Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


Szextörténetek, erotikus történetek


Ismét a szomszéd asszony

Beküldő:baszos

Bár ebben a történetben nem szerepel az erdő de annak folytatása az erdei szex sétának mondhatnám a második része. Ez egy héttel az események után történt.
Még javában dúlt a nyári szünet egyedül voltam otthon ki ültem a ház elé cigizni ő is megjelent az erkélyen szintén cigarettázva bikiniben kihívóan könyökölt a korláton! A csodás mellei nagyon jól látszottak ahogy a göndör tincsek is a combok tövén a bikini vonal mellett. A farkam azonnal reagált a látványra iszonyúan meredezni kezdett.
El is indultam volna be a házba ha nem szólal meg az édes nő finom hívogató hangja.
-Nincs kedved feljönni egy kicsit Gabikám egyedül vagyok én is unatkozom és szeretnék beszélgetni, szórakozni veled.
Csak bólintani tudtam megszólalni nem de kettesével vettem a lépcsőket hogy minél előbb ott lehessek és kicsit le is fárasszam magam. Fölrohantam a lépcsőn az ajtóban várt és ekkor már nem is volt rajta semmi csak a meztelen testét láttam. Bezárta az ajtót vad csókolózásba kezdtünk fogdostuk, simogattuk egymást letérdelt és úgy húzta le rólam a fürdőgatyát. Nem szopott csak simogatta és dicsérte hogy milyen jó méretes és mekkora lesz mire teljesen kifejlődik.
-Édesem de jó hogy itt vagy szeretném megint azt érezni amit a múltkor az erdőben. Isteni voltál basszál meg most is de nagyon,
kívánlak és van időnk bőven.
-Éva néni én bevallom hogy iszonyúan kívánom basznám éjjel-nappal megállás nélkül míg el nem ájul nem tehetek róla. -Drágám ha kettesben vagyunk tegezz nyugodtan már a te is a szeretőm vagy és ne húzzuk tovább az időt basszunk hiszen ezért hívtalak ezért jöttél te is.
A hátamra fordított fölém helyezkedett és a számra nyomta a már lucskosodó pináját.
-Nyalj egy kicsit édesem nyalogasd a szőrös pinámat isteni nyelved van őrület ahogy használod! Aztán lejjebb ment beigazította az ágaskodó tinifaszt a hüvelyébe és egy hatalmas kéjes sóhaj közben ráengedte magát egészen tövig. Egy ideig nem mozdultunk de aztán beindult a nő. Liftezett, jobbra-balra, előre-hátra mozgatta majd körözött a seggével, csípőjével. Hatalmasat élveztünk azt sem tudtam hol vagyok de ő gyönyörűen irányított mindent.
-Jó volt neked is te drága? Maradj szeretném ha még megkefélnél ahányszor csak föláll a faszod. Fiatal kan voltam nem sok kellet az újabb merevedéshez a nő is izgató volt.
-Kutyapóz de azonnal! Szinte ráparancsoltam el is helyezkedett én meg bevertem neki hátulról nem kímélve a lucskos, szőrös pináját amiből még folyt az előző adag gecim.
-Áááhhh...igen gyere verd belém jó keményen...ne kímélj...így akarom...így jó...aaahhh...te vad bika...júúúj...őrült keményfaszú csődöröm...igeeen...igeeen...nagyon jóóó...te drága tenyészcsődör...hágjál meg...íííííhhhhjjjjuuuuhhhjjj...aaahhhmmm...
-
Te kis édes mit tettél velem?
-Nagyon megbasztalak beléd élveztem megint de még nincs vége!
Egymás mellett fekve pihentünk simogattam a gyönyörű melleket, combokat csókolóztunk és újra fölizgattuk egymást.
-Szeretkezni akarok veled drágám-mondta a nő és a hátára fordulva széttárta combjait megmutatva öle áhított bozontos, csillogó, csöpögő kincsét.
Nem kellett több azonnal ráfeküdtem ezúttal szép lassan, kíméletesen nyomtam be a faszomat és így mozogtam továbbra is.
-Éva ez őrület...csodálatos nő vagy...nem bírok magammal ha meglátlak...akarlak...kívánlak...aaahhh!
-Én is téged...szeress...most nagyon...ez már nem baszás...szeretkezünk...Gabikám bírd még egy kicsit...pár perc...néhány lökés...óóóhhh...aaahhhh...igeeen...drááágááám...aaaááááiiiííííjjjjhhhh...!
Ezekre a kéjhangokra a hörgésem, oroszlán üvöltésem volt a válasz miközben pumpáltam a testébe a meleg magomat.
Sokáig így maradtunk míg í faszom magától ki nem csúszott a kielégített forró pinából.
Mindkét történetem az első szótól az utolsóig igaz! Jó lenne ha írnátok ezekre valami véleményt akár pozitív akár negatív a kritika legalább tudom hogy olvasta valaki!

Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (92)        Nem tetszik (19)Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2018-03-10 00:40:08
baszos
asd írj jobbat aztán fikázz! Semmi gond a pozitív kritikának örülök a negatívból tanulok!

2018-03-08 18:46:44
asd
Írok. Közönséges és semmi fantázia nincs benne. Ez így szar. Nem attól lesz jó, hogy teleírod basszál meggel az egészet.

2018-09-30 22:55:11
Anyám nem adott nevet
Szerintem jó. Ha gondolod be szálok


Ezt a szex történetet 12056 X olvasták el.