Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


Szextörténetek, erotikus történetek


Franciázás Klárival

Beküldő:Bogyó

Klárit ketten keféltük meg a bátyámmal először. Illetve én megdugtam, a bátyámat pedig leszopta. Életemben ez a volt az első édeshármas, és nem volt rossz.
Egy neves, idős zenész felesége, egy hangszerüket kellett megjavítani, úgy ismerkedtünk meg. Jó két héttel azután jelent meg újra a műhelyben. Bratyóm, András nem volt bent - nem is bántam abban a pillanatban, amikor megláttam a nőt.
- Elhoztam a munkadíjat - mondta, - a múltkor elfelejtkeztünk róla
- Na, igen, eléggé el voltunk foglalva - mondtam nevetve.
Klári is nevetett, és azonnal vágott az agya:
- El ám... és milyen jó volt...
Kérdően néztem rá, nem tudtam eldönteni, hogy igazán így gondolta-e?
- Tényleg? - kérdeztem
- Ne hülyéskedj már - váltott tegezésre. - Életemben még nem kefélt meg így senki.

Élveztem, hogy ilyen szabadszájúan beszél. Akkor, két héttel ezelőtt is így kezdődött valahogyan, aztán dugással és a szopással végződött.
Közelebb jött hozzám, megsimogatta az arcomat, és így szólt:
- Tudod, nagyon rendes pasi vagy. És nagyon jól tudsz dugni.
- Jó volt?
- Nagyon - válaszolta. - Azt hiszem, valami jutalmat érdemelnél érte.
- Mire gondolsz? - kérdeztem ártatlanul
- Szeretném kiszívni belőled az összes anyagot...
- Igen? De hát a múltkor azt mondtad, túl nagy, nem kapod be.
- Igen, de azóta is az jár a fejemben, hogy milyen lenne a számba venni. De csak egy feltétellel.
- Mi lenne az...? - kérdeztem
- Ha te pedig közben kinyalsz...
- Szereted, ha kinyalnak?
- Igen.
- Jó - mondtam, - de mikor?
- Akár most, itt...?
Hú... erre nem gondoltam. A bátyám vidéken volt, Szombathelyen, késő este, mire hazaért.
- Miért ne...?
Átkaroltam a derekát, szájon csókoltam.
- Várjál - mondtam.
Bezártam a műhely ajtaját, lekapcsoltam a villanyt, mintha zárva lennék, és hátravittem Klárit az irodába. Van egy heverő ott, szereposztó ágynak hívjuk. Persze még sohase volt ilyen célra használva (vagy legalábbis én nem tudok róla) a bratyó szokott néha aludni rajta, amikor sokáig dolgozik valamelyik darabon.
Ha már itt tartottunk, nem álltam meg, hogy ne kérdezzem meg
- És nyaltak már ki?
- Persze...
- Hány pasi?
- Sok.
- És a férjed, ő is?
- Miért pont őt kérdezed? - válaszolt.
Erre elmondtam neki, hogy én már a múltkor tudtam, hogy ki ő. Azt is tudtam, hogy a mester már vagy nyolcvan éves, és hát nem tudom elképzelni, hogy ő még tudna dugni.
- Te kis malac... - válaszolta. - Őt már nem érdeklik az ilyen dolgok. De megoldom magamnak. Tudod, van a Robi...
- Robi? Ő ki? - kérdeztem.
- Na, a kis féltékeny... - nevetett. - Robi a műbránerem. Szeretem - mondta vigyorogva.

Ekkor már a heverőn voltunk, lassan-lassan megváltunk minden ruhadarabunktól, betakaróztunk a takaróval, ami mindig oda volt készítve.

- És hogyan csinálod? - kíváncsiskodtam.
Elmesélte, hogyan - de én nem erről akarok beszélni. Mire a végére ért, a farkam már keményen állt. A vállamra tette a fejét, úgy beszélgettünk, és éreztem rajta, hogy őt is felizgatta a dolog.
- Na, benne vagy? - kérdezte.
- Hát persze...
De a választ már meg se várta... lehúzta rólam a takarót, nézegette egy darabig a farkamat, és így szólt:
- Azt tudod, hogy nagyon szép a faszod...
Ezt még senki nem mondta, de jó volt hallani.
- Neked is nagyon szép a puncikád - válaszoltam, de ő kijavított
- Nevezd csak pinának - puncija a kislányoknak van... nekem pinám...
Erre felnevettem, átkaroltam, és megcsókoltam
- Tudod, hihetetlen vagy... ezt a szót még nem hallottam nő szájából, de ha még kétszer-háromszor elmondod, esküszöm, elsül a farkam.
- A faszod... - javított ki ismét.
Bírtam benne, hogy nem fogta vissza magát, elég szabados stílusban beszélt ezekről a dolgokról. A faszt fasznak, a pinát pinának nevezte.
- Ki akarlak nyalni... mondtam
Hanyatt feküdtem, Klári pedig ráhajolt a farkamra, és úgy feküdt, hogy a feneke a fejem irányában legyen. A klasszikus franciázás kezdete ez, és ő nem is tagadta, hogy erre vágyik.
Isteni finoman a szájába vette a farkamat. Lassan húzogatta rajta a bőrt, közben a nyelvével játszott a makkom hegyén. Kicsit mozdultam, ő már erre várt - a lábát átvette a fejem fölött, és úgy ráereszkedett a számra a csípőjével. Ahhoz képest, hogy vagy 20 centivel alacsonyabb nálam, ennél a figuránál ez a különbség eltűnt... a pináját az arcom fölé tartotta, de ugyanakkor tovább szopta a faszomat.
Közben én a két kezemmel a melleit kerestem. Meg is találtam a bimbóját, lassan, finoman hozzáértem, amit ő egy kis nyögéssel jelzett vissza.
De most a szája is mindent megtett, hogy jó legyen. Lassan bekapta a farkamat. Rácsúszott az ajkaival, de persze a felénél tovább nem engedte bele a szájába. De így is csodás volt, a puha meleg szája istenien játszott. Aztán feljebb emelte a fejét, a makkomat kezdte a nyelvével simogatni, és közben szopni kezdte. Egy pillanatig szívta, majd szünetet tartott, majd megint szívott rajta egyet.
Közben egyre jobban ránehezedett a számra. A szétnyílt pinájából kidudorodott a csiklója, ha akartam volna, se tudtam volna máshoz hozzáérni. Lassan kezdtem el a nyelvem hegyével nyalni, éreztem, hogy a pinája nedve a számba folyik. De nem zavart, nyaltam, nyaltam. Ő egyre többször vette el a száját a farkamról, nyögésekkel igazolta vissza, hogy mennyire jól esik neki, amit csinálok. Éreztem, hogy hamar el fog élvezni, amit nem is bántam, mert már én is majdnem eldurrantam.
Egyszer csak elkezdett reszketni a feneke, a csípője... kivette a farkamat a szájából, hangosan nyögni kezdett. Tudtam, hogy mi fog következni. Ha lehet, még gyorsabban mozgattam a nyelvemet, a kezemmel megszorítottam a csípőjét és az arcomat befúrtam a nedves, forró pinájába.
Hatalmas sikollyal élvezett el. Rázkódott az egész teste, a pinája kinyílt, teljes erővel a számra szorította és csak kapkodta a levegőt.
Ezt már én se bírtam tovább... éreztem, hogy elindul az orgazmusom, a gecim kilőtt az összeránduló faszomból. Az első adag a levegőbe ment, de következőt már nem engedte el az én édes kis szeretőm. Bekapta a farkamat, a második sugarat a szájába engedte, majd irtózatos erővel elkezdte szívni a makkomat. Újabb és újabb rázkódásokkal lőttem bele a szájába az ondómat, és éreztem, hogy ő lecsorgatja a farkamon....
Közben még mindig remegett az élvezéstől, de nem engedte el a farkamat.
Azt hiszem, ezt hívják úgy, hogy szárazra szopta...
Percekig maradtunk így egymáson, majd lefordult rólam...
- Nagyon jó voltál - dicsértem meg, mire válaszolt
- Te is... nagyon finom volt.

Mellém feküdt, és úgy cirógattuk egymást tovább.
Kiderült, hogy a férje egy hónapra elutazott Németországba.
- És ha megtudja, hogy lefeküdtél velem?
- Figyelj... ő jövő lesz nyolcvan. Én majdnem negyvennel fiatalabb vagyok nála. Őt már nem érdekli ez, megállapodtunk, hogy ha találok magamnak valamit, akkor a szükségleteimet kielégíthetem, ő már nem tud tenni velem semmit.
- Szóval én csak kielégítem a szükségleteidet? - kérdeztem vissza nevetve
- Nem, te kielégíted az én kis pinámat, meg az egész testemet. Holnap gyere fel, szeretném megint magamban érezni ezt a gyönyörű faszt...

Másnap elkéredzkedtem hamarabb a bátyámtól, és felmentem hozzá a Rózsadombra. A hétvégénk így telt el. Szombaton és vasárnap is egész nap ágyban voltunk. Hol beszélgettünk, hol nyalakodtunk... és nagyokat basztunk igaziból is, élveztem, hogy nem kell gumival védekeznünk. Teletöltöttem többször is az ondómmal.
A kufircolások szünetében beszélgettünk, tévéztünk... és szinte a lakás minden helyiségében kielégítettük egymást. Hol a mellei közé vertem, hol leszopott... én pedig sűrűn kinyaltam az érzékeny kis csiklóját... vagy megbasztam az édes kis pináját...

Ennek már több mint féléve. A férje azóta hazajött, de mi nem szakadtunk el egymástól. Azóta is hetente egyszer-kétszer találkozunk... és nagyokat kefélünk.
És megismerkedtem Robival is...
De ez már egy másik történet...
Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (53)        Nem tetszik (14)Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2018-02-23 21:33:02
megmondó
Közönséges és szar.

2018-02-24 16:51:12
Nyuszika
Ettől úgy be nedvesedtem hogy már igazán igenylek egy jó megbaszast


Ezt a szex történetet 6787 X olvasták el.