Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


Szextörténetek, erotikus történetek


A barátnőm pasijával

Beküldő:erzsó

Néhány éve történt a dolog, amit annak idején naplómba le is jegyeztem. Sajnos (?) egy lelkiismeret-furdalási roham alkalmával megsemmisítettem a naplót, így most az emlékeimből írom le nagy titkomat.

Azon a nyáron családommal egy kertes házba költöztünk, ahol nekem külön lakrész jutott. Végre volt akkora helyem, hogy a barátaimat meghívhattam. Gyakran töltötte nálam az estéket az egész csapat, iszogattunk, társasjátékoztunk, húst sütöttünk. Az egyik ilyen estén vettem észre, hogy a legjobb barátnőm barátja, Kálmán hosszasan figyel. Éreztem, hogy várja, hogy én is ránézzek és ilyenkor néhány másodpercig mélyen a szemembe nézett. Nem tudtam mire vélni a dolgot, hiszen a barátnője, Eszter végig mellette ült. Másrészt azért volt furcsa a dolog, mert Kálmánnal sose bírtuk egymást, és egy kezemen meg tudnám számolni, hogy hány alkalommal beszéltünk 2 mondatnál többet. Évek óta voltunk egy társaságban, de sose tetszett. Most hirtelen nagyon vonzónak találtam, talán csak jólesett, hogy valaki érdeklődik utánam, és egy kicsit élveztem, hogy gyönyörű modell barátnőm pasija rám vágyik. Egy másik alkalommal egy buli után én vittem Kálmánt és Esztert haza, mert a barátnőm eléggé kiütötte magát. Hátul aludt a kocsiban, míg vezettem. Kálmán közben a nyakamat simogatta és végig fogta a kezemet. Hagytam, nagyon jól esett és hirtelen olyan közel éreztem magamhoz. Megérkeztünk a házuk elé, és mielőtt Kálmán felébresztette volna Esztit, elköszönt és a számra adott puszit.

Egy szép nyári estén a társaságomból az egyik fiú medencés bulit rendezett a kertjükben. Kálmán is ott volt, a barátnőm viszont éppen elutazott külföldre. Gyorsan átöltöztem a házban fürdőruhába, és kimentem a kertbe. Az italos pultnál álltunk többen, amikor Kálmán is odajött. Feltűnően végignézett tetőtől talpig, majd ennyit mondott: Jó lesz Mire én: Mire? Azt még nem tudom, de majd szólok . Tényleg nem néztem ki rosszul aznap, a bőröm még őrizte az egy héttel korábbi tengerparti nyaralás során szerzett barnaságot, a nyaralás alatt pedig egy pár kilót is leadtam. Az este folyamán sokat voltunk együtt, és mindig igyekezett titokban hozzámérni. Egyszer mellettem ült a padon és megkérdezte, hogy mikor lehetünk kettesben, de nem tudtunk volna feltűnés nélkül elvonulni. Amikor néhány percre egyedül maradtunk, akkor bevallotta, hogy még sosem csinált ilyet, de én nagyon jó kis csaj vagyok. A kezemet rátettem a farmerjére és éreztem alatta a lüktető farkát. A csapatból senki nem vett észre semmit az este szerencsére, hiszen Eszter is a baráti társaságba tartozott. Este mind ott aludtunk a házban.

Én két lánnyal aludtam egy szobában, Kálmán pedig külön szobát kapott. Mikor a szobatársaim elaludtak, felkerekedtem, hogy meglátogassam Kálmánt a szobájában, ahogy azt korábban kérte. Mindössze egy póló volt rajtam, a bugyimat a szobámban hagytam, a póló épp eltakarta a puncimat. Beosontam a szobájába, ő már aludt, a hátán feküdt. Leültem az ágya szélére és csókolgatni kezdtem a száját. Felébredt és annyit mondott: Azt hittem, hogy már nem jössz. Vártalak, aztán elaludtam . Visszacsókolt, a kezével pedig benyúlt a lábaim közé és simogatta az addigra már nagyon nedves puncimat. A boxeralsója sliccén keresztül kivettem a farkát és simogatni kezdtem. Már nagyon kemény volt és látszott, hogy élvezi szakavatott kezem munkáját. Nagyon felizgultam, és érezni akartam magamban. Ő még mindig a hátán feküdt, így lovagló ülésben fölé térdeltem, majd ráhúztam magam a farkára és hevesen lovagolni kezdtem. Tetszett a farka, nem volt túl vastag, de nagyon élveztem, hogy jó mélyen belém hatol. Nem bírtam sokáig és elélveztem, közben próbáltam csöndes lenni, nehogy valaki meghalljon minket. Te kis kurva - mondta és még keményebben dugott, majd ő is elélvezett. Visszamentem a szobámba. Másnap teljesen csendes volt és láttam rajta, hogy gyötri a lelkiismerete. Telefonon beszéltünk, és azt mondta, hogy ilyen többet nem fordulhat elő és tartsuk meg magunknak a titkunkat.

Pár hónapig bírta - a következő alkalomig. Eszteréknél (a barátnőjénél) voltunk többen társasjátékozni. Iszogattunk, így nem tudtam hazavezetni és náluk aludtam. Eszter és Kálmán elment lefeküdni a hálószobájukba, én pedig biztosítottam őket arról, hogy nagyszerűen megfelel nekem a nappaliban található ülőgarnitúra is. Megkértem Kálmánt, aki korán akart kelni, hogy engem is ébresszen fel, ha felkelt. Reggel arra ébredtem, hogy Kálmán simogat az ülőgarnitúrán. Cirógatta a hátamat és a fenekemet a takaró alatt. Kinyitottam a sliccét és a számba vettem a farkát. Nagyon jó íze volt és élveztem a szopást. Ő alig bírt magán uralkodni, és hamar éreztem, hogy közeledik a csúcshoz. Szerettem volna, ha a számba élvez, de ő nem akarta. Inkább a gyönyörű, barnára sült hasára élvezett. Ezt úgyis csak álmodtam -mondta és kiment a szobából. Persze az élvezet után megint megbánás jött (részéről), ami még mindig tart.

Közben külföldre költöztek Eszterrel, így néhány éve nem találkoztam velük. Eszter azóta sem tud semmiről. Sajnálom, hogy ő mindkét alkalommal megbánta, hogy rám vágyott és megkapott, mert én szívesen gondolok vissza a Kálmánnel átélt élvezésekre. Este az ágyamban arra gondolok, hogy Kálmán egyszer visszajön, és egy titkos találka keretében jól kinyalatom vele a puncimat. Remélem, tetszenék még neki.

Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (20)        Nem tetszik (10)Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:


Ezt a szex történetet 9553 X olvasták el.