Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


Szextörténetek, erotikus történetek


Márti meséli

Beküldő:Bogyó

45 éves nő vagyok, a legjobb korban.
Jó állásom van, jól élek... csak a szexben nem jött össze hosszú-hosszú ideig az, ami kellett volna. De ez most megváltozott, megosztom veletek.
Az egyetemen inkább a tanulásra figyeltem, nem mentem bele a buliba. Ki is maradtam minden jóból, 22 évesen még szűz voltam. Persze a testi szükségleteim megvoltak, de ezt elintéztem magamnak. Kell a fenének mindenféle bonyodalom valami férfival, fiúval gondoltam.
Amikor elkezdtem, dolgozni egy cégnél, persze hamar rámrepültek a férfiak, amikor megtudták, hogy szingli vagyok - csak akkor még ezt nem így hívták.
A meló nemigen tetszett, visszahívtak az egyetemre büszke vagyok arra, hogy summa cum laude diplomáztam. És a mai napig ott vagyok, most már egészen magas beosztásban.
Persze jöttek itt is a férfiak, de nem volt szerencsém. Az egyik nős volt, a másik kicsit - nem is kicsit meleg - a harmadik meg... A harmadik meg csak ujjazni akart mindig, de ez olyan következményekkel járt, hogy utána hónapokig kezeltethettem magam.
Így maradt a magad uram, ha más nem.
Ha rámjött az izgalom, magamra zártam lakásajtó, és elpihenve az ágyon addig simogattam, ingereltem magamat, amíg nem robbant a gyönyöröm.
A vidéki városban, ahol élek, sokan ismernek. Amikor már odáig jutottam, hogy valami más is kell, a legközelebbi pesti utamon bementem egy szexboltba. Vettem pár pornólapot, és rászántam magam egy vibrátorra is. Innentől kezdve változatosabb volt a szexuális életem bár a panellakás vékony falai között ügyelnem kellett minden akcióra .
Aztán jópár év múlva jöttem össze az egyik labor mérnökével. Nagyszájú, jóvágású pasas volt, buktak rá a nők - de ő engem szúrt ki. Még 35 évesen is jól néztem ki (ha belegondolok, most is), akkor se, ma se vagyok 54 kilónál több. Nem nagyon a melleim, de van, aki a kislányos ciciket szereti.
Nem kellett sok idő, hogy összejöjjünk. egy évzáró buli után felmentem hozzá, és már minden mindegy alapon, meg némi kíváncsiságtól hajtva lefeküdtem vele. Hosszú-hosszú évek után éreztem magamban megint igazi farkat ez volt a baj.
Több mint 6 évig voltam vele, de számára a szex annyi volt, hogy hanyatt vágott, betette, két perc múlva elsült és már fordult is le rólam. Ha kérdezte, azt válaszoltam, hogy jó volt nekem is nem vallottam be, hogy egy francot volt jó. Jó volt vele egyébként, meg már 35 elmúltam, úgy éreztem, nem szabad egyedül maradnom.
Aztán eltelt jópár év, elegem lett belőle, főleg azután, hogy megtudtam, mással is kavar. Egyik nap reggel eljöttem tőle, és többet nem mentem felé. Amikor bent a munkahelyen keresett, elkerültem, letagadtattam magamat. Nem volt hülye, hamar rájött, mi a helyzet, lekopott.
Itt álltam megint egyedül - és kielégítetlenül. Négy pasim volt az életemben, és még nem volt olyan, aki jól megdugott volna, még soha nem élveztem el egy igazi fasztól.

Aztán tavaly egy szakmai konferencián feltűnt egy név a résztvevők között. Gimibe jártunk együtt Istvánnal, legalább 15 éve nem hallottam már róla. Annyit tudtam, hogy jól helyezkedett el, több diplomát szerzett, a neve néha fel-felbukkant az ő szakmáját érintő publikációkban, néha a tévében is megjelent. Eléggé megváltozott, meghízott egy kissé, szemüveges lett, a feje felül már kopaszodott.
A konferencia szünetében odamentem hozzá, felnéztem rá (én 165 vagyok, ő vagy 190 centi), és megkérdeztem:
- Szervusz, kérdezhetek valamit? - a tegezés a szakmánkban elfogadott dolog
- Persze, Márti - volt a válasz.
Nem hittem a fülemnek.
- Megismersz?
- Persze, nem változtál semmit. Nem úgy, mint én. Egyébként is, ismerem a publikációidait, ne feledd, rokon szakmában dolgozunk.
Nagyon megörültem. Elköszöntem tőle, mert kezdődött a következő előadás, amit a főnököm tartott, be kellett ülni az előadóterembe. De észrevettem, hogy István nem jött be, leült a folyosón egy fotelbe, a laptopjával babrált.
A következő szünetben még mindig ott ült. Odamentem hozzá.
- Bocs, ne haragudj, de határidőre le kell adnom egy kéziratot - szólt anélkül, hogy bármit mondtam volna.
Az arcomon láthatta a csalódottságot, és amikor felállni készültem, még szólt:
- De figyelj, este a vacsoránál majd tudunk dumálni.
Alig vártam az estét. Persze itt megint velem lett kiszúrva, mert a dékánom ragaszkodott hozzá, hogy mellette üljek, mint a tanszékünk üdvöskéje. Ja... 44 évesen üdvöske.
István látta, mi a helyzet, mosolygott, amikor összenéztünk.
Aztán a vacsora után szabad volt a terep, a főnököm pillanatok alatt kiütötte magát. A felesége vitte fel a szobájukba nem irigylem szegény csajt.
Végre odamehettem Istvánhoz.
Véget nem érő beszélgetésbe fogtunk. Elmesélte az életét, két házasság, két válás, szakmailag jó előremenetel , külföldi munkák volt, hogy egy évig Afrikába dolgozott.
Késő éjjel köszöntünk el egymástól. A kedves olvasó most azt várja, hogy a történet azzal folytatódik, hogy felmentem a szobájába, és egy orbitálisat keféltünk. De nem.
Két vagy három nap telt el, amikor emailben jelentkezett. Elmondta, hogy milyen jól érezte magát, hogy szívesen találkozna velem újra. Én is benne lettem volna, a gond csak az, hogy ő Pesten dolgozik, lakik, én meg ugye a Dunántúl egyik legnagyobb városában, ami még mellé eléggé távol is van.
Így heteken át csak levelezgettünk, majd chat-eltünk. Minden, minden szóba került, a volt osztályfőnökünktől a napi munkákig, szépirodalomtól a kedvenc filmjeinkig. A vége az lett, hogy teljesen egymásba zúgtunk. Neki sem volt senkije, nekem se, azt hiszem, ez így van rendjén.
A beszélgetések persze egy idő után pajzán hangot ütöttek meg. Nem lehetett kihagyni, amik aztán egy idő után még izgatóbbak lettek. Persze én is benne voltam ebben, gyakran én kérdeztem rá bizonyos dolgokra, mert benne volt egy erős szemérmesség. Idő kellett hozzá, hogy leírjon bizonyos szavakat, néha úgy kellett kihúzni belőle de ez különösen tetszett nekem. Nem bírom az olyan pasikat, akik rögtön obszcén módon kezdenek a dolgokhoz de ő megtetszett, egyre szerelmesebb lettem belé, és már én kértem, hogy ne finomkodjon.
Eljött az az idő, amikor nem volt megállás. Ősszel az új tanév kezdetén feltettem neki a kérdést:
- Nem akarsz soha már meglátogatni?
- Benne lennél? - volt a válasz. - Nem mertem kezdeményezni.
Elnevettem magamat, és írtam a választ
- Te tényleg ilyen mafla vagy? Mit gondolsz...?
Erre válaszul elmondta, hogy neki a testközeli kapcsolat csak akkor megy, ha szerelmes a másikba. Az az igazság, hogy erre is fázott rá, mert eddig összesen 6 nővel feküdt le abból kettőt elvett feleségül, de egyik sem vezetett jóra.
Én még ilyen érzékeny pasast nem láttam.
- Figyelj írtam neki. Én nagyon kívánlak, szeretnék veled lefeküdni... és szeretnék veled másnap melletted ébredni.

Ez meggyőzte.
A hétvégén pénteken délután ott állt az ajtóm előtt.
Az estét, a vacsorát nem írom le, minden téma szóba jött köztünk, és végül... megtörtént az, amire vágytam, amire vártam... majdnem 45 évet. Először csak apró csókokat váltottunk, de már közben éreztem megkeményedő farkát és a magam puncijának nedvesedését.
Én mentem be először a fürdőszobába, de pár perc múlva utánam jött. A kádban állva éppen a lábam közét szappanoztam amikor bejött.
- Folytathatom? kérdezte.
Kezébe adtam a mosdószivacsot. A hátammal, a vállammal, a derekammal kezdte, és végül ő is a combjaim közé nyúlt. Ahogy ott álltam, azt hittem, összerogyok az élvezettől.
- Beállhatok melléd a kádba ? - hagyta abba a fürdetésemet.
- Gyere...
Egy pillanat alatt kibújt a ruhájából, amikor a farka kibukkant, nem lepődtem meg, hogy égnek mered, mint egy cövek. Nem volt nagy farka, de nagyon szép, formás volt.
A kádban egymást fürdettük meg. Nagyon sokáig, simogattuk egymást, majd ő letérdelt - a zuhany a fejére folyt, de nem foglalkozott vele.
Feltette a jobb lábamat a kád szélére, odahajolt a széttárt combjaim közé, és a nyelvével elkezdett valami olyat csinálni, amilyet én még nem éreztem. Ahogy a meleg víz végigcsorgott a pinámon, és a nyelve befurakodott a csiklómhoz a nagyajkaim között azt hittem, szétrobbanok. Eszméletlen jó volt, amit csinált.
- Nem bírom tovább, gyere, basszál meg - szóltam.
Pillanatok alatt kimásztunk a kádból. Ő törölt meg, de azt is olyan finoman tette, hogy majdnem elolvadtam.
- Figyelj, el kell mondanom valamit - kezdte.
Na basszus, gondoltam magamban. Most jön az, hogy szeret valakit, vagy az, hogy nem áll fel neki, vagy hogy meleg, vagy mit tudom én.
- Tudod, hogy kint dolgoztam Afrikában, egy olyan országban, ahol nőt még macskában sem láttunk a közelünkben. Több mint egy évig magamnak kellett verni... tudod mit... és meg kellett szoknom, hogy nem tölthettem vele sok időt, mert szinte soha nem voltam egyedül a szobában. Ezért kérlek, ne bántódj meg, ha hamar elsülök...
Hát erre mit mondtam volna? Hogy nekem már mindegy, eddig sem volt jobb... meg most annyira lucskos vagyok, hogy nem érdekel. Ha nem jön össze, akkor legalább ez az egy alkalom, aztán majd meglátjuk.
- Figyelj, semmi baj nem lesz válaszoltam, de inkább magamat nyugtattam ezzel, mint őt.
Az ágyban pillanatok alatt újra tettre készek voltunk. A farka úgy állt, mint a cövek, és én pedig úgy benedvesedtem, mint még soha életemben. Nem is gondoltam volna, hogy lehet ilyen.
Amilyen a természete, olyan volt az ágyban is. Végtelenül finoman, óvatosan vett kezelésbe, végigcsókolta a testemet, a melleimet, simogatott, ahol csak ért. Lassan széthúzta a combjaimat, a lábamat csókolta végig, majd a pinámhoz érve a nyelvét a csiklómhoz érintette. Azt hittem, szétrobbanok. Ilyet még soha senki nem csinált velem, azoknak a faszfej pasik, akikkel eddig dolgom volt, fogalmuk se volt arról, milyen az, ha megcsókolják egy nő punciját... vagy pláne, ha kinyalják.
De még messze volt a vége.
Odanyúltam a farkához, és örömmel állapítottam meg, az még áll, mint a cövek. Kibújtam alóla, hanyatt fordítottam, és ráhajoltam a farkára.
- Ne, azt ne mondta
- Miért? - kérdeztem vissza
- Ez nem lehet neked jó... meg félek, így hamar elsülök...
- Bízd csak rám válaszoltam csak annyi kérek, ne élvezz bele a számba.
Nagyon finom volt a farka. Kemény, húsos, és úgy meredt az égnek, mint valami oszlop.
Pár perc múlva abbahagytam a kényeztetését.
- Kérlek, basszál meg - mondtam. Kívánlak...
- Várjál válaszolta. Felveszek óvszert.
Egy pillanat alatt felhúzta a gumit a merev farkára. Már nem tartott vissza semmi. Fölé kerültem, széttettem a lábaimat és beleereszkedtem az ágaskodó faszába. Tövig ráereszkedtem. Ő megfogta finoman a csípőmet és elkezdte mozgatni. Valami földöntúli érzés kerített hatalmába. Kicsit feljebb emelkedtem, mert éreztem, hogy a makkja, miközben befelé nyomult a hüvelyembe egyszer csak valami nagyon érzékeny pontot érintett meg. Mégiscsak van G pontom villant át az agyamon.
És onnantól nem volt megállás. Nem fel-le mozogtam a farkán, hanem előre-hátra hintáztattam a csípőmet. A farka, a makkja minden hátrafeszítésnél megnyomta a G pontomat. Percekig mozogtam rajta, már az se jutott eszembe, nehogy hamarabb elélvezzen. De erről szó sem volt.
Mint egy áramütés, úgy jött az orgazmus. A hüvelyemből indult el, elkezdett ütemesen összeszorulni... aztán a csípőm, majd az egész testem kezdett el rángatózni, a kéj végigszáguldott gerincemen és elért a fejemig. Hangosan felsikoltottam, és egy pillanattal később azt hiszem, elvesztettem az eszméletemet.
Arra tértem magamhoz, hogy teljes súllyal István faszán ülök... és lassan kicsúszik a farka a hüvelyemből... ő is kielégült.
- Istenem... - nyögtem ki végre megbasztál. Végre megbaszott valaki...
- Gyönyörű voltál - felelt.
- Látod - válaszoltam neki. Nincs itt semmi baj a farkaddal, nem sül el túl hamar.
Lassan felemelkedtem, le akartam róla szállni, de nem engedte. Megfogta a fenekemet, közelebb húzta a testemet a fejéhez, majd még közelebb, majd még közelebb. Amíg csak a széttárt combjaim közé nem került az arca ráültetett a szájára. És akkor jött valami olyasmi, amit sose gondoltam volna. A széttárt, a kielégüléstől lucskos pinámba illesztette a nyelvét, és elkezdett nyalni.
- Mit csinálsz? kérdeztem.
Kicsit félrefordította a fejét
- Gyönyörű volt az orgazmusod és szeretném megint...
Ilyen nincs gondoltam magamban. Egy férfi, aki azt akarja, hogy nekem jó legyen, még jobb legyen, a legjobb legyen.
Nem tiltakoztam. Széttártam a combjaimat, a pinám kinyílt. Ő odafért a csiklómhoz és valami fenomenális módon nyalta, nyalta. Bár nem sokkal előtte lettem megbaszva úgy, hogy elélvezhettem, ez a második még valami sokkal jobb volt. Valószínűleg a sok maszturbálásnak az lett a következménye, hogy mint sok nő -, a csiklóm által jobban el tudok élvezni és ezt ő is tudta.
A feje fölött térdeltem, a szájára nehézkedtem, Éreztem, hogy a pinám nedve folyik ki, de nem zavarta. Irtózatos erővel nyalt, közben a hátamat, a fenekemet simogatta. Nem kellett sok idő, és újra repültem. Az orgazmustól nem tudtam parancsolni a testemnek, a kezemmel, amivel a falhoz támaszkodtam a feje fölött, ütöttem a falat. A csípőm, a fenekem úgy rázkódott, hogy teljes erejével le kellett szorítania, hogy a szájával, a nyelvével nyalhasson, nyalhasson tovább.
Elájultam a gyönyörtől. Csak arra emlékszem, hogy mellette tértem magamhoz, de a testem még mindig aprókat rángatózott.
István csendben bámult.
- Gyönyörű vagy... - mondta
Mit mondhattam erre? Végre egy férfi, aki megbaszott, aki kinyalt, kielégített. Akinek én vagyok fontos, és nem a saját farka.
- Köszönöm neked... szeretlek... - csúszott ki a számon.
István elmosolyodott.
- Én is...


Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (64)        Nem tetszik (11)Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:


Ezt a szex történetet 9739 X olvasták el.