogyasztottam magamat, és a széttárt combjai között gyönyörűen kinyíló pinájához illesztettem a makkomat.
Szilvi egy pillanat alatt magához tért. Felemelte a fejét, hátranézett. De nem vártam tovább, lassan betoltam a faszomat a nedves forró pinájába.
Éreztem, hogy erre nem számított és hogy ilyenben még nem volt része. Ági, a párom alulról nyalta a csiklóját, miközben én elkezdtem lassú de határozott lökésekkel baszni.
Szilvi nyüszíteni kezdett, olyan hangokat adott ki, amilyeneket még nem hallottam tőle. Pedig hát volt pár dologban részünk...
Legalább tíz percig basztunk így. Nem kellett sok idő, a nővérem segge elkezdett rázkódni, és a hüvelye olyan szorosan fogta körbe a farkamat, mintha egy satuban lenne. Hallottam, hogy Ági nyelve hangosan lefetyeli a csiklóját... Szilvi testén végigszáguldott az orgazmus, az egész teste remegett, majd a feje is rándult egyet: a sokk villámcsapásként most ért el az agyába... Hatalmasakat sikoltott, hörgött az élvezettől.
Én csak tömtem, tömtem... nem engedett el percekig. Az elsőt még további rándulások követték, tudtam, hogy ezek nála sorozatos orgazmust jelentenek.
- Még basszál kiáltotta, és én tovább pumpáltam.
A látványtól, a pinája szorításától éreztem, újra elsülök.
- El fogok élvezni suttogtam. Tudtam, hogy nem szed semmilyen gyógyszert
- Nem érdekel, ne vedd ki... basszál meg, basszál meg... válaszolta
Ettől a mondattól végképp kész voltam. Megfogtam a derekát, tövig ráhúztam a faszomra és újabb hatalmas adag gecit lőttem ki, de most egyenesen bele a pinájába...
Éreztem, hogy teletöltöttem, de még mindig nem tudtam kivenni a farkamat, úgy szorított. Ahogy lassan kihúztam, az egész adag spermám az alul fekvő Ági arcára, szájába csorgott. Édes kis kedvesem mosolyogva nyalta körbe a száját.
Szilvia elborult Ági fölül, lihegve szólalt meg:
- Életemben még ekkorát nem élveztem. Nyaltatok és basztatok is egyszerre... ennél jobb nincs a világon.
Ági is elmosolyodott.
- Na végre. Láthattalak titeket kefélés közben. Nem semmi... Jó lenne máskor is, másképp is.
És így is történt. A nővérem a tanácsaival segített nekünk, és neki is jó volt... Azóta számtalan alkalommal csináltuk hármasban... majd még mesélek...Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (67)        Nem tetszik (14)Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2018-01-07 06:47:08
somebodyyy000777
kosz a tortenetet. mindkettot nagyon elveztem. foleg muikor a tesodat dugod. ko kemeny farokkal mindig ra rantok mikor olvasom


Ezt a szex történetet 10981 X olvasták el.