Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


Szextörténetek, erotikus történetek


Szex a mostohaanyámmal és a mostohanővéremmel a szaunában

Beküldő:Áron

A hétvégén a családdal leutaztunk vidékre fürödni egyet. Minden nagyon jól ment, mindenki jól érezte magát. Ausztria egyik legismertebb fürdőjébe mentünk, ahol, az ottani szokásokhoz híven nincs a férfi és a női öltöző külön. Mikor én beértem az öltözökhöz, Anita, a mostohaanyám éppen húzta le a nadrágját. Nagy szerencsétlenségemre szégyenlős, pont ezért nem engedett sokat látatni a testéből. Épp csak megláttam a csipkés bugyij *224 t, már tekerte is magára a törülközőt és mondta, hogy megy egy kabinba átöltözni.
A lánya Tami, aki a mostohanővérem egyáltalán nem ilyen. Kicsit telt alkatú, szép kerek formás mellekkel és gömbölyú popsival áldotta meg a isten. Mikor beléptem mellé, nekem háttal állt, és épp vette le a bugyiját. Popsija csodálatos volt. Mikor megfordult és meglátott, kacsintott egyet, majd hirtelen odalépett hozzám, és ezt súgta a fülembe: Remélem eljössz velünk a szaunába, mert anyával készültünk valamire. A mondat után csak somolyogtam, és reménykedtem.

Mikor mindhárman felöltöztünk, együtt felmentünk a szaunához. Mikor beléptünk, senki sem volt bent. Szerencsénkre ez majdnem végig így is maradt. Anita hirtelen rámnézett és közölte velem, hogy csak akkor hajlandó velem egy szaunában ülni, ha megígérem, hogy nem bámulom, ellenben Tami azt súgta, hogy ha nem bámulom meg őt, megsértődik. Természetesen biztosítottam Anitát, hogy ez meg sem fordult a fejemben, pedig a sátorfa már igen kemény volt. Ekkor hirtelen mindketten leengedték magukról a törülközőt, ami eddig testüket takarta, és ott álltak mellettem anyaszült meztelenül. Anita, az 50-es éveiben járó milf, nagy és formás mellekkel, nagy fenékkel, és szőrös puncival, valamint Tami, a 30 éves bombázó, fazonosan borotvált puncijával, kerek melleivel és formás fenekével.
Úgy döntöttünk, a svéd szaunát választjuk először. Minden szaunakört 15 percig csináltunk, utána zuhanyoztunk, pihentünk, majd kezdődött az egész előröl. Körülbelül a harmadik menetet csináltuk, mikor a szaunában Tami hirtelen megszólal: Anya, egész nap nem lesz senki a szaunában, csináljuk most, erre hirtelen felállt ldaállt elém és ennykt mondott: ez a meglepetés!
Megcsókolt, hirtelen érintett az egész, előtte nem voltam még nővel, most hirtelen kettővel lehetek. Visszacsókoltam. Jobb kezemmel mellét, ballal pedig a fenekét simogattam, miközben ő a farkamat gyúrta, ami ekkorra harcrakész volt a maga 15 centiével. Erre hirtelen Tami abbahagyta a csókolásom, én pedig arra lettem figyelmes, hogy két mell lóg felettem. Ezek szerint Anita is beszállt a játékba, nem is akárhogy. Én ekkor Tami punciát lezdtem el nyalni. Mivel először csináltam ilyet, féltem, hogy ügyetlen leszek, de a szuszogásból arra következtettem, hogy Tami nagyon is élvezi.
Mikor abbahahyta anyja csókolását a farkamra bukott. Hihetetlen volt a technik *224 ja, nem is szóltam neki, belelőttem a szájába egy erős 5 perc után. Ezután nem hogy abbahagyta a szopást hanrm újra keményreszopta, míg én Anitát kényeztettem.
Mikor úgy érezte elég kemény, abbahagyta, és szinte könyörgött, hogy rakjam be neki.
Mivel nagyon fel voltam spanolva, egy hirtelen lökéssel felny *224 rsoltam.
Hihetetlen forró és szűl volt a puncija, de mivel előtte elmentem, jó sokáig bírtam. Hirtelen kirántottam a farkam a nedves punciból, mert láttam, hogy Anita is vágyik rám. Megkértem, hogy szopjon, ameddig a lányát orgazmusig nyalom. Taminak nem kellett sok, szinte azonnal elment, ami ennél is jobb, hogy én is. Anita hihetetlenül jól szopott, mintha a lánya tőle tanulta volna. Még profibb nyelvmunkával csinálta, bő nyállal, és mikor elmentem, az utolsó cseppig lenyelte, majd ugyanúgy szopta tovább, hogy kemény maradjon.
Szinte sikított, mikor elég keménynek gondolta, hogy nyársaljam fel. Neki is ugyanolyan hevesen beraktam, mint Taminak. Érezni lehetett a punciján, hogy idősebb. Sokkal tágabb volt, de hihetetlen jó volt. Már jó 10 perce dugtam, amikor hirtelen benyitott valaki. A személyzettől volt. Azt mondta két lehetőségünk van. Vagy jelenti, és örökre kitiltanak, vagy pedig Anita őt is leszopja. Anita belement a leszopásba, engem pedig addig Tami vett kezelésbe.
A srác gyorsan elment, én is követtem. Lassan lejárt a 3 órás jegyünk, úgyhogy elégedetten távoztunk a fürdőből.

Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (79)        Nem tetszik (18)Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2018-03-10 10:54:53
baszos
Az utolsó mondatokban van a lényeg az a rész tetszik!

2018-03-24 10:13:27
kati
Tetszok

2018-08-19 02:11:41
Dago
Nemrossz


Ezt a szex történetet 18347 X olvasták el.