Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal erősen szexuális tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


Szextörténetek, erotikus történetek


Jól sikerült éjszaka

Beküldő:Sz.I.

Ez a sztori pár éve történt meg velünk. Egy nyáron ,szombat este Kárpátia koncertre mentünk párommal Andival a helyi foci pálya mellé. Nagyon jól éreztük magunkat, s mikor haza indultunk kb 11 óra felé. Keresztül vágtunk a ligeten, ahol nagy meglepetésemre összefutottuk egy régi ismerősömmel Józsival. Azelőtt egy helyen dolgoztunk, és sokat jártunk együtt bulizni, szórakozni, de elköltözött egy másik városba, és már rég találkoztunk. Volt még nála kb fél liter finom pálinka, azt megittuk, Andi is meghúzta párszor rendesen. Egyre jobb kedvünk kerekedett, és úgy döntöttünk elmegyünk a Flamingo diszkóba és ott még el leszünk egy darabig. Záróráig ott voltunk, kb hajnali négyig és nagyon jól elvoltunk, beszélgettünk ,hülyéskedtünk ,és persze ittunk mindhárman.
Mondtam Andinak, hogy felhívom hozzánk egy kávéra Józsit, hogy ne kelljen még két órát egyedül várakoznia az első járatig. Ő simán belegyezett, és elindultunk haza.Ott laktunk egy percre a diszkótól,szóval hamar otthon voltunk.Páromnak már egész jól megártott a pia sokat vigyorgott és dumált miközben kávét főzött,de ezzel nem volt egyedül. Mi pasik is ittunk rendesen. Andi felvett egy kis rövid nadrágot meg egy pólót,és tisztán látszott hogy a melltartót levette, és nagy mellei szabadon ringanak a ruha alatt. Elkezdődött az ugratás, mondtuk neki hogy így kezdődnek a szexfilmek, 2 pasit kávézni hív a nő lenge ruhában, meg hogy nem fél-e ,hogy el lesz kapva.Nagyot nevetett, és azt válaszolta, hogy mitől félne, annyit ittunk , hogy úgysem tudnánk mit csinálni.
-Ugyan már, -legyintettem-ha mondjuk póló nélkül szolgálnád fel a kávét, mindkettőnknek egyből felállna ,aztán bajba lennél ,ugye ?-néztem Józsira.Ő buzgón bólogatott és nevetett, hogy akkor biztos szétrepedne a nadrágja.
-Nehéz elhinni , ennyi pia után. -Tegyünk egy próbát- mondtam, és behívtam Józsit a szobába.
Bent leültünk a kis dohányzó asztal mellé a földre az ülőpárnákra, Józsi kérdőn rám nézett: -Szerinted meri? Megvontam a vállam: -Majd kiderül.
Mondjuk nekem már akkor állt a farkam a nadrágban, és Józsi is feszengett.
Andi még két három percig kint volt a konyhában, hallottuk, hogy lefő a kávé, csörömpölnek a poharak a tálcán, aztán a lépéseket, ahogy jött befele. És nem volt rajta a póló! Józsinak el is állt a szava és tágra nyíltak a szemei. Szép nagy mellei , amik kicsit már ereszkedni kezdtek , de még nem veszítettek gyönyörű formájából szabadon mozogtak,és szép nagy mellbimbó udvarai voltak.
Beült kettőnk közé és , direkt úgy adta oda kávét, hogy mellei kicsit mindkettőnkhöz hozzáértek. -Ez ám a jó kiszolgálás !Nem vagy félős ! -mondtam. A barátunk csak vigyorgott, nem nagyon tudta levenni a szemét Andi cicijéről.
-Hát nem, de mitől is kéne félnem , mutassátok csak!- nézett ránk a párom.
Szinte egyszerre álltunk fel és kezdtük levenni a nadrágot, s már mindkettőnk farka meredezett.A barátunké nem volt hosszú, viszont elég vastag volt, szép nagy makkal.
-És most mit szólsz?-kérdezte Józsi. Párom már nem szólt semmit csak mosolyogva kinyúlt és megfogta az arca előtt himbálódzó kemény farkakat, és közelebb húzott minket magához. Finoman húzkodni kezdte, és lassan megnyalogatta. Józsi farkát vette be először a szájába és érzékien szopni kezdte, ő meg közben hangosan nyögött ahogy a farkán fel-le csúszkáltak Andi ajkai. Én meg élveztem a látványt, ahogy a feleségem egy számára eddig idegen faszt szop. Egy kis idő múlva engem kényeztetett a szájával, majd megpróbált kettőnket egyszerre a szájába venni több kevesebb sikerrel,de nagyon izgató és ügyes volt.
Majdnem elélveztünk mindketten, látta is rajtunk, és abbahagyta a szopást levette a kis nadrágját és a bugyiját, felfeküdt az ágyra.Józsi mellé heveredett, és a melleit kezdte el simogatni , nyalogatni. Lassan élvezettel végig nyalta mindkettőt. Én meg befeküdtem a combjai közé , és a forró már jó nedves ,csupasz puncit vettem kezelésbe. Nyaltam a szeméremajkait, szívogattam a csiklóját, közben pedig elkezdtem ujjazni. Tudtam, hogy ezt nagyon szereti, és jelét is adta neki hangos nyögdécseléssel.
Pár perc után a másik oldalára heveredtem , és én is elkezdtem a cicijével foglalkozni. Két pasi szopogatta, csókolgatta párom melleit, nagyon élveztes volt számára.Józsi meg közben már kezeivel a szőrtelen puncinál járt ,és masszírozta. Andi már hevesen mozgatta csípőjét, és húzta rá magát a kezére. Ekkor abbahagyta és betérdelt a combjai közé, megmarkolta a szerszámát, és szép lassan betolta a vastag farkát a hívogató punciba. Lassan óvatosan elkezdte dugni a párom, aki ekkor már alig volt magánál a gyönyörtől. Én a feje mellett térdeltem simogattam a melleit, és vertem a farkam , közbe néha a szájába toltam Andinak. Akinek nem kellett már sok, és nagyon hamar elélvezett Józsi farkától.Hangosan nyögött és vonaglott közben, ahogy az orgazmus elérte a csúcspontját.
Józsi kihúzta a még mindig kemény farkát, kicsit megpaskolgatta vele párom punciját, majd hagytuk egy percre pihenni. Közben simogattuk puszilgattuk mindenhol. Majd én húztam magamra hogy lovagoljon meg. Egészen rám hajolt , és melleit a számba adta, közben Józsi a fenekét simogatta csókolgatta.Felegyenesedett és úgy folytatta, közben a barátunk hátulról átnyúlt és elkapta a melleit és a nyakát csókolgatta.Majd felállt Andi elé, és ő egyből a szájába vette, a kezével a golyóit masszírozta . Én alulról figyeltem ahogy a vastag farkat szopja mohón ,és dugtam a punciját. Józsi már nem bírta tovább , hangosan sóhajtozott nyögött ,kivette párom szájából a farkát és elkezdte verni.
Hatalmas adag spermát spriccelt az arcára és a nagy melleire,teljesen beterítette. Andi elkezdte szétkenni mellein a sok gecit, közben nyalogatta Józsi farkát. A látványtól annyira beindultam, hogy jeleztem neki nem bírom már sokáig én se.Leszállt rólam betérdelt a lábaim közé és elkezdett szopni a barátunk még friss gecijével az arcán, A látványtól el is élveztem szinte egyből, bele a szájába, és mind le is nyelte.Az utolsó cseppeket is kiszívogatta.
Még egy darabig hevertünk az ágyon hármasban, egymás mellett, majd Andi kiment a fürdőbe , rendbe tette magát. Visszajött, és megköszönte a szép estét mindkettőnknek, de már fáradt volt , és elment aludni. Józsival , még egy darabig beszélgettünk, majd elindult haza fele. Többször nem voltunk együtt, de így is egy nagyon jó éjszaka volt . :)

Tetszett ez a szex történet? A véleményed számít!
Tetszik (21)        Nem tetszik (3)Szólj hozzá a chaten, ha beszégetni szeretnél a történetekről!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

2018-03-15 18:59:34
Manic
Szuper lehetett, ha igaz.


Ezt a szex történetet 4931 X olvasták el.