Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


Szextörténetek, erotikus történetek


Lebuktam

Beküldő:Béla

Nagyon régen történt, 16-17 éves lehettem. Szokásomhoz híven, az erdőben csavarogtam, agancsokat keresgéltem. Forró nyár volt, rövid gatyában és egy pólóban jártam, de még így is megizzadtam, mikor egy magasabb részre kaptattam fel. Volt ez erdőben egy erdész lak is, ott volt kút, oda szoktam menni, ha szomjas lettem. Már közel voltam, mikor megláttam Janit, a haveromat. Ő is arra felé ment. Megörültünk egymásnak, ritkaság, hogy összefut valakivel az ember az erdőn. Együtt mentünk a kúthoz, hogy igyunk. Ő is agancsokat keresgélt, de ő se talált semmit. Láttuk, áll egy kocsi az erdészháznál, oda mentünk megnézni, kik vannak ott. Egy fiatal pár volt, kibérelték éjszakára. Elbeszélgettünk velük és már indultunk volna de marasztaltak, hogy igyunk velük valamit.
Én csak ritkán iszok, de azért egy féldeci házi pálinkát ittunk.
Közben jött még egy kocsi, abban két lány volt, ők a fiatal pár barátai voltak, tehát velük is ittunk egy pohárral. Kezdett sötétedni, így hát indulnunk kellett, mert a Jani reggel dolgozni megy. Marasztaltak minket, hogy elférünk, de csak elindultunk. Jani egész az erdő szélén lakik, így onnan már egyedül mentem tovább. Gondoltam vissza osonok, meglesem hogy mit csinálnak ott három nő, meg egy pasi. Gyorsan visszaértem, már sötét volt, benn égett a lámpa. Benéztem az ablakon, a fiatal párt láttam, ahogy a padlón szeretkeznek, közben a két lány a kanapén egymással vannak elfoglalva. Gondoltam leszbikusok lehetnek, mert a párral nem törődve, ők is meztelenül voltak.
Épp annál az ablaknál leskelődtem, ahonnan a párt lehet látni, mikor valaki hátulról leütött.
Benn tértem magamhoz, egy székhez kötve voltam.
A fiatalok épp iszogattak mikor észre vették, hogy magamhoz tértem.
Odajött az egyik leszbi csaj és pofon vágott, aztán megkérdezte tudom-e, miért kaptam. Mondtam, tudom, azért mert kukkoltam. Ebben meg is egyeztünk.
Arról kezdtek beszélni, hogyan büntessenek meg.
Szadistábbnál szadistább ötleteik voltak. Hogy fellógatnak a lépcsőre, lábamnál fogva, meztelenül és elfenekelnek. Aztán inkább lehúzták a gatyámat és elkezdtek verni a farkam, hogy felálljon. Na ez nem sokára sikerült is nekik, de mielőtt el élvezhettem volna, abbahagyták. Aztán a srác a farkát nyomta a számhoz. Ez nagyon nem tetszett. Akkor a barátnője elkezdte szopni a farkát, amitől elélvezett a pasi, és a spermát rákente az arcomra. Már nagyon mérges voltam rájuk, mondtam engedjenek most már el, de csak nevettek rajtam.
Félre vonultak, sustorogtak, nem hallottam, mit beszélnek.
Aztán odajöttek kikötötték a kezem, de a lábam még nem. Odahúztak az ágyhoz és lábához kötötték a kezem. Nem tudtam felegyenesedni. Akkor kikötötték a lábam és terpeszbe húzták és úgy tartotta két lány, mire a pasi a farkát a fenekemhez dörgölte. Na, itt már komolyan megijedtem. A barátnője alám nyúlt és elkezdte verni a farkam, ez még kellemes is volt, de közben a másik kezével meg ujjazta a fenekem. Még ez se lett volna kibírhatatlan, sőt. De aztán a pasija belém nyomta a méretes farkát, na hát az már nem volt jó. Azt hittem szét szakad a fenekem. Nem volt elég neki, tövig benyomta, aztán mintha dugna, ki-be mozgatta is. Éreztem, ahogy a fenekembe élvez, na akkor végre kihúzta. Sajgott a fenekem, de végre elengedtek, visszaadták a ruhám és kilöktek a házból. Nem szóltam én semmit, gyorsan mimnél messzebb akartam kerülni onnan. Gyorsan hazamentem, lezuhanyoztam, de még másnap is sajgott a fenekem. Nem mertem szólni erről senkinek, mert úgy is mindenki nekik adott volna igazat, meg hogy örüljek hogy így megúsztam...

Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (26)        Nem tetszik (23)Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2018-03-05 22:51:35
Sanyi
Kell neked kukkolni bazdmeg

2018-03-08 18:43:19
asd
Még egy rejtett buzi korcs.


Ezt a szex történetet 9993 X olvasták el.