Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


Szextörténetek, erotikus történetek


Az ikrek (Négyes szex)

Beküldő:Bogyó

Beával osztálytársak voltunk a gimnáziumban.
A magas, vékony göndör hajú lány nem volt különösebben bombázó, de helyes és eszes is volt, ami különösen tetszett. Sokat olvasott, a filmekben is járatos volt, magyar szakon akart továbbtanulni. Aztán egy bulin az egyik sötét szobában kipróbáltuk, milyen a csendes kézimunka. Utána többször is találtunk rá alkalmat. Csináltuk a moziban, parkban, a szülei házában (egy marha nagy, háromszintes házuk volt a városunk Rózsadombnak nevezett környékén), de volt, hogy még amikor utaztunk valahová, a távolsági buszon is egymás nadrágjában turkált a kezünk. Aztán télen már az igazi szex, a dugás is sorra került.
Nem árultam el neki, hogy nem ő volt az első, a nővérem egyik barátnője már felavatott .
Jó volt Beával, de zavart, hogy míg az ujjaimtól - majd később a számtól - nyögdécselve, remegve élvezett el, amikor tömtem, nem igazán éreztem ezt a nagy orgazmust. Igaz, lehet, hogy bennem volt a hiba, mert bár a szám nagy volt (a farkam se kicsi), de azért eléggé ügyetlen lehettem még abban az időben. Viszont ami nagyon tetszett benne, hogy ahhoz képest, hogy milyen művelt, meg társaságban milyen visszafogott a viselkedése, szex közben nem fogta vissza magát a szövegével.
- Puncija a kislányoknak van, nekem pinám van - javított ki egyszer, amikor valami ilyesmi szóba került.
De ugyanígy beszélt másról is:
- Nem baj, ha nem szoplak le, ugye? Azt még nem szeretném.
Amikor azt válaszoltam erre, de igencsak áll a farkam, ő megint kijavított:
- A faszod...
Sokat voltunk együtt, csavarogtunk, moziba jártunk, felutaztunk Pestre színházba. Többször voltam náluk is, bemutatott a szüleinek és a két ikertestvérének, Évának és Csabinak, akik akkor voltak nyolcadikosok.
Nyáron aztán Beát felvették a tanárképzőbe, én Pestre kerültem az egyetemre. A kapcsolatunk lassan megszakadt, egészen mással voltunk elfoglalva, nemigen volt az az erős kötődés.

Jó pár év telt el, lediplomáztam, közben egy egyetemi évfolyamtársnőmet elvettem feleségül, majd egy év se telt el, elváltunk. A csaj másképp képzelte az életet, mint én, semmi jó nem volt benne - főleg a szexben nem.
Beával az egyik balatoni szállodában, egy volt osztálytársunk esküvőjén futottunk újra össze. Nagyon megörültünk egymásnak, kiderült, hogy bár több osztálytársunkat is meghívták, csak mi ketten mentünk el. A sok idegen között jó volt egy ismerős, végigdumáltuk az egész ceremóniát, meg a vacsorát is. Elmesélte, hogy tanít, nagyon szereti csinálni, levelezőn most szerzi a másoddiplomáját, át akar menni középiskolába. Közben fordít németből, verseket, novellákat ír, meg is jelent közülük már néhány.
Volt pár pasija, de az igazit nem találta még meg. Nincs senkije most éppen... említette meg, és ekkor éreztem, hogy valami mást is akar mondani.
Ez a más aztán még aznap éjjel az ő szobájában és ágyában bizonyosodott be.
A régi barátság örömére, meg a régi emlékeket felidézve egy hatalmast keféltünk még aznap éjjel. Ugyanúgy szerette a piszkos beszédet dugás közben, de már annyit változott, hogy közben is el tudott élvezni, nem is akárhogyan. Meglepődve éreztem, hogy miközben benne mozgok, ő a kezével a csiklójához ér, elkezdi izgatni magát... és a végén egy kis sikoly kíséretében hatalmasat élvezett, rángatózott a teste, kapkodta a levegőt.
Húúúú, ez kell nekem, gondoltam magamban, miután már mellette feküdtem, mert elsült a farkam nekem is. Helyesebben a faszom...
- Jó volt? - kérdeztem a végén.
- Szerinted? - vigyorgott - Nagyon jól tudsz baszni...

Aztán elmagyarázta, hogy a főiskolán tanulta meg, hogy úgy tud kielégülni, ha közben a csiklóját izgatja. Másban is sokat fejlődött - már nem volt ellenére az orális szex, szeretett adni is és kapni is. Megmutatta, milyen ügyesen tud szopni, cserébe még aznap éjjel én pedig kinyaltam őt - igencsak hálás volt. És továbbra is szabadosan beszélt, ami nekem különösen jólesett a fapina feleségem után, akinek nem hogy nem jött ki ilyen a száján, még hallani sem szerette.

Így kezdődött az újabb kapcsolatunk. Már nem kellett a szokásos köröket futni, hiszen évek óta ismertük egymást, majdnem mindent tudtunk egymásról... az a pár év mindkettőnknek jót tett.
Közben én is hazaköltöztem Pestről, ott kezdtem el dolgozni. Bea hol nálam töltötte az éjszakát, hol én aludtam náluk az ő szobájában, a szülei elfogadták, hogy megint együtt vagyunk.
Több mint egy év telt el így.
Nyáron a szülei az ikrekkel, akik akkor érettségiztek le, lementek Balatonszéplakra, a nyarat mindig ott töltötték a nyaralójukban. Mi persze kihasználtuk ezt, majdnem minden este (és sokszor nappal is) dugtunk a házukban, minden helyiséget és minden pózt kipróbáltunk. Sokszor csak a mellére vertem a farkamat, volt, hogy leszopott, kinyaltam, de persze az igazi kefélés volt a legtöbb. Szerettem, ahogy elélvezett. Olyankor elkezdett remegni, majd rázkódni, a rázkódás végigfutott az egész testén, a kapkodta a levegőt és egy hol halkan, hol hangosan nyögött, vagy egy apró sikoly hagyta el a torkát. Szerettem látni utána az arcát, és ahogyan kielégülve mosolygott.
Úgy július vége felé egy moziban töltött este után is hozzájuk mentünk. Mikor odaértünk a kapuhoz, szólt:
- Ma csendben legyünk, Éváék hazajöttek a hétvégére.
- Oké - mondtam. Megvolt az elképzelésem, hogyan csináljuk úgy, hogy ő csendben legyen. A 69-es pózban az ő szája is foglalt, az enyém is...
Amikor beléptünk a házba, az emeletről ütemes ágynyikorgásra és fura nyögésekre, lihegésekre lettünk figyelmesek.
- Te... itt valakit dugnak - mondtam vigyorogva.
- Igen - válaszolt, de nem valami vidáman, sőt.
Megfogta a kezemet, bevonszolt a szobájába, és elkezdett tenni-venni, mintha valami nagyon fontos dolga lenne. Éreztem, hogy zavarban van, ugyanakkor mérges is. Nem értettem miért? Valamelyik testvére kefélt, elég nagyok már, mi ebben a bosszantó...
Próbáltam beszélgetni vele, de nemigen válaszolt. Közben odakint abbamaradt a kefélés hangja, csend lett.
Bea ágyára hevertem le, odahúztam magamhoz.
- Na, mi van? kérdeztem.
Ebben a pillanatban kinyílt a szobája ajtaja, és a húga lépett be. Lemerevedtem, mert egy szál köntösben volt, a köntös alatt csak egy fekete csipkés bugyi volt rajta. Látszott a szép, kerek melle, ami teltebb volt, mint a nővérének... és a bugyi alatt a puncija, ami simára volt borotválva.
Azannya, gondoltam magamban. Akkor őt dugták ezek szerint.
- Sziasztok, csak ti vagytok? Akkor jó - szólt a húga. - Csak be akartam köszönni.
- Szia - válaszolt Bea eléggé ridegen. - Lehettetek volna csendesebben is.
- Jól van, na. Nem számítottunk rá, hogy hazajöttök.
Párom még mindig dühös volt.
- Oké, oké, le lehet lépni - szólt a húgának.
Ebben a pillanatban újra kinyílt az ajtó, és Csabi, Éva ikertestvére lépett be.
- Sziasztok - szólt vidáman. Minden rendben?
Egy pillanat alatt megállt bennem az ütő. A srácon egy szál alsónadrág volt, annak az eleje vastagon kidudorodva... a farka ágaskodott benne. Nem kis példány, meg kell hagyni.
- Jössz? - kérdezte Csabi a húgát, - együnk valamit. És ezzel már ki is léptek a szobából.
Ekkor esett le, hogy ezek egymással kufircoltak.
Amikor Beára néztem, azt láttam, hogy sírás kerülgeti, elkezdenek folyni a könnyei. Nem tudtam, mit mondjak, valószínűleg nem a legjobb kérdést tettem fel.
- Te, ez az volt, amire gondolok, vagy én vagyok a hülye?
Bea erre elbőgte magát.
- Jól van, jól van, ne haragudj. Ne sírjál már - próbáltam vigasztalni.
Ő ledobta magát az ágyra, befelé fordult a falhoz és úgy rázta a zokogás.
Én nem tudtam mást tenni zavaromban, mint hogy odabújtam a hátához, elkezdtem simogatni, nyugtatgatni. Percek teltek így el, mire abbahagyta a bőgést.
- Kérlek, ne mondd el senkinek, amit láttál - szólalt meg.
- Ne félj, nem fogom elmondani - ígértem meg. - De mi ez az egész?
Nagy nehezen elmesélte.
- Már több mint két éve, hogy rajtakaptam őket, ahogy dugnak.
- És te mit szóltál ehhez?
- Gondolhatod. Állatira kiborultam, főleg, hogy nekem meg pont akkor volt Zsókával az a dolog.

Igen, erre emlékeztem. Zsóka egy kolléganője volt, kikezdett vele, párszor szeretkeztek - úgy lány módra -, de aztán a csaj olyan erőszakosan ki akarta sajátítani őt, hogy alig bírt megszabadulni tőle. Akkor hagyta ott az előző munkahelyét, és költözött haza.
- De ha te tudtad, miért nem állítottad le őket?
- Ez nem olyan egyszerű. Tudod, ők nem csak dugnak, hanem nagyon szerelmesek egymásba. Együtt nőttek fel, szinte minden pillanatban együtt vannak. Amikor rajtakaptam őket, és balhéztam velük, elmondták, hogy szeretik egymást, és kurvára nem érdekli őket senki véleménye, együtt akarnak lenni.
Kedvesem látta az arcomon, hogy nemigen hiszem el.
- És tényleg így van. Éva mos, főz Csabira, a kölyök bevásárol neki, van, amikor csokival, virággal várja. Együtt csinálnak mindent, moziba járnak, nyaralni együtt mennek. Mintha férj és feleség lennének...
Elképzeltem a dolgot. Az világos, hogy kétpetéjű ikrek, és szinte semmiben nem hasonlítottak egymásra. Éva kis mokány csajszi, fekete hosszú haj, olyan filigránnak neveznék. Csabi ezzel szemben magas, vékony lakli fiú, inkább vöröses hajjal, mint barnával. Két teljesen különböző alkat.
- És te erre mit mondtál?
- Amikor rájöttem, hogy ez sokkal több, mint az, hogy csak dugnak, leültem velük beszélni. Megígértettem velük, hogy nagyon vigyáznak arra, hogy idegenek meg ne tudják, és arra is, hogy Éva teherbe ne essen.
- Most mondd meg - folytatta -, mi a fenét csinálhattam volna? Ha tiltom, vagy főleg, ha elárulom őket apáéknak, csak nekik teszek rosszat, és tudod jól, ha valamit tiltanak egy gyereknek, még jobban akarja. De ennek már két éve, és látom, hogy boldogok. Csak nekem rohadt nehéz - te vagy az első, aki tudja hármunkon kívül. És nagyon kérlek, ne mondd el senkinek.
- Ezt megígérem. Szeretlek, Tücsök. - válaszoltam
De azért valami nem hagyott nyugodni. Kiléptem a konyhába, a hűtőben volt vörösbor, kiöntöttem egy-egy pohárral mindkettőnknek, bevittem. Bea hálásan nézett rá, kellett neki is a szíverősítő. Egy húzásra lehajtotta, amin elámultam.
- És anyádék? Ők sem tudják?
- Anyám belehalna az biztos. Apám meg az lenne a legkevesebb, hogy levágná Csabi farkát és feldugná a seggébe...
- Mármint a sajátjába? - engedtem el megint egy idétlen viccet.
- De hülye vagy bazdmeg... - nevette el magát Bea, és a mellkasomra vágott egy nagyot.
Egyébként el tudtam képzelni az öregről, hogy durva dolgot tett volna sráccal.
- Oké. Akkor most mi legyen?
- Aludjunk mondta a kedvesem.
- Persze - válaszoltam.
Lekapcsoltuk a villanyt, elkezdtük lassan csókolózni, tapogatni egymást. De az agyamból nem tudtam kiverni a dolgot. Bea érezte ezt, felkapcsolta a villanyt.
- Mi van? - kérdezte.
- Tudod, nem megy ki a fejemből - mondtam, de ő megtalálta a megoldást.
- Kérsz még egy kortyot?
- Hú, igen az jól esne.
Most ő lépett ki a konyhába, behozta a borosüveget. Eléggé bírom az italt, Beáról ez nem mondható el. A második pohár után kezdte elengedni magát - nekem még nem ment annyira.
Látva, hogy még mindig a testvérein jár az eszem, felállt, és kiment a szobából. Vagy tíz perc telt el, mire visszajött, vagy talán több... egy kicsit bealudtam.
Kézen fogott, és kihúzott maga után a nappaliba. Addigra már ott ült az öccse a kanapén, a húga az ölébe bújva, mint egy kismacska - mindketten ugyanolyan alulöltözve, mint az előbb.
- Akarsz valami jót? - kérdezte Bea, akin látszott, hogy teljesen feloldódott.
- Mire gondolsz? - kérdeztem vissza.
Csabi ekkor megkérdezte:
- Voltál már többes szexben?
Hú, a mindenit... erre sose gondoltam.
- Mire gondoltok? Hogy mi így négyesben?
Az ikrek egyszerre bólintottak.
- Aha...
Beára néztem, aki közben szintén lehuppant a kanapéra.
- Te voltál már?
Mielőtt a nővére válaszolhatott volna, Csabi közbevágott:
- Bea elmondta, hogy rájöttél, mi a helyzet. Remélem, megbízhatunk benned, hogy köztünk marad.
- Persze válaszoltam, - de négyesben?
- Aha... de a nővérkém biztos nem mondta el, hogy ő már párszor megnézett minket.
Bea zavarba jött.
- Jól van, na.. nekem is kellett valami igazi szexélmény, a hülye bunkó pasik után.
- És az öcséd téged is...? - bukott ki a mondat a számon.
- Dehogyis - válaszolta Bea. - Soha nem feküdnék le Csabival. Nagyon helyes és jó srác, és láthattad, nem is akármekkora a farka - de ő a húgomé. Én olyankor csak masztiztam. De jó volt látni titeket - fordult a testvérei felé - szeretem, amikor... - most kivételesen nem akarta durván nevezni a dolgot - amikor szeretkeztek.
Éva, aki eddig meg se szólalt, ekkor közbeszólt.
- Ne is akard mondta. - Ő az enyém.
Nekem azért még motoszkált valami az agyamban.
- És hogyan gondoltátok? Mindenki a maga párjával, vagy cserélünk is közben?
- Egy lófaszt - csúszott ki a két lány száján egyszerre -, mindenki csak a magáéval.
Így történt, hogy négyesben keféltünk egy nagyot.
Csabi a kanapén maradt ülve, széttárta a lábait. Éva szakértő kezekkel húzta le a srác alsónadrágját, amiből rögtön kipattant méretes farka. Legalább 18-20 centis volt, vékony, de látszott rajta, hogy kőkemény. Éva mindkét kezével elkezdte simogatni, körbeölelte, lassan elkezdte húzogatni rajta a bőrt. Észre lehetett venni, hogy ért hozzá.
Ekkorra az én párom is megszabadult a ruhájától, és ugyanazt tettük, mint az ikrek, csak fordított felállásban: ő ült le a kanapéra, én térdeltem elé. Széttárta gyönyörű hosszú combjait, feltárult a pinája. Én elkezdtem simogatni először a lábát, felfelé haladtam, majd a hasa alja, és végül a pinája következett. Bea széthúzta a nagyajkait, a csiklója keményen dudorodott kifelé. Mielőtt ráhajoltam, odanéztem a másik kettőre. Éva akkor már szájában tartotta Csabit, lassan fel-alá mozgott a feje a faszán. Amikor lefelé haladt, kicsit eresztett a szája szorításán, amikor felfelé, akkor összébb szorította az ajkait. Igazi profi módra szopott. Elmosolyodtam, mert tudtam, hogy a nővére is így csinálja.
Ráhajoltam Bea pinájára, és elkezdtem puszilgatni. Körbecsókoltam, majd a csiklójához ért a szám. Egyik kezével a fejemet rászorította és csak annyit súgott: nyaljál ki...
Nem kellett kétszer mondani, a nyelvem elkezdett táncolni a csiklóján. Bea hangosakat nyögött, és suttogott közben.
- Nagyon finom... nagyon finom...
Éreztem, hogy a farkam áll, mint a cövek, felemelkedtem és oldalra néztem. Ekkora már ők is továbbléptek. Éva éppen abbahagyta a szopást, megfordult és Csabinak háttal lassan ráereszkedett az öccse farkára. Ilyen szépet még nem láttam pornófilmeken sem. Húsos, csupasz pinája körbeölelte a srác farkát, lassan elnyelte, és tövig csúszott rá. Egy hangos sóhaj jelezte, hogy benne van a farok, a legjobb helyen, ahol csak lehet.
Bea is ezt nézte. Felálltam
- Térdelj fel kérlek, akarlak - mondtam neki.
Bea megfordult, feltérdelt a kanapéra, készen állt, hogy beléhatoljak. Megfogtam a finom kis seggét, szétfeszítettem. A vörös szőrrel keretezett pinája kinyílt. Ő hátranyúlt a combjai között, megfogta a farkamat, a makkomat a hüvelyéhez illesztette és megszólalt
- Basszál meg...
Lassan betoltam neki, éreztem, hogy a finom forró és nedves hüvely körülveszi a farkamat, szinte beszívja magába.
Közben Éva lassan fel-le vonaglott az öccse farkán. Nem lovagolt, úgy, mint ahogy a pornófilmekben látni lehet, hanem minden mozdulatot kiélvezve lassan csúszkált fel-alá a pinájától nedves, hosszú hímveszőn. Azt akartam, hogy ezt a párom is lássa.
- Gyere, menjünk le a szőnyegre.
Kivettem a farkam, Bea a szőnyegre térdelt, négykézlábra állt, és újra felkínálta a magát. Úgy helyezkedtünk el, hogy lássuk a testvéreit.
Gyönyörű látvány volt. Éva széttárt combjai, közöttük a nedves pinája, amiben Csabi fasza járt ki-be. Előttem a párom gömbölyű feneke, és az ő pinája, amiben a farkam, mint egy dugattyú mozgott. Szépen, lassan basztam, finoman mozogtam, élveztem minden pillanatot. És közben mindkét csaj hangosan nyögött, sóhajtozott. Ők minket néztek, én őket, s láttam, hogy Bea is felemeli a fejét, és gyönyörködik bennük.
Talán tíz percen át dugtunk így, amikor Éva elkezdett élvezni. Ahogyan a nővérének, neki is először a combjai remegtek, összezárta majd széttárta őket. Az arcán mosoly futott át, a remegés kezdte elönteni az egész testét, kapkodta a levegőt. Egyszer csak megfeszült, a fejét hátravetette és egy éles sikoly hagyta el a torkát. Ebben a pillanatban láttam, hogy Csabi arca is eltorzul, megszorítja a testvére derekát és tövig belemeríti a faszát annak hüvelyébe, majd a következő pillanatban elkezdi tölteni. Ötöt vagy hatot rándult, minden egyes lövésnél megvonaglott a teste. Éva is ekkor jutott az orgazmus csúcsára, szinte öntudatlan állapotban fogadta magába az öccse spermáját.
A látványtól az én párom is elkezdett rázkódni. Megemelte a fenekét, hogy még mélyebbre hatoljak, és hangosan megszólalt:
- Basszáááááál méééég, kérlek, basszál....
Abban a pillanatban éreztem, hogy összeszorul a pinája, mintha marokra fogta volna a farkamat, és elkezd rángatózni a teste. Olyan hevesen élvezett, hogy keményen kellett markolnom a fenekét, hogy ki ne csússzak belőle. Hangosan nyögött, kapkodta a levegőt, gyönyörű látvány volt, ahogyan élvezett.
Nem bírtam tovább én se - eleresztettem az első lövést. Tövig nyomtam a farkamat, és hangosan elkezdtem hörögni. Bea minden egyes rándulására egy újabb spermaadagot spricceltem a pinájába, úgy éreztem sohase hagyom abba.
Bea a hasára rogyott, de nem engedett el. Ráfeküdtem a hátára, lassan kicsúszott a faszom a testéből. Éva is ekkor tért magához. Leszállt az öccse még mindig mereven álló farkáról. A hüvelye nem bírta megtartani a rengeteg ondót, az vastag cseppekben folyt ki belőle.
- Isteniek voltatok - szólalt meg Éva. - Még sose láttam ilyet.
- Ti is nagyon szépek voltatok - dicsértem meg őket.
Bea nem mozdult, csak lihegve feküdt a földön. Odafordultam hozzá.
- Édesem, észrevettél valamit?
- Mit? - suttogta halkan, az orgazmus még mindig apró kis remegésekkel jelezte, hogy nem múlt el.
- Nem segítettél be az ujjaiddal - mosolyodtam el.
Bea erre felém fordult. A szeme csillogott az elélvezéstől, pár másodpercig nem szólalt meg, aztán mégis:
- Jézusom... Végre meg lettem úgy baszva, hogy nem kellett magamnak az ujjammal csinálni közben... Istenem, istenem - karolta át a nyakamat - szeretlek nagyon. Köszönöm, drágám.
Láttam, hogy Éva, aki ekkorra már visszabújt az öccse ölébe, mint egy kismacska, elmosolyodott. Ő már régóta ismerte ezt az érzést.
- Köszönöm nektek is - mondta Bea.
Csodálatos élmény volt.
Azon a nyáron még egyszer párszor megismételtük ezt, kihasználva, hogy a szüleik nincsenek otthon. De volt, hogy elmentünk egy szállodába, és ott töltöttük együtt négyesben a hétvégét, mindent, de igazán minden kipróbálva. De szigorúan csak a saját párunkkal.

Utóirat.
Bea azóta a felségem lett, gyerekeink is születtek. Éva és Csabi elvégezték az egyetemet Németországban, továbbra is együtt élnek. Senki nem tudja a környezetükben, hogy testvérek - annyira hétköznapi vezetéknevük van, hogy még a papírokból sem tűnik fel senkinek. Továbbra is szerelmesek egymásba, boldogok.
Vigyáznak, hogy ne legyen gyerekük - ám cserébe a mi gyerekeinket imádják. Évente többször is hazajönnek, rengeteg ajándékkal, és a kölykök nem akarnak leszállni a nyakukról, amikor itthon vannak.
Ja, hogy el ne felejtsem... nekünk is ikreink születtek, egy fiú és egy lány...Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (42)        Nem tetszik (9)Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2018-01-31 09:49:38
Gábor
471Szép történet!


Ezt a szex történetet 8614 X olvasták el.