Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


Szextörténetek, erotikus történetek


A legdögösebb lány

Beküldő:sawsa

Az eset tavaly nyáron történt, 16 éves voltam. Néhány haverommal voltam a városi parkban, amikoris hozzánk szegődött Viki, aki az egyik legdögösebb lány volt a generációnkban. Rólam annyit kell tudni, hogy kb. 175 cm magas vagyok, sportos testalkatú, barna hajú és barna szemű. Kb. fél órán át sétálgattunk, előbb az egyik barátom lépett le, majd a másik is, szóval Viktóriával kettesben maradtunk. Felajánlotta, hogy menjünk el hozzá, én természetesen beleegyeztem.
Rövid gyaloglás után megérkeztünk a házukhoz. Viki kb. 170 cm magas, hátközépig érő barna haja van és kék szeme, elég vékony testalkatú, a mellei nem túl nagyok, de nem is kicsik, a feneke az valami csodálatos. Kint több, mint 30 fok volt, szóval eléggé leizzadtunk, s bent a házban miután Viki levette a cipőjét megláttam Viki csodaszép kis lábait, amitől rögtön felizgultam. Megkínált vízzel, majd felmentünk a szobájába. A lány fehér bokazoknit, farmer shortot és egy rózsaszínű topot viselt, amiből nagyon szépen kilátszódtak a mellei. A lépcsőn felfelé menet végig a popsiját bámultam, s ő ezt észre is vette, de nem szólt semmit.
Az ágya szélén ültünk és beszélgettünk átlagos dolgokról meg telefonozgattunk, míg nem szóba került a csaj-pasi téma:
- Neked volt már barátnőd? - kérdezte Viki.
- Nem, még nem volt. - feleltem kicsit megszeppenve - Hát neked volt barátod?
- Volt, de nem valami komoly érted. Akkor te ugye .nem is voltál még lánnyal .úgy?
- Hát nem. - feleltem meglepve.
- Láttam ám, hogy a fenekemet bámultad, most meg az előbb a melleimet nézted, ha nem tévedek - mondta Viki mosolyogva.
Én elégé zavarba jöttem, s így is válaszoltam:
- Ö, hát, tudod .nagyon szép vagy hát .csak én szóval bocsi, de nagyon vonzó vagy.
- Semmi gond, ha szeretnéd, akkor megnézheted a melleimet. - mondta Viki.
- Pfú, azta, hát, nagyon szeretném megnézni, nagyon köszönöm.
Egy pillanat alatt elszállt a sokkhatás, amit Viki az előbbi mondatával okozott, s immár csak arra figyeltem, ahogy a lány felemeli a karjait és várja, hogy levegyem róla a topot. Nem sokat tétováztam, közelebb ültem hozzá, s lassan elkezdtem felfelé húzni a ruháját, miközben éreztem a 16 éves lány csodálatos illatát. Lekerült a top, így már csak a melltartó takarta előlem Viki kebleit. Nem akartam elsietni, így hát előbb szájon csókoltam a lányt, majd a nyakát puszilgattam és a haját simogattam. Pát perc után ő kapcsolta ki a melltartóját én pedig lehúztam róla. Mesés látvány volt a két cici, amint ott csüngtek előttem, s én megmarkoltam őket. Még én Viki melleit kényeztettem, addig ő levette rólam a pólót, s a mellkasomat simogatta, ami nagyon jól esett.
Viki a kezemet a nadrágjához irányította, jelezve ezzel, hogy szabadítsam meg attól. Kigomboltam a nadrágot, Viki hátradőlt az ágyon, én pedig lehúztam róla, de bugyiját rajta hagytam. Még mielőtt a lány bármit is csinált volna, én is levettem a nadrágomat és újra csókolózásba kezdtünk. Viki egyre közelebb ért kezével az alfelemhez és lehúzta rólam az alsónadrágot. 17 centis farkam ott meredezett előtte, úgy tűnt nagyon tetszik neki. Óvatosan megmarkolta, ekkor azt mondta:
- Nagyon szép!
Hátradőltem az ágyon, Viki pedig lassan verni kezdte a farkamat, majd megcsókolta a makkomat. Kicsit később már az egész makkom a szájában volt, s a nyelvévek izgatta. Nem is bírtam sokáig:
- Ahhh ez nagyon jó Viki, csak .mindjárt elmegyek.
Alig hogy ezt kimondtam, már lövellt is ki belőlem a sperma, egyenesen Viki arcára. Látszott rajta, hogy nagyon meglepődött, de gyorsan úrrá lett a helyzeten.
- Bocsi, azt hidtem később jön. - mondtam.
- Nem baj .szerintem ez normális, így első alkalomkor.
E mondat után Viki hátradőlt, letörölgette magát, majd szinte kérte tekintetével, hogy vegyem le róla a bugyit.
Mikor megfogtam a ruhadarabot éreztem, hogy teljesen átnedvesedett, majd lehúztam.
Elém tárult a tinilány simára borotvált puncija, ami hihetetlenül gyönyörű volt. Lassan közelebb hajoltam hozzá, s megéreztem a punci édeni illatát, amitől rögtön fel is állt a nemrég még lankadó farkam. Nyalni kezdtem, közben néha a kezemmel besegítettem. Csodálatos íze volt, csak úgy tocsogott a nedvektől, ajakaimmal ingereltem Viki hüvelyének bejáratát, amit ő nyögésekkel nyugtázott.
Néhány perc után Viki elélvezett, forró puncija csaknem belefolyt az arcomba, csodálatos volt.
Ekkor abbahagytam a nyalást és a lány szemébe néztem:
- Még szűz vagyok, de amúgy ne félj, mert tablettán vagyok. - mondta Viki.
- És akarod? - kérdeztem.
- Igen, nagyon kívánlak. - felelte.
Viki fölé hajoltam és a farkamat barlangjának bejáratához illesztettem. Amikor a farkam hozzáért a puncihoz, a lány egy pillanatra megremegett. Lassan betoltam a farkam Viki tüzes szűz puncijába, nagyon szűk volt, de hihetetlen jó volt érezni, ahogy a lány teste lassan hozzáigazodik a farkamhoz. Nemsokára már tövig voltam a lányban, s ütemesen dugtam. Pár tolás után Viki jelezte, hogy húzzam ki a farkam, így is tettem, s ő a hátamra fektetett, majd lovagló pózban folytattuk. Így sem volt igazán jó, így hát Viki ismét leszállt rólam, s bepucsított. Annyira izgató látvány volt az az istennői segg és a pirosra kefélt punci, hogy belenyaltam még vagy ötször, míg nem újra bedugtam hímtagomat a lányba. Izzadtunk, így mikor a testem Viki popsijához csapódott, csattant egyet, ez nagyon felizgatott. Néha meg-megcsapott a lány puncijának illata, ami már annyira feltüzelt, hogy éreztem, közel a vég.
- Viki, én nem bírom tovább! - mondtam.
- Ne vedd ki, élvezz a puncimba!
Ezzel életem legnagyobb spermaözönjével spricceltem tele Viki punciját. Még töltöttem a lányt, ő is élvezett, hüvelye párszor rászorult a farkamra, kipréselve belőle az utolsó csepp spermát is.
Nem húztam ki azonnal a farkam, de mikor kihúztam, akkor a spermám és Viki nedveinek keveréke kibuggyant a hüvelye bejáratán. Ez a látvány biztosított engem azzal, hogy jól végeztem a munkámat .
A dugásunk után együtt letusoltunk, majd egymás karjaiban aludtunk néhány órát.

Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (47)        Nem tetszik (7)Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:


Ezt a szex történetet 7522 X olvasták el.