Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


Szextörténetek, erotikus történetek


Seggbe dugott egy néger fasz

Beküldő:Likner Bea

Bea vagyok, az éjszakai életben élek, amióta egy bárban dolgozom, így általában a munka végre mindig felszedek valakit, akivel az éjszaka hátralévő részét szex-el töltöm el. A minap kicsit különleges pasit fogtam ki egy kis erotikára, ugyanis Tim, egy fekete bőrű, szexis fiú, akivel sikerült egy kis kalandba bonyolódnom. Türelmesen várt rám zárásig, majd kézen fogtam és a közeli lakásomra siettünk. Amint beléptünk az ajtón, máris nekem esett hatalmas szájával, nyelve egész számat betöltötte, feszülő nadrágja szép mérettel kecsegtetett. Gyorsan levetkőztettük egymást, és máris meztelenül csókoltuk és simogattuk egymást, ahol csak értük. Izmos testén virított kezem, ahogy nyakától lefelé csúsztattam lábai közé, ahol már kellően meredezett igazán méretes farka. Egy kis simogatás után letérdeltem elé, és felmértem a méreteit, majd lassan számmal is birtokba vettem fekete szerszámát. Magabiztosan a kezeim közé fogtam, és a makkjánál kezdve nyalogatni kezdtem, miközben kezeim le fel húzogatták dárdáján a bőrt.

Fokozatosan toltam farkát egyre mélyebbre a számban, míg nem makkja már-már a torkomat érte. Előnedve folyamatosan a számba csorgott, éreztem, hogy élvezi a szám játékát. Egy idő után, még mielőtt teleélvezte volna a számat, felhúzott magához, szájon csókolt, majd ő bukott lábaim közé, egyik lábamat a nyakába véve térdelt előttem, szeméremajkaimat széthúzva mélyen benyalt a már nedves puncimba. Megremegtem a vágytól, ami átjárta testemet, és becsukott szemmel adtam át magam az élvezetnek, mikor csiklómon heves nyalakodásba kezdett. Ujjait puncimba nyomta, és lassan mozgatni kezdte, ami még jobban felizgatott. Mindketten éreztük, hogy ez hamar eljuttat a csúcsra, így gyorsított a tempón, amitől hamarosan tényleg elélveztem, orgazmusom apró visításokkal törtek elő belőlem.
A csodás fekete szerető nemsokára az ágyra térdeltetett, és hátulról nyomult nedvemtől tocsogó puncimba.

Lassan kezdett mozogni, de hamar felgyorsult a tempónk. Néger farkával ki-be csapódott bennem, és közben néha hatalmasat csapott a fenekemre, ami még jobban fokozta bennem is a vágyat. Megnyálazva ujjait fenekemhez nyúlt, és benyomta belsőmbe, amit halk sóhajjal fogadtam, imádtam az anál szexet. Pár pillanat múlva már helyet is cserélt, farkát kihúzva belőlem fenekem rózsájához illesztette, és lassan belém tolta. Amint végigért bennem, mozogni kezdtem, és ettől egyre fokozódott bennem is a vágy. Kezemmel lábaim közé nyúlva simogattam hol a golyóit, hogy pedig a csiklómat, miközben egyre gyorsabb tempót nyomtunk az ágyamon. Szinte teljesen egyszerre értük el a csúcsot. Pár hatalmas lökéssel spriccelte tele hátsómat, aminek érzésétől és is a csúcsra jutottam. Fekete kezeivel szorosan tartott a gyönyör okozta vonaglásom alatt, kifulladva, de kielégülve lihegtünk egymás nyakába és pár perc pihenő után, újra érezhettem fekete farka csodás, kéjes játékát.

Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (41)        Nem tetszik (20)Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:


Ezt a szex történetet 13987 X olvasták el.