Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


Szextörténetek, erotikus történetek


Unokahúgommal...

Beküldő:CRM

Tél volt és én 16 éves voltam. Ezelőtt még sosem voltam lánnyal. Ezek lettek volna az alapok.
Egy téli hétvégén úgy adódott, hogy unokahúgom, akit 13 éves volt eljött hozzánk hétvégére. Én nem annyira örültem neki mert az emlékeimben nem az volt, hogy milyen szuper dolog vele lenni. Évek óta nem láttam de amikor belépett az ajtón akkor teljesen elcsodálkoztam. Tudtam, hogy bűnös dolog ilyenre gondolni de engem teljesen felizgattak a kis mellei és a feszülős nadrágja.
A délelőttöt együtt töltöttük. Beszélgettünk telóztunk filmeztünk. Tudni illik nem azért voltak rossz emlékeim róla mert nem szerettük egymást, hanem azért mert folyton ragaszkodott hozzám és ölelgetett amit én annó annyira nem szerettem. Most viszont este teljesen más volt minden. Szüleink elmentek bulizni egyet az éjszakába és mi ketten maradtunk otthon. Megnéztünk egy horrorfilmet és egész végig a kezemet szorongatta amikor megijedt. Miután vége lett mind a ketten zuhanyoztunk és átöltöztünk az alvós ruhánkba. Alvás előtt odajött hozzám egy ölelést adni alvás előtt. Mivel mind a ketten egyszerű kis ruhában voltunk éreztem a kis mellbimbóit a ruhán keresztül és ettől, akarva akaratlanul felállt a farkam. Lehet ő is megérezte mert hirtelen meglepődött, de aztán szorosabban ölelt.
A kezem lecsúszott a fenekére és elkezdtem simogatni. Nem tudom mi történt velem de csak annyit hallottam a fülembe suttogva, hogy ne hagyd abba. Elkezdtünk ölelkezni és lehúztam a bugyiját amiben volt, majd a pólót is. Leültem az ágyra és az ölembe kaptam. Hevesen csókolózni kezdtünk majd, megfordultam és lefektettem az ágyra. Rajtam még ruha volt de a boxeremen keresztül kényeztettem a punciját. Egy idő után levetkőztetett engem is és húzogatni kezdte a bőrt a farkamon. Az arcára élveztem majd megint harcra készen állt a péniszem. Végig csókolgattam a testét és végül a puncijánál kötöttem ki ahol elkezdtem kinyalni. Addig csináltam még el nem ment. Ezután lefeküdtem a hátamra és rá ült a farkamra és mozogni kezdett rajta. Láttam, hogy fáj neki a szüzességének elvesztése de csinálta. Végül nagyon élveztünk és egymást simogattuk utána. Csodás érzés volt úgy feküdni hogy ilyen szép kis aranyos mellek vannak mellettem
Másnap reggel mintha mi sem történt volna mentünk ki reggelizni a szüleinkkel és a délutáni csendespihenő alatt is titokban kényeztettük egymást a szobában.
Vége.

- CRM


Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (72)        Nem tetszik (32)Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2018-02-01 18:19:24
asd
Hosszú bevezetés, összecsapott sztori. Szar.

2018-03-06 22:34:13
Troooooll
Elég szar


Ezt a szex történetet 16016 X olvasták el.